U-17 bajnoki mérkőzés
 
TFC: Vajda-Kardos (Hornyik),Szabó,Stáhl,Szombati-Györki,Fekete-Bojtok,Bukta,Molnár-Suki K.
 
Gólszerzők: Suki 2, Bukta
 
Jók: Vajda,Szombati
 
Tarjányi Csaba: Az első félidőben nagy fölényt tudtunk kialakítani labdabirtoklásban, viszont a párharcokból a Fegyvernekiek jöttek ki többször győztesen. Mivel mindkét szélen igen aktívak voltunk, rengeteg gólhelyzetet tudtunk kialakítani azonban a helyzetkihasználásunk nagyon gyengére sikeredett. A szünetet követően több játékos fegyelmezetlenül önmagának kezdett el játszani, aminek köszönhetően játékunk kapkodóvá vált. Az ellenfél belelkesedett és egyre több veszély volt támadásaikban. Kontrákból növelhettük volna előnyünket, de támadóink elszórakoztak mindent elől. A vártnál nehezebben, de sikerült itthon tartanunk a 3 pontot.
U-17 bajnoki mérkőzés
  
TFC: Suki-Kardos,Szabó,Stáhl,Szombati-Györki,Fekete,Líbor,Vajda-Molnár,Hornyik
 
Gólszerzők: Molnár 2,Suki 2,Fekete
 
Jók: Molnár,Suki
  
Tarjányi Csaba: Küzdelmes mérkőzésen az első félidőben "vészkapusunk" tartott minket meccsben, míg a másodikban az Ő vezérletével tudtuk megfordítani és megnyerni a mérkőzést. Ha nem hibázunk ennyit hátul akkor talán kissé könnyebb győzelmet tudtunk volna aratni, de így is örülök győzelmünknek hisz nem vagyunk könnyű helyzetben.
U-17 bajnoki mérkőzés
  
TFC: Suki-Kardos,Szabó,Stáhl,Szombati-Györki,Fekete,Líbor,Vajda-Molnár,Hornyik
 
Gólszerzők: Molnár 2,Suki 2,Fekete
 
Jók: Molnár,Suki
  
Tarjányi Csaba: Küzdelmes mérkőzésen az első félidőben "vészkapusunk" tartott minket meccsben, míg a másodikban az Ő vezérletével tudtuk megfordítani és megnyerni a mérkőzést. Ha nem hibázunk ennyit hátul akkor talán kissé könnyebb győzelmet tudtunk volna aratni, de így is örülök győzelmünknek hisz nem vagyunk könnyű helyzetben.
U-17 bajnoki mérkőzés
 
TFC: Suki-Fátyol K.,Bojtok T.Szabó,Szombati-Fekete,Györki-Fátyol D,Bukta,Hornyik (Horváth)-Molnár
 
Gólszerzők: Fekete 3,Bukta 2,Molnár 2,Horváth
 
Jók: Fekete,Bukta,Molnár
 
Tarjányi Csaba:A védelmünk gyenge napját, a középpályás sor jó játéka tudta egyensúlyozni. Győzelmünk nem forgott veszélyben, de a helyzeteket jobb százalékban kell majd kihasználnunk. Sajnos még mindig létszám hiányban szenvedünk, de remélem, hogy a hátralévő mérkőzéseken nem lesz gond a kiállással.
U-21 bajnoki mérkőzés
 
TFC:Pócs-Szabó (Kánya),Fekete,Oláh,Sipos-Kontra (Ponyokai)-Molnár,Juhász,Pásztor,Mozsár (Györki)-Horváth
 
Gólszerző: Györki
 
Jók:Györki,Kontra
 
Tarjányi Csaba: Sajnos az időjárási viszonyok miatt ismét az edzőpályán kellett a bajnokit lejátszanunk. A mély csúszós talaj a látottak alapján nem kedvezett nekünk, ráadásul az első 10 percben súlyos egyéni hibák miatt rögtön 2-0-s hátrányba kerültünk. A vendégek biztos vezetésük tudatában megpróbálták tördelni a játékot, ráadásul Pásztor fegyelmezetlensége miatt létszám hátrányba is kerültünk. A kapuja elé betömörülő és fegyelmezetten védekező vendég védelmet nem tudtuk feltörni, így csak egy pontrúgást követően szerzett góllal a szépítés sikerült csak. Ismét fájó vereséget szenvedtünk, ami egyértelmű, hogy több játékos fegyelmezetlensége és nem megfelelő hozzáállása miatt következett be. A hibákat megpróbáljuk javítani, de a hozzáálláson csak a játékosok tudnak változtatni.
U-21 bajnoki mérkőzés
 
TFC: Pócs-Kánya (Biró),Sipos Z.,Oláh-Szabó-Héder,Antal-Molnár (Györki),Juhász,Mozsár (Vajda)-Horváth (Ponyokai)
 
Gólszerzők: Héder,Molnár
 
Jók: Oláh,Héder,Juhász,Molnár
 
Tarjányi Csaba: . Az első félidőben remekül játszottunk aminek eredményeként először Héder egy szabadrúgásól, Molnár pedig fejjel talált be a hazaiak kapujába. A szünetet követően sajnos az ellenfél vette át az irányítást, mi meg érhetetlen módon vissza estünk. Ismét rengeteg technikai hiba és rossz döntés jellemezte játékunkat a második félidőben, így a végére meleg pillanatokat kellett átélnünk."Hatpontos" meccsen sikerült értékes győzelmet szereznünk, így felkerültünk a táblázaton a harmadik helyre. Gratulálok a csapatnak!
U-17 bajnoki mérkőzés

TFC: Molnár-Karancsi (Fátyol K.),Suki N,Szabó,Szombati-Györki,Stáhl-Bojtok (Hornyik),Bukta,Vajda-Suki K.
 
Gólszerzők: Molnár 4,Suki K.3, Bukta 3,Stáhl
 
Jók: Suki K.,Vajda,Molnár,Suki N.,Szombati,Bukta
 
Tarjányi Csaba:Rögtön az elején kitűnt, hogy egy jóval szerényebb képességű csapat ellen kell ma begyűjtenünk a 3 pontot. Szinte végig mi birtokoltuk a labdát, az ellenfél alig alig tudta átlépni a saját térfelét. Első gólunkra majd 20. percet kellett várni, mivel a támadó zónában kissé határozatlanok körülményesek voltunk. Gólunkat követően megnyugodtunk és egyre több 100% -os helyzetet tudtunk kidolgozni. A helyzet kihasználásunkon van még mit javítani,mert sokszor rossz döntést hozunk nem vagyunk elég higgadtak. Az elfáradó Cibakiak ellen akár gólarányt is javíthattunk volna, de több esetben csak  a kapufát találtuk el vagy a hazai kapus védett bravúrral. A fiatalabb játékosok többsége szinte hiba nélkül játszott, viszont voltak olyan idősebb rutinosabb emberek mélyen tudásuk alatt játszottak. Nekik mindenképpen javulniuk kell mentalitásban. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez.
U-21 bajnoki mérkőzés
 
TFC: Pócs-Szabó (Vajda),Fekete,Oláh,Sipos-Antal,Biró (Kontra)-Györki (Mozsár),Juhász,Molnár (Kánya)-Pásztor (Horváth)
 
Gólszerző: Kontra
 
Jók:Oláh,Kontra
  
Tarjányi Csaba: Az első félidőben rendkívül gyengén és ötlettelenül játszottunk, szinte csak a védelmünk hozta azt ami elvárható. A félidőben több játékost le kellett cserélni az első félidőben mutatott gyenge teljesítmény miatt. A második félidő elején  az addig jól jásztó hátsó alakzatunk megajándékozta a vendégeket egy labdával, akik ezt kihasználva meg is szerezték a vezetést.
 Újabb cseréknek és a szerkezet váltásnak köszönhetően beszorítottuk a vendégeket a kapuja elé, de a nagyobbnál nagyobb helyzetekből sem tudtunk a kapuba találni. Gólínségünket egy jogosan megítélt tizenegyes törte meg, megmentve legalább egy pontot hazai pályán. Úgy érzem vereséggel felérő döntetlent értünk el, újabb értékes pontokat elhullajtva. Érthetetlen számomra a csapat változó formája, aminek meg kell találnom az okát. Egy biztos technikailag nagyon sokat kell fejlődnünk, mert rengeteg a labdakezelési hiba, illetve rossz passz.
TFC: Suki-Tóth,Fekete,Szabó,Szombati-Györki (Hornyik),Stáhl-Bojtok,Bukta,Vajda-Molnár
 
Gólszerzők: Bukta 3,Suki 2,Vajda
Kiállítva: Fekete
 
Jók: Bukta,Suki,Szombati
 
Tarjányi Csaba: Nagyon úgy tűnik, hogy ezt az őszt kapus nélkül és 11-12 emberrel kell lejátszanunk. Szomorú, hogy a mai fiatalokat mennyire nem érdekli a sport, és többre tartják a bulit, illetve annak rossz hatásait.
Nem kezdtük jól a meccset, mivel egy kontratámadásból  a vendégek szereztek vezetést. A bekapott gólt követően azonban játékunk feljavult és Bukta révén gyorsan egyenlítettünk majd Vajda a balösszekötő helyről remekül csavart a kapuba. A második félidőre Sukit kihoztuk a kapuból, így a támadó játékunk még hatékonyabb lett és egymást követően sikerült gólokat szereznünk. 6-1 vezetésünk után azonban rémálommá vált az utolsó negyedóra. Ahelyett, hogy tovább folytattuk volna okos játékunkat hátul elkezdtünk szórakozni, figyelmetlenné válni. Ráadásul a 80. percben Fekete feleslegesen gyűjtötte be 2. sárga lapját, így a kiállítás sorsára jutott. A kiállításunkat követően teljesen leromboltuk azt amit felépítettünk 75 perc alatt, mivel fegyelmezetlenségünknek köszönhetően újabb gólt ajándékozunk a Kisújiaknak.
Amit mutattunk a 75.percig azzal elégedett voltam, de ami utána jött azzal leromboltuk győzelmünk értékét.
U-17 bajnoki mérkőzés
 
TFC: Monár-Bojtok,Szabó,Fekete,Szombati-Györki,Stáhl-Vajda,Bukta,Fátyol D. (Hornyik)-Suki K.
 
Gólszerzők: Fekete 3,Suki 2,Bukta 2
 
Jók: Fekete,Suki
 
Tarjányi Csaba: Sajnos azt tapasztalom, hogy több serdülőkorú játékosnak nincs semmilyen elkötelezettsége, felelősség érzete. Nem isi tudom, hogy ezek az emberkék szeretik e egyáltalán a focit. Hétről hétre azon kell aggódnunk, hogy meglegyünk létszámban és ki legyen a csapat. Jó lenne, ha elgondolkodnának ezek a fiatalok mit is szeretnének az élettől mi a céljuk a jövőben, mert hosszú távon nem lehet egy bajnokságot 11 állandó emberrel lejátszani úgy, hogy akik pályára lépnek azok többségéknek nem egy meccse van így hétvégenként.
Azok akik ma elutaztak Kunhegyesre tisztességgel helytálltak és megérdemelt győzelmet arattak csak köszönet és gratuláció jár nekik.Nyilván van miben javulnunk, hisz sok hiba jellemezte a játékunkat, de győzelmünk érték növeli, hogy nem egy rossz csapat ellen szereztük meg a három pontot.
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
1. oldal / 14