Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 83

2014 December 06. egy nagyszabású teremlabdarúgó tornasorozat kezdetét jelentette a Törökszentmiklósi Football Club életében.

December és Január minden hétvégéjén ifjú labdarugók népesítik be a Székács Elemér Szakközépiskola Jávor László sportcsarnokát.

Utánpótlás csapataink 7éves kortól 17 éves korig küzdenek meg a méltán nagyhírű Miklós kupa elnevezésű tornán. A torna jó hírét és sikerét mi sem jelzi jobban, mint az, hogy az ország minden pontjára kiküldött versenykiírásra többszörös a túljelentkezés. Szentes, Szarvas, Cegléd, Hódmezővásárhely, Pilis, Szolnok, Karcag, Kecskemét, Szeged és még felsorolni is nehéz, hogy hány város utánpótlás csapatai küldték vissza szinte azonnal nevezésüket. A nap végén fáradtan, de jó kedvel, és ami a legfontosabb, hogy kivétel nélkül mindenki elismeréssel valamint egy kérdéssel távozik „ugye jövőre is megrendezitek”


  

Első hétvégén a 9 évesek tornáját rendeztük. Három csoportban kezdődtek a mérkőzések, majd egy rájátszásos rendszerben alakult ki a végső sorrend. A Törökszentmiklósi Fc csapata hat mérkőzéséből, ötöt megnyerve a 2. helyen végzett. Az egy vereséget a tornagyőzelmet megszerző Hajdúszoboszló csapatától szenvedtük el. Legjobb hazai játékos: Fehér Balázs Koppány

 Második tornánk a legkisebbeké a 7 éven aluliaké volt.

Itt két csoportban 8 csapat részvételével kezdődtek meg a mérkőzések. Csoport másodikként jutottunk tovább majd az elődöntőbeli vereség után a bronzmeccsen győzelemmel zártuk a tornát és így harmadik helyen végeztünk. Legjobb hazai játékos: Juhász Ádám

 

December 20. án U11 csapatunk szintén a fent említett csapatok részvételével mérkőzött meg a tornaelsőségért. Végig nagyszerű teljesítményt nyújtva, talán az elődöntőben kicsit elaludva a harmadik helyen végeztek. A torna gólkirályi címét nagy örömünkre Földi Attila szerezte meg 9 góllal! Legjobb hazai játékos: Pató Milán

 

December végi ünnepek után nem sok pihenője van utánpótlás csapatainknak ugyanis január 3-án (U13), január 10-én (U15), és január 17-én (U19) szintén pályára lépnek.

A rendezvények ingyenesek mindenkit szeretettel Várunk. 2015-01-01

Pintér Zoltán

U-17 bajnoki mérkőzés
 
TFC: Vajda-Fátyol K.(Hornyik),Szabó,Suki N.,Szombati- Györki,Fekete,Stáhl-Fátyol D.,Suki K.,Bukta
 
Gólszerők: Suki K. 3,Bukta 2, Györki 2,Fekete,Fátyol D.
 
Jók: Suki K.,Suki N.,Bukta
 
Tarjányi Csaba:A sors ugyhozta, hogy a csütörtöki (elmaradt) mérkőzést követően ismét Fegyvernekkel csaptunk össze, igaz most idegenben.A hazaiak 65.percig nagyon jól tartották magukat, bár mi is másként álltunk a meccshez mint 3 nappal ezelőtt,ezért egy igen küzdelmes meccs alakult ki. Az első félidőben pontrúgásaink nagyon jól sikerültek, így megnyugtató előnyt tudtunk szerezni a félidő végéig. A második félidőben már alább hagyott a hazaiak lelkesedése, ezt követően mezőnyben kezdtük átvenni az irányítást, góljaink meg teljesen megtörték a hazaiakat. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez.
U-21 bajnoki mérkőzés
 
TFC: Pócs-Biró,Sipos Z.,Fekete,Szabó-Ladányi,Kontra (Ponyokai)-Antal,Juhász,Mozsár (Kánya)-Horváth
 
Gólszerző: Horváth 2
 
Jók: Pócs,Kontra,Ladányi,Antal
 
Tarjányi Csaba: Sajnos a meccs előtt kellett szembesülnünk azzal, hogy három játékos nem tud rendelkezésemre állni, így több helyen változtatni kellett a tervezett összeállításon. Mezőnyben többet  birtokoltuk a labdát, azonban támadó sorunk rendkívül szürke volt az első félidőben. Az 55. percben Ladányi jól ugratta ki Horváthot aki ezúttal nem hibázta el ziccerét. A 75. perceb Antal beadása lecsúszott és a kapura tartó labdát a kapus csak a kapufára tudta csak ütni a kipattanóra Horváth érkezett a leghamarabb és megszerezte csapata és saját maga második gólját. Az utolsó tíz percben ahelyett, hogy nyugodtan játszottunk volna egy nagy rohanásba váltottunk át, amelyből az Apáti jöhetett volna ki jobban hisz 2-3 alkalommal Póccsal álltak már csak szemben. Szerencsénkre a vendégek a kínálkozó lehetőségeket nem tudták kihasználni,így az eredmény már nem változott. Még ha nehezen is, de itthon tudtuk tartani a 3 bajnoki pontot.
U-17 bajnoki mérkőzés
 
TFC: Vajda-Kardos (Hornyik),Szabó,Stáhl,Szombati-Györki,Fekete-Bojtok,Bukta,Molnár-Suki K.
 
Gólszerzők: Suki 2, Bukta
 
Jók: Vajda,Szombati
 
Tarjányi Csaba: Az első félidőben nagy fölényt tudtunk kialakítani labdabirtoklásban, viszont a párharcokból a Fegyvernekiek jöttek ki többször győztesen. Mivel mindkét szélen igen aktívak voltunk, rengeteg gólhelyzetet tudtunk kialakítani azonban a helyzetkihasználásunk nagyon gyengére sikeredett. A szünetet követően több játékos fegyelmezetlenül önmagának kezdett el játszani, aminek köszönhetően játékunk kapkodóvá vált. Az ellenfél belelkesedett és egyre több veszély volt támadásaikban. Kontrákból növelhettük volna előnyünket, de támadóink elszórakoztak mindent elől. A vártnál nehezebben, de sikerült itthon tartanunk a 3 pontot.
U-17 bajnoki mérkőzés
  
TFC: Suki-Kardos,Szabó,Stáhl,Szombati-Györki,Fekete,Líbor,Vajda-Molnár,Hornyik
 
Gólszerzők: Molnár 2,Suki 2,Fekete
 
Jók: Molnár,Suki
  
Tarjányi Csaba: Küzdelmes mérkőzésen az első félidőben "vészkapusunk" tartott minket meccsben, míg a másodikban az Ő vezérletével tudtuk megfordítani és megnyerni a mérkőzést. Ha nem hibázunk ennyit hátul akkor talán kissé könnyebb győzelmet tudtunk volna aratni, de így is örülök győzelmünknek hisz nem vagyunk könnyű helyzetben.
U-17 bajnoki mérkőzés
  
TFC: Suki-Kardos,Szabó,Stáhl,Szombati-Györki,Fekete,Líbor,Vajda-Molnár,Hornyik
 
Gólszerzők: Molnár 2,Suki 2,Fekete
 
Jók: Molnár,Suki
  
Tarjányi Csaba: Küzdelmes mérkőzésen az első félidőben "vészkapusunk" tartott minket meccsben, míg a másodikban az Ő vezérletével tudtuk megfordítani és megnyerni a mérkőzést. Ha nem hibázunk ennyit hátul akkor talán kissé könnyebb győzelmet tudtunk volna aratni, de így is örülök győzelmünknek hisz nem vagyunk könnyű helyzetben.
U-17 bajnoki mérkőzés
 
TFC: Suki-Fátyol K.,Bojtok T.Szabó,Szombati-Fekete,Györki-Fátyol D,Bukta,Hornyik (Horváth)-Molnár
 
Gólszerzők: Fekete 3,Bukta 2,Molnár 2,Horváth
 
Jók: Fekete,Bukta,Molnár
 
Tarjányi Csaba:A védelmünk gyenge napját, a középpályás sor jó játéka tudta egyensúlyozni. Győzelmünk nem forgott veszélyben, de a helyzeteket jobb százalékban kell majd kihasználnunk. Sajnos még mindig létszám hiányban szenvedünk, de remélem, hogy a hátralévő mérkőzéseken nem lesz gond a kiállással.
U-21 bajnoki mérkőzés
 
TFC:Pócs-Szabó (Kánya),Fekete,Oláh,Sipos-Kontra (Ponyokai)-Molnár,Juhász,Pásztor,Mozsár (Györki)-Horváth
 
Gólszerző: Györki
 
Jók:Györki,Kontra
 
Tarjányi Csaba: Sajnos az időjárási viszonyok miatt ismét az edzőpályán kellett a bajnokit lejátszanunk. A mély csúszós talaj a látottak alapján nem kedvezett nekünk, ráadásul az első 10 percben súlyos egyéni hibák miatt rögtön 2-0-s hátrányba kerültünk. A vendégek biztos vezetésük tudatában megpróbálták tördelni a játékot, ráadásul Pásztor fegyelmezetlensége miatt létszám hátrányba is kerültünk. A kapuja elé betömörülő és fegyelmezetten védekező vendég védelmet nem tudtuk feltörni, így csak egy pontrúgást követően szerzett góllal a szépítés sikerült csak. Ismét fájó vereséget szenvedtünk, ami egyértelmű, hogy több játékos fegyelmezetlensége és nem megfelelő hozzáállása miatt következett be. A hibákat megpróbáljuk javítani, de a hozzáálláson csak a játékosok tudnak változtatni.
U-21 bajnoki mérkőzés
 
TFC: Pócs-Kánya (Biró),Sipos Z.,Oláh-Szabó-Héder,Antal-Molnár (Györki),Juhász,Mozsár (Vajda)-Horváth (Ponyokai)
 
Gólszerzők: Héder,Molnár
 
Jók: Oláh,Héder,Juhász,Molnár
 
Tarjányi Csaba: . Az első félidőben remekül játszottunk aminek eredményeként először Héder egy szabadrúgásól, Molnár pedig fejjel talált be a hazaiak kapujába. A szünetet követően sajnos az ellenfél vette át az irányítást, mi meg érhetetlen módon vissza estünk. Ismét rengeteg technikai hiba és rossz döntés jellemezte játékunkat a második félidőben, így a végére meleg pillanatokat kellett átélnünk."Hatpontos" meccsen sikerült értékes győzelmet szereznünk, így felkerültünk a táblázaton a harmadik helyre. Gratulálok a csapatnak!
U-17 bajnoki mérkőzés

TFC: Molnár-Karancsi (Fátyol K.),Suki N,Szabó,Szombati-Györki,Stáhl-Bojtok (Hornyik),Bukta,Vajda-Suki K.
 
Gólszerzők: Molnár 4,Suki K.3, Bukta 3,Stáhl
 
Jók: Suki K.,Vajda,Molnár,Suki N.,Szombati,Bukta
 
Tarjányi Csaba:Rögtön az elején kitűnt, hogy egy jóval szerényebb képességű csapat ellen kell ma begyűjtenünk a 3 pontot. Szinte végig mi birtokoltuk a labdát, az ellenfél alig alig tudta átlépni a saját térfelét. Első gólunkra majd 20. percet kellett várni, mivel a támadó zónában kissé határozatlanok körülményesek voltunk. Gólunkat követően megnyugodtunk és egyre több 100% -os helyzetet tudtunk kidolgozni. A helyzet kihasználásunkon van még mit javítani,mert sokszor rossz döntést hozunk nem vagyunk elég higgadtak. Az elfáradó Cibakiak ellen akár gólarányt is javíthattunk volna, de több esetben csak  a kapufát találtuk el vagy a hazai kapus védett bravúrral. A fiatalabb játékosok többsége szinte hiba nélkül játszott, viszont voltak olyan idősebb rutinosabb emberek mélyen tudásuk alatt játszottak. Nekik mindenképpen javulniuk kell mentalitásban. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez.
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
1. oldal / 14