U-21 bajnoki mérkőzés
 
TFC: Pócs-Szabó (Vajda),Fekete,Oláh,Sipos-Antal,Biró (Kontra)-Györki (Mozsár),Juhász,Molnár (Kánya)-Pásztor (Horváth)
 
Gólszerző: Kontra
 
Jók:Oláh,Kontra
  
Tarjányi Csaba: Az első félidőben rendkívül gyengén és ötlettelenül játszottunk, szinte csak a védelmünk hozta azt ami elvárható. A félidőben több játékost le kellett cserélni az első félidőben mutatott gyenge teljesítmény miatt. A második félidő elején  az addig jól jásztó hátsó alakzatunk megajándékozta a vendégeket egy labdával, akik ezt kihasználva meg is szerezték a vezetést.
 Újabb cseréknek és a szerkezet váltásnak köszönhetően beszorítottuk a vendégeket a kapuja elé, de a nagyobbnál nagyobb helyzetekből sem tudtunk a kapuba találni. Gólínségünket egy jogosan megítélt tizenegyes törte meg, megmentve legalább egy pontot hazai pályán. Úgy érzem vereséggel felérő döntetlent értünk el, újabb értékes pontokat elhullajtva. Érthetetlen számomra a csapat változó formája, aminek meg kell találnom az okát. Egy biztos technikailag nagyon sokat kell fejlődnünk, mert rengeteg a labdakezelési hiba, illetve rossz passz.
TFC: Suki-Tóth,Fekete,Szabó,Szombati-Györki (Hornyik),Stáhl-Bojtok,Bukta,Vajda-Molnár
 
Gólszerzők: Bukta 3,Suki 2,Vajda
Kiállítva: Fekete
 
Jók: Bukta,Suki,Szombati
 
Tarjányi Csaba: Nagyon úgy tűnik, hogy ezt az őszt kapus nélkül és 11-12 emberrel kell lejátszanunk. Szomorú, hogy a mai fiatalokat mennyire nem érdekli a sport, és többre tartják a bulit, illetve annak rossz hatásait.
Nem kezdtük jól a meccset, mivel egy kontratámadásból  a vendégek szereztek vezetést. A bekapott gólt követően azonban játékunk feljavult és Bukta révén gyorsan egyenlítettünk majd Vajda a balösszekötő helyről remekül csavart a kapuba. A második félidőre Sukit kihoztuk a kapuból, így a támadó játékunk még hatékonyabb lett és egymást követően sikerült gólokat szereznünk. 6-1 vezetésünk után azonban rémálommá vált az utolsó negyedóra. Ahelyett, hogy tovább folytattuk volna okos játékunkat hátul elkezdtünk szórakozni, figyelmetlenné válni. Ráadásul a 80. percben Fekete feleslegesen gyűjtötte be 2. sárga lapját, így a kiállítás sorsára jutott. A kiállításunkat követően teljesen leromboltuk azt amit felépítettünk 75 perc alatt, mivel fegyelmezetlenségünknek köszönhetően újabb gólt ajándékozunk a Kisújiaknak.
Amit mutattunk a 75.percig azzal elégedett voltam, de ami utána jött azzal leromboltuk győzelmünk értékét.
U-17 bajnoki mérkőzés
 
TFC: Monár-Bojtok,Szabó,Fekete,Szombati-Györki,Stáhl-Vajda,Bukta,Fátyol D. (Hornyik)-Suki K.
 
Gólszerzők: Fekete 3,Suki 2,Bukta 2
 
Jók: Fekete,Suki
 
Tarjányi Csaba: Sajnos azt tapasztalom, hogy több serdülőkorú játékosnak nincs semmilyen elkötelezettsége, felelősség érzete. Nem isi tudom, hogy ezek az emberkék szeretik e egyáltalán a focit. Hétről hétre azon kell aggódnunk, hogy meglegyünk létszámban és ki legyen a csapat. Jó lenne, ha elgondolkodnának ezek a fiatalok mit is szeretnének az élettől mi a céljuk a jövőben, mert hosszú távon nem lehet egy bajnokságot 11 állandó emberrel lejátszani úgy, hogy akik pályára lépnek azok többségéknek nem egy meccse van így hétvégenként.
Azok akik ma elutaztak Kunhegyesre tisztességgel helytálltak és megérdemelt győzelmet arattak csak köszönet és gratuláció jár nekik.Nyilván van miben javulnunk, hisz sok hiba jellemezte a játékunkat, de győzelmünk érték növeli, hogy nem egy rossz csapat ellen szereztük meg a három pontot.
U-21 bajnoki mérkőzés
 
TFC: Pócs-Szabó,Fekete,Oláh,Sipos Z.-Györki,Antal-Mozsár(Kánya),Molnár,Juhász-Pásztor(Biró)
 
Gólszerző: Pásztor
 
Jók: Oláh,Fekete,Juhász
 
Tarjányi Csaba: Nehéz mérkőzésre számítottam,egyrészt azért mert több meghatározó játékos a felnőtt keretbe került másrészt a pálya talaja sem volt a legideálisabb. Az első félidőben szinte végig idegesen kapkodva játszottunk, rengeteg labdát eladtunk a középpályán. A szünetet követően miután Juhász bekerült a középpálya belsejére javult a támadó játékunk. A 66.percben remek ütempasszt adott Kányának, aki önzetlenül középre gurított, így Pásztornak nem volt nehéz dolga az üres kapuba gurítani. Az utolsó negyedórában rengeteg lehetőségünk adódott az újabb gólszerzésre, de rutintalanságunk és technikai hibáink miatt nem tudtuk növelni előnyünket. Küzdelmes mérkőzésen értékes győzelmet szereztünk.
U-21 bajnoki mérkőzés
 
TFC: Pócs - Györki (Biró),Fekete,Oláh,Sipos Z. (Szabó)-Ladányi,Farkas-Molnár(Kánya),Antal(Mozsár),Juhász,Pásztor(Horváth)
 
Gólszerzők:,Ladányi 2,Antal 2,Juhász 2,Györki,Pásztor,Molnár
 
Jók: Ladányi,Juhász,Molnár,Pásztor
 
Tarjányi Csaba: A múltheti kínos vereségünk után fontos volt, hogy a mai rangadót sikerrel vegyük. Sajnos a mérkőzés elején nem találtuk el a ritmust és a vendégek domináltak. Rengeteg technikai hibával játszottunk aminek az lett a vége, hogy senki nem találta a helyét a pályán. Az első félidő vége felé kezdtük átvenni az irányítást és sikerült is két gólt szereznünk. A második félidőt két gyors góllal kezdtük, ami után a vendégek lélekben feladták a meccset és így tetszés szerint sikerült gólokat szereznünk.
A realitás azt mondatja velem, hogy nem volt ekkora különbség a két csapat között, de a vendégek kapusposzton gyengének bizonyultak a mai nap, és így sikerült nagyarányú győzelmet aratnunk.
Gratulálok a csapatnak a győzelemhez.
U-21 bajnoki mérkőzés
 
TFC: Fekete-Györki,Oláh,Sipos(Kánya),Horváth-Ladányi,Antal-Suki,Pásztor,Molnár (Mozsár)-Buru
 
Gólszerzők: Ladányi,Suki
 
Jók: Oláh,Horváth,Ladányi,Buru
 
Tarjányi Csaba:A szombatra lelesett rengeteg eső miatt, a tartalék pályán kényszerültünk lejátszani a Tiszafüred elleni meccset. Igaz még mindig "vészkapussal", de érzésem szerint a legerősebb összeállításban tudtunk felállni. Az első félidőben szinte végig mi domináltunk és a mezőnyfölényünknek köszönhetően több gólszerzési lehetőségünk is adódott, azonban a vendégek kapusa remek napot fogott ki, így nem tudtuk bevenni a kapuját. A második félidő elején érthetetlen módon visszavettünk a tempóból és jött számunkra a hideg zuhany. Egy baloldali nagy bedobásnál védelmünk aszisztál és a Fürediek a hálóba kotorták a labdát. A bekapott gól felébresztett minket és szerencsére Ladányi révén sikerült gyorsan egyenlíteni. Az utolsó 20 percre láthatóan mindkét csapat  elfáradt, így nem alakult ki folyamatos játék. Ívelgetésekkel, hosszú indításokkal és egyénieskedésekkel szétesett a játékunk, aminek nem nagyon örültem. Amikor már mindenki a végső sípszót várta sikerült egy büntetőt kiharcolnunk, amelyet a sértett Suki értékesíteni tudott.
Az első félidőben látottak alapján akár nagyobb arányú győzelemre is lehetett számítani, de a második félidőben mutatott játékunk  miatt csak szerencsével tudtuk  itthon tartani a három bajnoki pontot. Akadnak játékosok akiktől a mai teljesítmény és hozzáállás nagyon kevés lesz ahhoz, hogy a bajnokság végére jó eredményt érjen el a csapat, illetve egyénileg a lehető legtöbbet fejlődjön.
Karcagi SE-Törökszentmiklósi FC   4-2     (4-1)
 
TFC: Oláh-Bíró,Sipos,Györki,Szabó-Antal,Ladányi-Kánya (Szombati),Molnár,Mozsár (Gelei)-Suki (Stáhl)
 
Gólszerző: Ladányi,Molnár
 
Jók: Ladányi,Biró,Molnár
 
Tarjányi Csaba: Hetek óta több sebből vérzünk és ma ez egy jó ellenféllel szemben ki is domborodott. Nehéz úgy játszani hétről hétre, hogy a kapuba mezőnyjátékosnak kell beállnia, ami érzésem szerint kissé megtöri a csapatot lelkileg. Sajnos az első félidőben rendkívül hite hagyottan és gyámoltalanul játszottunk. Mezőnyben a párharcok nagy részét elveszítettük hátul pedig rengeteg helyezkedési hibát követtünk el amit az ellenfél gólokkal büntetett. A második félidőben több helyen változtattam és a csapat is nagyobb elszántsággal lépett pályára. Sikerült is gyorsan szépítenünk ami meg is fogta a hazaiakat. Volt még két óriási helyzetünk amit sajnos nem tudtunk gólra váltani. Az igaz, hogy elveszítettünk egy rangadót, de a csapatnak tanulnia kell ebből a vereségből. A következő hetekben több elszántságra nagyobb alázatra lesz szükség, hogy sikeresek legyünk.
TFC: Molnár-Györki,Fekete,Sipos Z.,Szabó-Antal,Ladányi-Kánya,Buru,Mozsár (Biró)-Horváth
 
Gólszerző: Kánya 2,Horváth 2,Buru,Antal,Ladányi
 
Jók: Buru,Horváth,Antal,Ladányi
 
Tarjányi Csaba: Remek első félidőt produkáltunk, amelynek eredményeként hat gólt tudtunk szerezni. A második félidőben vissza esett a játékunk és a szűkös keret miatt frissíteni sem tudtam. Meg kell tanulnia mindenkinek, hogy ezt a játékot nem csak lábbal hanem ésszel is játsszák és akkor nem esünk olyan hibába, hogy egy második félidőt elveszítünk egy ilyen fölényes első félidő után. Győzelmünk nem forgott veszélyben, de vannak hibák amelyeken javítani kell.
Túrkevei VSE-Törökszentmiklósi FC 2-4 (2-2)
 
TFC: Pócs-Györki,Sipos Z.,Fekete,Szabó-Ladányi,Antal-Kánya (Gelei),Biró (Mozsár),Molnár-Horváth
 
Gólszerző: Kánya,Horváth,Mozsár, Simon (öngól)
 
Jók: Ladányi,Molnár
 
Tarjányi Csaba:  Nagyon megilletődötten és rosszul kezdtük a mérkőzést. Mezőnyben a párharcokat elveszítettük, a védelmünk óriási helyezkedési hibákat követett el, így a hazaiak 15 perc játék után kettő gólos előnyre tettek szert. Kétgólos hátrányt követően felébredtünk és sorra alakítottuk ki a helyzeteket. A 23.perceben Kánya szépített, majd a 33. percben Horváth góljával már egyenlíteni tudtunk. Egyenlítésünket követően kissé visszább vettünk a tempóból, de mezőnyfölényünk továbbra is megmaradt.
 
A szünetet követően a kapuja elé beálló hazaiakon nehezen tudtunk helyzetet kialakítani, átlövéseink pedig pontatlanok voltak. A 60.perceben Mozsár kapott remek labdát aki nem hibázott megszerezve ezzel a vezetést. A hazaiak a vezető találatunkat követően lélekben teljesen feladták, így futószalagon gyártottuk a nagyobbnál nagyobb helyzeteket, de gólt már csak a 70. perceben tudtunk szerezni, amikor is Molnár húzott befelé a jobb oldalon és a középre belőtt labdája egy védőről a kapuba kötött ki.
 
Rengeteg energiánkat felőrölt az, hogy kétgólos hátrányból felálljon a csapat, így a végjátékban már eléggé pontatlanok voltunk a befejezéseknél. Sokat kell javuljunk a párharcokban, mert több játékosom a párharcainak nagyobb részét elveszíti és ez majd döntő lehet egy -egy mérkőzés végkimenetelében a jövőben.
Sikerült győzelemmel rajtolni!
 
Törökszentmiklósi FC-Martfű VSE        3-0  (1-0)
 
TFC: Pócs-Szabó,Sipos Z.,Fekete,Oláh (Gelei)-Antal,Ladányi-Györki,Pásztor (Kánya),Molnár-Horváth (Mozsár)
 
Gólszerzők: Molnár,Györki,Kánya
 
 
Jók: Szabó,Ladányi,Molnár
 
Tarjányi Csaba: A mai nappal kezdetét vette a 2014/15 bajnoki szezon. Az elmúlt években elért eredményeink alapján és a keret összetételét figyelembe véve idén is a dobogó elérését tűztük ki célul. Rögtön a nyitó meccsünkön egy örök rivális Martfű látogatott hozzánk, de a céljaink elérése érdekében hazai pályán a rangadókat meg kell nyernünk.  Kissé óvatosan kezdtük a mérkőzést és többnyire a pályaközepén birtokoltuk a labdát, veszélyt csak a baloldalon tudtunk kialakítani. A vezetőgólunkat is Molnár Márk szemfülességének volt köszönhető, miután Szabó jobbról keresztbe ívelt labdájára hamarabb oda ért mint a vendégek kapusa, megszerezve a vezető gólunkat.
A félidőt követően rengeteg hibával játszottunk, de szerencsére a vendégekben nem sok átütőerő maradt a második félidőben. A cserék némileg felélénkítették a játékunkat és előbb Györki Ladányi remek labdájából szerzett gólt, majd a lefújás előtt Kánya egyéni akciója révén tudta növelni előnyünket.
Úgy gondolom, hogy a mai győzelmünket nem fenyegette veszély, de nagyon sokat kell javulnunk játékban. Voltak jó szereléseink és szép támadásaink, de minden csapat részünk rengeteg hibával játszott a mai nap. Fontos lesz, hogy minden játékos tanuljon a hibákból és edzésről edzésre arra koncentráljon, hogy minél többet fejlődjön.
 
Gratulálok a csapatnak a győzelemhez.
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
1. oldal / 13