Rákóczifalvai SE-Törökszentmiklósi FC (1-1)   1-5
TFC: Pócs-Dányi (Biró),Murvai,Oláh,Györki-Fekete,Antal-Horváth (Mozsár),Ladányi,Rupa-Buru (Kánya)
 
Gólszerzők: Rupa 2,Buru,Ladányi,Antal
Jók: Rupa, Ladányi, Oláh,Györki
Tarjányi Csaba: A viharos erejű szélben nehéz volt folyamatos játékot kialakítani, ráadásul az első félidőben rengeteg hibát követtünk el. Kapkodó és rengeteg technikai hibával tarkított játékunk miatt alig tudtunk eljutni a hazaiak kapujáig. Ráadásul a hazaiak egy ártatlannak tűnő távoli szabadrúgásgóllal meg is szerezték a vezetést.  Szerencsénkre a félidő vége előtt Antal remek ütemben ugratta ki Rupát, aki becselezte magát a 16-oson belülre és kirúgta a hosszú sarkot döntetlenre hozva a félidei eredményt.
A második félidőben már minket támogatott a szél, és ennek is köszönhetően a kissé elfáradt hazaiak alig alig tudták átlépni a félpályát.  Ladányi és Rupa második félidőben mutatott játékának köszönhetően szebbnél szebb gólokat tudtunk szerezni, így a végére  magabiztos győzelmet aratott a csapat. Amennyiben megtanulunk türelmesen és kevesebb technikai hibával játszani, akkor az elmúlt években átélt sikerekben lehet részünk a jövőben.
Szajol KLK - Törökszentmiklósi FC  2-1  (2-1)
 
TFC: Pócs-Dányi,Murvai,Fekete,Sipos Z.-Antal (Kánya),Ladányi-Györki(Biró),Rupa,Pásztor (Horváth)-Buru
 
Gólszerző:Rupa
 
Jók: Buru,Sipos Z.
 
Tarjányi Csaba: Annak ellenére, hogy a mérkőzés előtt mi voltunk az esélyesek tudtam, hogy nem lesz könnyű mérkőzésünk, hisz mi Szajolból nem sok pontot hoztunk az elmúlt évek során. A mérkőzés elején rengeteg ziccert dolgoztunk ki, de a gólszerzés nem jött össze. A 24.percben Buru remekül hozta helyzetbe magát, a védője szabálytalankodott ellene a 16-oson belül. A jogosan megítélt  tizenegyest Rupa magabiztosan értékesítette. A középkezdést követően szinte a semmiből egyenlített a hazai csapat. Elcseleztünk egy labdát a kapunktól 25 méterre, majd az ellenfél játékosa az üresen tátongó kapuba lőtte a labdát, mert a kapusunk érthetetlen módon mellette állt. Helyzetünket tovább nehezítettük a félidő előtt, hisz egy szabadrúgást követően bealudt a teljes védelem amit ki is használtak a hazaiak, megfordítva a mérkőzést. A második félidőben a csapatjátékunk teljesen szétesett, több játékos akarat gyengén és mélyen a tudása alatt teljesített, sajnos csak rossz döntéseket hoztunk az ellenfél kapuja előtt, így a hazaiak Csúri Bence kapus vezérletével ismét otthon tartották a három bajnoki pontot.
 
Számomra fájó ez a vereség, mert csak helyenként játssza a csapat azt amit kellene.Sértődötten, alázat nélkül még megyei I.osztályban sem lehet meccset nyerni.
A büntetőrúgás továbbra sem az erősségünk.
 
U-14 csapatuk ezen a hétvégén egy 6 csapatos teremtornán szerepelt Szegeden. A mieink az NB II bajnokságban szereplő Szeol SC-vel és a Szeged 2011 U14 csapatával került egy csoportba. Az első mérkőzésünkön álmosan és megilletődötten kezdtünk, így a Szegediek 3-1 legyőztek bennünket. A második meccsünkön csak a győzelem volt elfogadható, ha elődöntőt akarunk játszani. Az ellenfél játékosai és szurkolói a mérkőzés előtt nagyon magabiztosnak tűntek szinte biztosra vették győzelmüket. Mi azonban megmutattuk, hogy nem hiába utaztunk ennyit és magabiztosan 4-2-re legyőztük ellenfelünket. Az elődöntőben a másik csoport győztesével a Szeged 2011 második csapatával csaphattunk össze. Végig fegyelmezetten és jól játszva 1-0 győztünk. A döntőben az NB 1-s bajnokságban szereplő Maros Meni UFC-vel csaphattuk össze. A rendes játékidőben nem bírtak egymással a csapatok, így jöhettek a büntetők. Sajnos a büntetőrúgás nem erősségünk, így a Makóiak nyerték meg a tornát.
Úgy érzem megmutattuk azt, hogy Törökszentmiklósi FC-ben is jó utánpótlás nevelésmunka  folyik, hisz már nem először megmutattuk azt, hogy a kiemelt bajnokságokban szereplő csapatokkal feltudjuk venni a harcot és ha kellő önbizalommal lépünk pályára akkor le is tudjuk győzni őket.
 
Eredmények:
 
Szeged 2011 U-14-Törökszentmiklósi FC          3-1
gól: Bojtok T.
 
Törökszentmiklósi FC-Szeol SC                           4-2
gól: Bukta 3,Stáhl
 
Elődöntő:
Törökszentmiklósi Fc-Szeged 2011 U-13          1-0
gól: Stáhl
 
Döntő:
 
Maros Menti UFC-Törökszentmiklósi FC            1-1    büntetőkkel   2-0
gól:Suki
 
TFC tagjai: Nagy Szabolcs,Suki Norbert,Szombati Balázs,Karancsi Bence,Pólyik Róbert,Bojtok Tamás,Stáhl György,Bukta Csaba,Hornyik István,Polgár Viktor,Fátyol Dávid
XV. Békés-Körös Kupa
 
Ezen a hétvégén az U-21 csapatunk Békésre kapott meghívást egy Nemzetközi tornára. A mieink a Békéscsabai Jamina SE-vel,Békés U-19-es csapatával és a szlovákiai Dunaszerdahellyel került egy csoportba. Az első meccsünkön a Jamina ellen többnyire mi birtokoltuk a labdát, de a helyzetek sorra kimaradtak. Az utolsó percben azonban Héder passzából Ladányi megszerezte a győztes találatot. A második mérkőzésünkön már sokkal felszabadultan és gólra törően játszottunk, így a Békés U-19-es csapatát 6-0-ra sikerült megvernünk. A harmadik meccsünk a Dunaszerdahely ellen arról döntött,hogy ki megy tovább az első és ki megy tovább a második helyről. Egy kiegyenlített meccsen a Dunaszerdahelyiek 1-0-ra legyőztek bennünket, így mi a Békésiekkel játszottunk a döntőbe jutásért.
Az elődöntőt nagyon rosszul kezdtük és a hazaiak rögtön az elején elhúztak 3 góllal,. A meccs második felében magára talált a csapat és két gyors góllal visszajöttünk a meccsbe. Innen azonban a játékvezetők kissé látványosan belenyúltak a mérkőzés végkimenettelébe és két gólunkat nem adtak meg, hozzá segítve a hazaiakat a döntőbe jutáshoz.
A bronzmeccsen szinte végig mi domináltunk a Mezőberény ellen, de fölényünkből csak egy gólt tudtunk elérni, bár ez is elég volt az éremszerzéshez.
Pócs Krisztiánt a torna legjobb kapusának választották a szervezők.
 
Eredmények:
 
Törökszentmiklósi FC-Békéscsabai Jamina SE       1-0
gól:Ladányi
 
Törökszentmikósi FC-Békés FC U-19                          6-0
Gól: Kontra 2,Medgyessy 2,Pásztor,Héder
 
Törökszentmiklósi FC-Dunaszerdahely                       0-1
 
Elődöntő:
Törökszentmiklósi FC-Békés FC U-21                         3-4
gól:Medgyessy 2,Héder
Bronz mérkőzés:
 
Törökszentmiklósi Fc-Mezőberény                               1-0
Gól: Ladányi
 
TFC tagjai: Pócs Krisztián,Murvai Kristóf,Farkas István,Héder Attila,Medgyessy András,Ladányi Tibor,Antal Gábor,Pásztor Csaba,Sipos Zoltán,Buru Zoltán,Kontra László
 
Torna végeredménye:
1. Békés FC U-21
2. Dunaszerdahely
3. Törökszentmiklósi FC
4. Mezőberény
5. Békéscsabai Jamina SE
6. KUTE
7. Dobozi SE
8. Békés FC U-19
Ezen a hétvégén az U-13-as csapatunk képviseltette magát a XI. Kolláth Béla emléktornán. Szombat kora reggeltől 14 csapat, két helyszínen kezdte meg a küzdelmet a végső győzelemért. Csapatunk a Lurkó Focimániával, Szentessel és Orosházával került egy csoportban. Csoport meccseinket szép és gólra törő játékkal tudtuk le, így  első helyen jutottunk tovább a negyeddöntőbe, ahol a "C" csoport 2. helyezettje a Szolnoki MÁV csapata volt az ellenfél.
Sajnos a délelőtt látott magabiztos játékunkból szinte semmit nem láttam vissza a Szolnok ellen, ami nem csak engem hanem más edzőket is meglepett, hisz a torna egyik esélyesének tartottak minket többen.Gyáva és hibát hibára halmozó játékunknak köszönhetően, egy nagy pofonnal küldtek haza minket.
 
Eredményeink:
 
TFC -Lurkó Focimánia    FK         5-0
gólszerzők: Bukta 2,Polgár,Földi,Bojtok
 
TFC-Szentesi Junior      FC          5-2
gólszerzők: Polgár 2,Bukta 3
 
TFC-OMTK-ULE 1913    II.             1-0
gólszerző: Polgár
 
Negyeddöntő:
 
TFC-Szolnoki MÁV                         1-5
Gólszerző: Polgár
 
Végső sorrend:
 
1. Szanda Focisuli
2. Aranyszarvas SE
3. Szolnoki MÁV
4. OMTK-ULE 1913 I.
5-8. Törökszentmiklósi FC
5-8. Szeged 2011
5-8. OMTK-ULE 1913 II.
5-8. Jászárokszállás
Mozgalmas hétvégén van túl "kis" serdülős csapatunk. Január 26-án XI. Kolláth Béla emléktornán vettünk részt, másnap pedig a Szolnoki MÁv U-13 csapata ellen játszottunk felkészülési mérkőzést a Tiszaligeti - műfüves pályán.
A teremtornán 8 csapat küzdött meg a kupáért. A mi csapatunk a Szolnoki MÁV "fehér", a Szeged 2011 és a Szarvas FC-vel került egy csoportba. Az első mérkőzésünkön a Szolnokiakkal kellett megküzdenünk, de a meccs végére sajnos nagyon sima 5-1-es győzelmet arattak felettünk. A második mérkőzésünk a Szarvas ellen már jobbra sikeredett és magabiztos játékkal 4-0 győzelmet szereztünk. Jöhetett a mindent eldöntő harmadik meccs, a Szeged ellen, aki győz elődöntőt játszik. Kettő gyors góllal megleptük az ellenfelünk, akik Nagy Szabinak is köszönhetően nem tudtak válaszolni,így mi játszhattunk a másik csoport első helyezettjével a döntőbe jutásért. Az elődöntőt a Szolnoki MÁV "kék" csapatával vívtuk és mindenki meglepetésére bátor játékkal elhúztunk 2-0-ra. Ismerve a Mávos srácokat egy percre sem adták fel és gyorsan egyenlítettek. Ismét Nagy Szabi percei jöttek, így a rendes játékidőben 2-2 döntetlennel zárult. Jöhettek a büntetők annak tudtában, hogy abban mi szinte minden tornán alul maradunk. 3-3 lövés után 2-2 volt az állás, a negyedik szolnoki játékos lövését kapusunk megfogta, Pólyik viszont belőtte, így mi mehettünk a döntőbe. A másik ágon a Szolnoki MÁV fehér sima 5-0 győzelmet aratott a Kecskemétiek felett, így a csoport meccs után ismét a MÁvos fehér csapattal csaphattunk össze. Sajnos a tudásbéli különbség kijött és a végére fel is adtunk, pedig 2-1-nél volt egy pillanat amikor esélyünk volt a nagyobb meglepetés megszerzésére.
Döntőbe jutásunk a mezőnyt nézve bravúrosnak mondható, de nem érdemtelen, hisz a legerősebb csoportból jutottunk tovább. Az látszott, hogy Szolnok játékban sokkal előrébb jár mint mi, de igyekszünk sok munkával faragni hátrányunkon. A mutatott játékunk a Szegediek tetszését is elnyerte és meghívást is kaptunk február 9-i Nemzetközi 8 csapatos tornára.
Különdíjat kapott Nagy Szabolcs mint a  torna legjobb kapusa.
 
TFC tagjai: Nagy Szabolcs,Bojtok Tamás,Suki Norbert,Szombati Balázs,Karancsi Bence, Stáhl György,Bukta Csaba,Polgár Viktor,Suki Zsolt,Hornyik István,Pólyik Róbert.
 
Gratulálok a csapatnak.
 
 
Másnap január 26-án a Szolnoki MÁV ellen játszhattunk félkészülési mérkőzést. Egy jó iramú mérkőzésen 2-2 döntetlen értünk el, több jó teljesítményt látva. Mindkét csapat bátor támadó játékot mutatott rengeteg helyzetet kialakítva, bár a kapott góljainkat egyéni hibák előzték meg. Ennek ellenére elégedett vagyok a látottakkal, hisz többször ügyesen hoztuk ki a labdát, amelyből szép támadásokat építettünk fel. Azonban gondolkodásban és labdás gyorsaságban kell még fejlődnünk.
 
TFC: Nagy Sz.-Pápai(Karancsi), Fekete,Szabó,Szombati (Fátyol K.)-Stáhl,Pólyik-Fátyol (Kada),Polgár (Hornyik),Bukta-Suki Zs.
 
Gólszerzők: Suki Zs., Bukta
 
Jók: Bukta, Polgár, Pólyik, Karancsi, Fekete
2014.január 18-án a 21 évesek tornájával zárult le az egyesületünk által szervezett utánpótlástorna sorozat. U7-,U-9,U-11,U-13,U-15,U-17 és U-21 korosztályú tornáinkra 5 megyéből Pest, Bács-kiskun, Hajdú-Bihar, Békés és Jász-Nagykun Szolnok megyéből neveztek csapatok.  A sorozat végeztével elmondhatjuk, hogy nagyon jól sikerült tornákat tudtunk megszervezni rengeteg jó és izgalmas mérkőzéssel.
 
A zárónapon az ifi csapatunktól a minimális elvárás az érem szerzés volt, amely végül sikerült is. A 8 csapatos mezőnyből a látottak alapján 4 csapat kiemelkedett, közülük bármelyik csapat megérdemelte volna, hogy torna győztes legyen. A mieink egy balszerencsésen elvesztett elődöntő után, nagy küzdelemben nyertek Békés ellen megszerezve a harmadik helyet.
 
Torna végeredménye:
 
1. Hajdúszoboszlói SE
2. Karcag SE
3. Törökszentmiklósi FC
4. Békési FC
5. Kisújszállási SE
6. Szajoli KLK
7.Pilisi LK
8. Túrkevei VSE
 
Torna legjobb kapusa: Nagy Ivó (Hajdúszoboszló)
Torna legjobb mezőnyjátékosa: Szívós Gergő (Karcag)
Torna gólkirálya: Csikós Sándor és László Norbert (Békés) 6 gól
Legjobb haza játékos: Ladányi Tibor
 
TFC tagjai: Pócs,Farkas,Héder,Medgyessy,Rupa,Kontra,Ferge,Ladányi,Pásztor,Buru,Murvai
 
DSCF3648
 
 DSCF3600
2014.január 11-én került megrendezésre a IV. Törökszentmiklós kupa u-11 korosztályú torna a Jávor László sportcsarnokban. Ismét egy olyan tornát sikerült megrendeznünk, ahol nem csak megyebeli csapatok fogadták el meghívásunkat színesítve és növelve a torna színvonalát.
A mi csapatunk nem kezdett túl jól, hisz Szajol ellen döntetlenre futotta csak, majd a második meccsén egy öt perces rövidzárlatnak köszönhetően a Szentesi csapat elhúzott, így a végére csak szorossá tudtuk tenni az eredményt. Következett a mindent eldöntő harmadik mérkőzés a Szandaiak ellen, mert aki ezt a meccset megnyeri az elődöntős. Sajnos ezt a mérkőzést is hátrányból kezdtünk, azonban az utolsó öt perc a Földi Attila vezérletével a miénk volt. "Kis Földi" először egy hatalmas bombával egyenlített, majd az utolsó percekben a kaputól kilenc méterre védővel a nyakán egy labdát hatalmas erővel ollózott  a léc alá megszerezve a torna legszebb és egyben csapata győztes találatát. Sajnos az elődöntőben a jobb játékerőt képviselő Szoboszló lefocizott minket, ami igen mély nyomott hagyott bennünk és a bronzmeccsre sem tudtunk úgy felpörögni ahogy kellett volna, így a 4. helyen végezett a többségében 2004-es születésűek alkotta u-11-es csapatunk.
A döntő egy igen színvonalas és izgalmas meccset hozott, ahol az addig brillirozó Hajdúszoboszlói csapat nem bírt a nagyon lelkes és bátran játszó Szentesi Juniorokkal. Mivel a döntő gól nélküli döntetlent hozott jöhettek a büntetők, amiben a Szentes bizonyult jobbnak megnyerve a tornát.
 
Torna végeredménye:
 
1. Szentesi Junior FC
2. Hajdúszoboszlói SE
3. Pilisi LK
4. Törökszentmiklósi FC
5. Szanda Focisuli FC
6. Mezőtúri AFC
7. Szajoli KLK
8. Kisújszállási SE
 
Legjobb kapus: Rácz Donát (Hajdúszoboszlói SE)
Legjobb mezőny játékos: Józsa Patrik (Szentesi Junior FC)
Gólkirály: Gondos Dominik (Pilisi LK)
Legjobb Hazai Játékos: Földi Attila
 
8 csapatos torna
X csoport
Y csoport
1. Szentes Junior FC
9 pont 8-2 1. Hajdúszoboszlói SE 9 pont 16-0
2. Törökszentmiklósi FC
4 pont 5-5 2. Pilisi LK 6 pont 7-5
3. Szanda Focisuli FC
3 pont 3-5 3. Mezőtúri AFC 3 pont 2-11
4. Szajol KLK
1 pont 1-5 4. Kisújszállás SE 0 pont 0-9kezdés mérkőzés
09.00 Törökszentmiklósi FC - Szajol KLK 1-1

Földi
Harcsa
09.25 Szentes Junior FC - Szanda Focisuli FC 3-0

Józsa 2,Kordás
09.50 Pilisi LK - Kisújszállás SE 2-0

Gondos,Kovács
10.15 Mezőtúri AFC - Hajdúszoboszlói SE 0-6


Túri 2,Szűcs 2,Váradi,Drobina
10.40 Törökszentmiklósi FC - Szentes Junior FC 2-3

Földi,Kovács
Kordás,Mátéfi,Józsa
11.05 Szajol KLK - Szanda Focisuli FC 0-2


Hajdú,Gáspár
11.30 Pilisi LK - Mezőtúri AFC 5-1

Gondos 3,Kocsis 2
Papp
11.55 Kisújszállás SE - Hajdúszoboszlói SE 0-6


Somogyi 3,Váradi,Drobina,Szűcs
12.20 Törökszentmiklósi FC - Szanda Focisuli FC 2-1

Földi 2
Pribély
12.45 Szajol KLK - Szentes Junior FC 0-2


Szabó,Kordás
13.10 Pilisi LK - Hajdúszoboszlói SE 0-4


Drobina 2,Szűcs,Somogyi
13.35 Kisújszállás SE - Mezőtúri AFC 0-1


Bán

Elődöntő
14.00 Szentes Junior FC
Pilisi LK 0-0 b.:3-2Elődöntő
14.25 Törökszentmiklósi FC
Hajdúszoboszlói SE 0-5


Túri 2,Somogyi,Szűcs

7-8. helyért
14.50 Szajol KLK
Kisújszállás SE 3-0

Harcsa,Fazekas,Tóth

5-6. helyért
15.15 Szanda Focisuli FC
Mezőtúri AFC 3-0
Gáspár 2,Szabó
Bronz mérkőzés
15.40 Törökszentmiklósi FC Pilisi LK 0-4


Gondos 2,Kovács,Méhes

Döntő
16.05 Hajdúszoboszlói SE Szentes Junior FC 0-0 b.: 2-3
 A Törökszentmiklósi Football Club immár 4. éve rendez rendszeresen utánpótlás tornákat 7 évesektől egészen ifjúsági korosztályig. Ami örömteli számunkra, hogy  több megyén kívüli csapat is előszeretettel jelzi részvételi szándékát. Többek mellett Hajdúszoboszló,Békés,Szentes,Szarvas,Kecskemét,Pilis és Abony rendszeres résztvevői a megyebeli csapatok mellett tornáinknak.
December hónapban az U-17 tornán csapatunk 3. helyen, az U-15 csapatunk 5.helyen és az U-13 csapatunk 4. helyen végzett.
2014.január 4-én került megrendezésre az U-7 és U-9 korosztályú torna. Java részt az első 8 csapat nevezését szoktuk elfogadni, de mivel a 9 éveseknél szinte egy időben  több mint 8 csapat jelezte részvételi szándékát, egyesületünk kihasználva városunk adta lehetőségét két helyszínen (604-es csarnok és a Székács csarnok) rendezett U-9 tornát az U-7 mellett.
A Jávor László sportcsarnokban délelőtt 9 órakor kezdődött a 9 évesek tornája 8 csapat részvételével. A látottak alapján elmondható, hogy csapatok közel azonos képességűek voltak rengetek ügyes kis játékossal, így igen színvonalas meccseket láthatott a szépszámú nézősereg. Egyesületünk a 2005-ös születésű játékosait szerepeltette a tornán és szép eredményt elérve az előkelő 2. helyen végzetek. Bár az első meccsén a Hajdúszoboszló még kikapott a Szandaiaktól, utána összekapták magukat és magabiztos játékkal nyerték meg a tornát.
A Lábassy sportcsarnokban kora reggel a 7 éveseké volt a főszerep. A mérkőzések 2 pályán 3:3 ellen zajlottak. A mieink a csoportmérkőzéseket követően a Szolnoki MÁV-val találkoztak a döntőbe jutásért. A rendes játékidőben döntetlen volt az eredmény, így jöttek a büntetők és mi sajnos abban alul maradtunk. A bronz meccsre sajnos már nem tudtunk felpörögni, így a harmadik helyet a Szandaiak szerezték meg. A döntő egy igen izgalmas mérkőzést hozott Kecskeméti győzelemmel.
 
A délután a 9 éveseké volt, ahol 6 csapat versenghetett körmérkőzés formájában. Ezen a tornán a mieinket a 2006-os születésűek alkották. A mieink nagyon jól kezdtek, hisz kettőből kettőt nyertek rögtön az elején, talán az hír is feldobhatta őket, hogy időközben a 2005-ös születésű csapattársak a Székács csarnokban a döntőbe jutottak. Sajnos a következő két mérkőzésen  a fizikálisabban erősebb Túrkeve és Rákóczifalva letudta győzni csapatunkat,így az utolsó mérkőzésen a Jászberény ellen dőlhetett el, hogy sikerül e érmet szerezni. Egy izgalmas jó iramú meccsen 0-0 döntetlen értünk el, így három csapat 7-7 pontot szerzett. Sajnos az egymás elleni eredmény és a gólarány miatt mi a 4. helyen végeztünk. Összességében viszont egy szép eredményt értek el U-8 játékosaink.
 
 
Székács csarnok U-9 torna
 
Torna végeredménye:
1. Hajdúszoboszló SE
2. Törökszentmiklósi FC
3. Abony KID FC
4. Szanda Focisuli FC
5. Szentes Junior FC
6. Karcag SE
7. Pilisi LK
8. Szarvas FC
 
Legjobb kapus: Surányi Zombor (Szanda Focisuli FC)
Legjobb mezőnyjátékos: Varga Bálint (Abony KID FC)
Gólkirály: Szűcs Tamás (Hajdúszoboszló SE) 12 gól
Legjobb hazai: Tóth Balázs
 
TFC tagjai: Tóth Balázs,Pintér Dávid,Kovács Henrik,Czégény Bence,Nagy Miron Zoltán,Csabai Máté,Hoppál Milán
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
604-es sportcsarnok U-7 torna
 
 
U-7 torna végeredménye:
1. Kecskemét LC KTE SI
2. Szolnoki MÁV FC
3. Szanda Focisuli FC
4. Törökszentmiklósi FC
5. Túrkevei VSE
6. Kisújszállási SE
7. Rákóczifalva SE
8. Szajol KLK 
 
Torna legjobb játékosa: Gyapja Botond (Kecskeméti LC-KTE SI)
gólkirály: Zsemlye Andor (Szanda Focisuli FC)
Legjobb hazai: Sülye Benjamin
 
TFC tagjai: Urbán Roland,Budai Milán,Tarjányi Milán,Papp Levente,Kovács Benjamin,Sülye Benjamin
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
U-9 Lábassy sportcsarnok
 
Torna végeredménye:
1. Túrkevei VSE
2. Rákóczifalva SE
3. Jászberény SE 2006
4.Törökszentmiklósi FC 2006
5. Mezőtúri AFC
6. Kisújszállási SE
 
Legjobb kapus: Bakos Dominik (Törökszentmiklósi FC)
Legjobb mezőnyjátékos: Forgó Márk (Jászberényi SE)
Gólkirály: Kelemen Gergő (Túrkevei VSE)
Legjobb hazai: Fehér Balázs
 
TFC tagjai: Bakos Dominik,Budai Rómeó,Bekker Bence,Fehér Balázs,Szedlák Zoltán,Pintér Dávid,Medgyessy Máté,Földi Dávid
DSCF3422
 
u7 1
 
DSCF3564
 
 
 
8 csapatos torna
X csoport
Y csoport
1. Abony KID FC
9 pont 9-1 1. Szanda Focisuli FC
2. Törökszentmiklósi FC
2 pont 4-5 2. Hajdúszoboszlói SE
3. Junior FC Szentes
2 pont 3-5 3. Karcag SE
4. Szarvas FC
2 pont 2-7 4. Pilisi LKkezdés mérkőzés
09.00 Törökszentmiklósi FC - Szarvas FC 1-1

Kovács
Truczka
09.20 Szentes Junior FC - Abony KID FC 0-2


Barna 2
09.40 Pilisi LK - Karcag SE 0-1


Rózsa
10.00 Szanda Focisuli FC - Hajdúszoboszlói SE 1-0

Balogh
10.20 Törökszentmiklósi FC - Szentes Junior FC 2-2

Kovács 2
Papp,Busi
10.40 Szarvas FC - Abony KID FC 0-5


Varga 2,Orján,Jánny,Molnár
11.00 Pilisi LK - Szanda Focisuli FC 1-0

Horvát
11.20 Karcag SE - Hajdúszoboszlói SE 0-9


Szűcs 6,Kígyós,Baranyi,Emanuel
11.40 Törökszentmiklósi FC - Abony KID FC 1-2

Czégény
Varga 2
12.00 Szarvas FC - Szentes Junior FC 1-1

Makai
Busi
12.20 Pilisi LK - Hajdúszoboszlói SE 0-6


Szűcs 3,Sain B. 2,Jákób
12.40 Karcag SE - Szanda Focisuli FC 0-1


Balogh

Elődöntő
13.00 Abony KID FC
Hajdúszoboszló SE 0-4Szűcs 2,Baranyi,Emanuel

Elődöntő
13.20 Törökszentmiklósi FC
Szanda Focisuli FC 0-0 b.:2-1

7-8. helyért
13.40 Szarvas FC - Pilisi LK 1-4

Truczka
Földvárszki,Horvát,Molnár,öngól

5-6. helyért
14.00 Szentes Junior FC
Karcag SE 5-2
Busi 3,Hakai,Papp
Balázs 2
3-4. helyért
14.20 Abony KID FC
Szanda Focisuli FC 3-0

Varga,Barna,Jánny


Döntő
14.40 Törökszentmiklósi FC
Hajdúszoboszló SE 0-6
Baranyi 2,Sain B.,Szűcs,Kígyós,Sain A.
 
1. Túrkevei VSE 12 pont 13-5
2. Rákóczifalva SE 7 pont 10-11
3. Jászberényi SE 7 pont 6-4
4. Törökszentmiklósi FC 7 pont 8-9
5. Mezőtúr AFC 6 pont 6-5
6. Kisújszállási SE
1 pont 3-13
kezdés mérkőzés
12,40 Törökszentmiklósi FC - Mezőtúr AFC 1-0
13,00 Túrkevei VSE - Rákóczifalva SE 4-2
13,20 Törökszentmiklósi FC - Kisújszállási SE 4-1
13,40 Túrkevei VSE - Jászberényi SE 3-2
14,00 Mezőtúr AFC - Kisújszállási SE 3-1
14,20 Rákóczifalva SE - Jászberényi SE 1-0
14,40 Törökszentmiklósi FC - Túrkevei VSE 1-3
15,00 Mezőtúr AFC - Rákóczifalva SE 3-0
15,20 Kisújszállási SE - Jászberényi SE 0-2
15,40 Törökszentmiklósi FC - Rákóczifalva SE 2-5
16,00 Mezőtúr AFC - Jászberényi SE 0-2
16,20 Kisújszállási SE - Túrkevei VSE 0-2
16,40 Törökszentmiklósi FC - Jászberényi SE 0-0
17,00 Kisújszállási SE - Rákóczifalva SE 2-2
17,20 Mezőtúr AFC - Túrkevei VSE 0-1
 
8 csapatos torna
X csoport
Y csoport
1. Szanda Focisuli FC
9 pont 23-5 1. Szolnoki MÁV FC 7 pont 11-6
2. Törökszentmiklósi FC
6 pont 8-5 2. Kecskeméti LC KTE SI 6 pont 22-6
3. Kisújszállási SE
3 pont 5-12 3. Túrkevei VSE 4 pont 9-16
4. Szajol KLK
0 pont 1-15 4. Rákóczifalva SE 0 pont 5-19kezdés mérkőzés
A pálya 09.00 Törökszentmiklósi FC - Szajol KLK 2-0
B pálya 09.00 Kisújszállási SE - Szanda Focisuli FC 2-8A pálya 09.15 Szolnoki MÁV FC - Túrkevei VSE 2-2
B pálya 09.15 Rákóczifalva SE - Kecskeméti LC KTE SI 1-8
A pálya 09.30 Törökszentmiklósi FC - Kisújszállási SE 4-0
B pálya 09.30 Szajol KLK - Szanda Focisuli FC 1-10
A pálya 09.45 Szolnoki MÁV FC - Rákóczifalva SE 5-1
B pálya 09.45 Túrkevei VSE - Kecskeméti LC KTE SI 1-11
A pálya 10.00 Törökszentmiklósi FC - Szanda Focisuli FC 2-5
B pálya 10.00 Szajol KLK - Kisújszállási SE 0-3
A pálya 10.15 Szolnoki MÁV FC - Kecskeméti LC KTE SI 4-3
B pálya 10.15 Túrkevei VSE - Rákóczifalva SE 6-3

Elődöntő
A pálya 10.30 Szanda Focisuli FC - Kecskeméti LC KTE SI 2-3

Elődöntő
B pálya 10.30 Törökszentmiklósi FC - Szolnoki MÁV FC 1-1 b.:1-3

7-8. helyért
A pálya 10.45 Szajol KLK - Rákóczifalva SE 0-4

5-6. helyért
B pálya 10.45 Kisújszállás SE - Túrkevei VSE 1-7Bronz mérkőzés
A pálya 11.00 Törökszentmiklósi FC - Szanda Focisuli FC 1-3

Döntő
B pálya 11.00 Szolnoki MÁV FC - Kecskeméti LC KTE SI 2-3
IV. Törökszentmiklós kupa U-13 torna
 
Jó játékunk ellenére érem nélkül maradtunk, miután a büntetőpárbajban alul maradtunk Karcaggal szemben.
 
A csoport meccseken magabiztos játékkal sikerült mindenkit legyőznünk, így a B csoport 2. helyezettjével a Szanda Focisuli FC-vel játszhattunk a döntőbe jutásért. A mérkőzésen szinte végig mi birtokoltuk többet a labdát a helyzeteink is megvoltak, de sajnos gólt nem tudtunk szerezni. Az ellenfél pedig kihasználta egyetlen hibánkat és megszerezte a győzelmet.
A bronzmeccs egy izgalmas mérkőzést hozott 2-2 döntetlennel, viszont a büntető párbajban sajnos mi nem tudtunk kapuba találni, így a Karcagi csapat szerezte meg a harmadik helyet.
 
Torna végeredménye:
 
1. Aranyszarvas SE
2. Szanda Focisuli FC
3. Karcag SE
4. Törökszentmiklósi FC
5. Kisújszállás SE
6. Túrkevei VSE
7. Szajol KLK
8. Mezőtúri AFC
 
Torna legjobb kapusa: Szöllősi Márton (Szanda Focisuli FC)
Legjobb mezőnyjátékos: Laczkó Gergő (Aranyszarvas SE)
Gólkirály: Kiss Sándor (Karcag SE)
Legjobb haza játékos: Bojtok Tamás
 
TFC csapata: Nagy Szabolcs,Suki Norbert,Karancsi Bence,Bojtok Tamás,Bukta Csaba,Polgár Viktor,Hornyik István,Kovács Tamás,Kada Dániel
 
 
8 csapatos torna
X csoport
Y csoport
1. Törökszentmiklósi FC
9 pont 7-1 1. Karcag SE 9 pont 11-1
2. Aranyszarvas SE
6 pont 7-2 2. Szanda Focisuli FC 6 pont 7-3
3. Kisújszállás SE
3 pont 2-4 3. Túrkevei VSE
3 pont 3-6
4. Mezőtúri AFC
0 pont 0-9 4. Szajol KLK 0 pont 1-12kezdés mérkőzés
09.00 Törökszentmiklósi FC - Mezőtúri AFC 3-0

Bukta 2,Bojtok
09.25 Kisújszállás SE - Aranyszarvas SE 0-2


Szabó,Laczkó
09.50 Szajol KLK - Karcag SE 0-6


Tóth 3,Kiss,Szabó,Balajti
10.15 Szanda Focisuli FC - Túrkevei VSE 2-1

Balla,Iván
Lakatos
10.40 Törökszentmiklósi FC - Kisújszállás SE 2-1

Bojtok 2
Balla
11.05 Mezőtúri AFC - Aranyszarvas SE 0-5


Bori 2,Tóth,Ráczi,Laczkó
11.30 Szajol KLK - Szanda Focisuli FC 0-4


Iván 2,Kürti,Balla
11.55 Karcag SE - Túrkevei VSE 3-0

Kiss 3
12.20 Törökszentmiklósi FC - Aranyszarvas SE 2-0

Bukta,Bojtok
12.45 Mezőtúri AFC - Kisújszállás SE 0-1


Német
13.10 Szajol KLK - Túrkevei VSE 1-2

Hegedűs
Kelemen,Acsádi
13.35 Karcag SE - Szanda Focisuli FC 2-1

Tóth,Balajti
Árvai

Elődöntő
14.00 Törökszentmiklósi FC - Szanda Focisuli SE 0-1Iván

Elődöntő
14.25 Aranyszarvas SE - Karcag SE 2-1

Laczkó 2
Kiss

7-8.helyért
14.50 Mezőtúri AFC - Szajol KLK 1-3

Rácz
Német,Dudás,Hegedűs

5-6.helyért
15.15 Kisújszállás SE - Túrkevei VSE 3-0
Farkas 2,Széll

3-4.helyért
15.40 Törökszentmiklósi FC - Karcag SE 2-2 b.0-2

Bukta,Polgár
Tóth,Kiss

Döntő
16.05 Szanda Focislui FC - Aranyszarvas SE 1-2
Iván Laczkó,Drabik
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
1. oldal / 11