U-21 bajnoki mérkőzés
 
TFC: Pócs-Kánya (Biró),Sipos Z.,Oláh-Szabó-Héder,Antal-Molnár (Györki),Juhász,Mozsár (Vajda)-Horváth (Ponyokai)
 
Gólszerzők: Héder,Molnár
 
Jók: Oláh,Héder,Juhász,Molnár
 
Tarjányi Csaba: . Az első félidőben remekül játszottunk aminek eredményeként először Héder egy szabadrúgásól, Molnár pedig fejjel talált be a hazaiak kapujába. A szünetet követően sajnos az ellenfél vette át az irányítást, mi meg érhetetlen módon vissza estünk. Ismét rengeteg technikai hiba és rossz döntés jellemezte játékunkat a második félidőben, így a végére meleg pillanatokat kellett átélnünk."Hatpontos" meccsen sikerült értékes győzelmet szereznünk, így felkerültünk a táblázaton a harmadik helyre. Gratulálok a csapatnak!
U-17 bajnoki mérkőzés

TFC: Molnár-Karancsi (Fátyol K.),Suki N,Szabó,Szombati-Györki,Stáhl-Bojtok (Hornyik),Bukta,Vajda-Suki K.
 
Gólszerzők: Molnár 4,Suki K.3, Bukta 3,Stáhl
 
Jók: Suki K.,Vajda,Molnár,Suki N.,Szombati,Bukta
 
Tarjányi Csaba:Rögtön az elején kitűnt, hogy egy jóval szerényebb képességű csapat ellen kell ma begyűjtenünk a 3 pontot. Szinte végig mi birtokoltuk a labdát, az ellenfél alig alig tudta átlépni a saját térfelét. Első gólunkra majd 20. percet kellett várni, mivel a támadó zónában kissé határozatlanok körülményesek voltunk. Gólunkat követően megnyugodtunk és egyre több 100% -os helyzetet tudtunk kidolgozni. A helyzet kihasználásunkon van még mit javítani,mert sokszor rossz döntést hozunk nem vagyunk elég higgadtak. Az elfáradó Cibakiak ellen akár gólarányt is javíthattunk volna, de több esetben csak  a kapufát találtuk el vagy a hazai kapus védett bravúrral. A fiatalabb játékosok többsége szinte hiba nélkül játszott, viszont voltak olyan idősebb rutinosabb emberek mélyen tudásuk alatt játszottak. Nekik mindenképpen javulniuk kell mentalitásban. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez.
U-21 bajnoki mérkőzés
 
TFC: Pócs-Szabó (Vajda),Fekete,Oláh,Sipos-Antal,Biró (Kontra)-Györki (Mozsár),Juhász,Molnár (Kánya)-Pásztor (Horváth)
 
Gólszerző: Kontra
 
Jók:Oláh,Kontra
  
Tarjányi Csaba: Az első félidőben rendkívül gyengén és ötlettelenül játszottunk, szinte csak a védelmünk hozta azt ami elvárható. A félidőben több játékost le kellett cserélni az első félidőben mutatott gyenge teljesítmény miatt. A második félidő elején  az addig jól jásztó hátsó alakzatunk megajándékozta a vendégeket egy labdával, akik ezt kihasználva meg is szerezték a vezetést.
 Újabb cseréknek és a szerkezet váltásnak köszönhetően beszorítottuk a vendégeket a kapuja elé, de a nagyobbnál nagyobb helyzetekből sem tudtunk a kapuba találni. Gólínségünket egy jogosan megítélt tizenegyes törte meg, megmentve legalább egy pontot hazai pályán. Úgy érzem vereséggel felérő döntetlent értünk el, újabb értékes pontokat elhullajtva. Érthetetlen számomra a csapat változó formája, aminek meg kell találnom az okát. Egy biztos technikailag nagyon sokat kell fejlődnünk, mert rengeteg a labdakezelési hiba, illetve rossz passz.
TFC: Suki-Tóth,Fekete,Szabó,Szombati-Györki (Hornyik),Stáhl-Bojtok,Bukta,Vajda-Molnár
 
Gólszerzők: Bukta 3,Suki 2,Vajda
Kiállítva: Fekete
 
Jók: Bukta,Suki,Szombati
 
Tarjányi Csaba: Nagyon úgy tűnik, hogy ezt az őszt kapus nélkül és 11-12 emberrel kell lejátszanunk. Szomorú, hogy a mai fiatalokat mennyire nem érdekli a sport, és többre tartják a bulit, illetve annak rossz hatásait.
Nem kezdtük jól a meccset, mivel egy kontratámadásból  a vendégek szereztek vezetést. A bekapott gólt követően azonban játékunk feljavult és Bukta révén gyorsan egyenlítettünk majd Vajda a balösszekötő helyről remekül csavart a kapuba. A második félidőre Sukit kihoztuk a kapuból, így a támadó játékunk még hatékonyabb lett és egymást követően sikerült gólokat szereznünk. 6-1 vezetésünk után azonban rémálommá vált az utolsó negyedóra. Ahelyett, hogy tovább folytattuk volna okos játékunkat hátul elkezdtünk szórakozni, figyelmetlenné válni. Ráadásul a 80. percben Fekete feleslegesen gyűjtötte be 2. sárga lapját, így a kiállítás sorsára jutott. A kiállításunkat követően teljesen leromboltuk azt amit felépítettünk 75 perc alatt, mivel fegyelmezetlenségünknek köszönhetően újabb gólt ajándékozunk a Kisújiaknak.
Amit mutattunk a 75.percig azzal elégedett voltam, de ami utána jött azzal leromboltuk győzelmünk értékét.
U-17 bajnoki mérkőzés
 
TFC: Monár-Bojtok,Szabó,Fekete,Szombati-Györki,Stáhl-Vajda,Bukta,Fátyol D. (Hornyik)-Suki K.
 
Gólszerzők: Fekete 3,Suki 2,Bukta 2
 
Jók: Fekete,Suki
 
Tarjányi Csaba: Sajnos azt tapasztalom, hogy több serdülőkorú játékosnak nincs semmilyen elkötelezettsége, felelősség érzete. Nem isi tudom, hogy ezek az emberkék szeretik e egyáltalán a focit. Hétről hétre azon kell aggódnunk, hogy meglegyünk létszámban és ki legyen a csapat. Jó lenne, ha elgondolkodnának ezek a fiatalok mit is szeretnének az élettől mi a céljuk a jövőben, mert hosszú távon nem lehet egy bajnokságot 11 állandó emberrel lejátszani úgy, hogy akik pályára lépnek azok többségéknek nem egy meccse van így hétvégenként.
Azok akik ma elutaztak Kunhegyesre tisztességgel helytálltak és megérdemelt győzelmet arattak csak köszönet és gratuláció jár nekik.Nyilván van miben javulnunk, hisz sok hiba jellemezte a játékunkat, de győzelmünk érték növeli, hogy nem egy rossz csapat ellen szereztük meg a három pontot.
U-21 bajnoki mérkőzés
 
TFC: Pócs-Szabó,Fekete,Oláh,Sipos Z.-Györki,Antal-Mozsár(Kánya),Molnár,Juhász-Pásztor(Biró)
 
Gólszerző: Pásztor
 
Jók: Oláh,Fekete,Juhász
 
Tarjányi Csaba: Nehéz mérkőzésre számítottam,egyrészt azért mert több meghatározó játékos a felnőtt keretbe került másrészt a pálya talaja sem volt a legideálisabb. Az első félidőben szinte végig idegesen kapkodva játszottunk, rengeteg labdát eladtunk a középpályán. A szünetet követően miután Juhász bekerült a középpálya belsejére javult a támadó játékunk. A 66.percben remek ütempasszt adott Kányának, aki önzetlenül középre gurított, így Pásztornak nem volt nehéz dolga az üres kapuba gurítani. Az utolsó negyedórában rengeteg lehetőségünk adódott az újabb gólszerzésre, de rutintalanságunk és technikai hibáink miatt nem tudtuk növelni előnyünket. Küzdelmes mérkőzésen értékes győzelmet szereztünk.
U-21 bajnoki mérkőzés
 
TFC: Pócs - Györki (Biró),Fekete,Oláh,Sipos Z. (Szabó)-Ladányi,Farkas-Molnár(Kánya),Antal(Mozsár),Juhász,Pásztor(Horváth)
 
Gólszerzők:,Ladányi 2,Antal 2,Juhász 2,Györki,Pásztor,Molnár
 
Jók: Ladányi,Juhász,Molnár,Pásztor
 
Tarjányi Csaba: A múltheti kínos vereségünk után fontos volt, hogy a mai rangadót sikerrel vegyük. Sajnos a mérkőzés elején nem találtuk el a ritmust és a vendégek domináltak. Rengeteg technikai hibával játszottunk aminek az lett a vége, hogy senki nem találta a helyét a pályán. Az első félidő vége felé kezdtük átvenni az irányítást és sikerült is két gólt szereznünk. A második félidőt két gyors góllal kezdtük, ami után a vendégek lélekben feladták a meccset és így tetszés szerint sikerült gólokat szereznünk.
A realitás azt mondatja velem, hogy nem volt ekkora különbség a két csapat között, de a vendégek kapusposzton gyengének bizonyultak a mai nap, és így sikerült nagyarányú győzelmet aratnunk.
Gratulálok a csapatnak a győzelemhez.
U-21 bajnoki mérkőzés
 
TFC: Fekete-Györki,Oláh,Sipos(Kánya),Horváth-Ladányi,Antal-Suki,Pásztor,Molnár (Mozsár)-Buru
 
Gólszerzők: Ladányi,Suki
 
Jók: Oláh,Horváth,Ladányi,Buru
 
Tarjányi Csaba:A szombatra lelesett rengeteg eső miatt, a tartalék pályán kényszerültünk lejátszani a Tiszafüred elleni meccset. Igaz még mindig "vészkapussal", de érzésem szerint a legerősebb összeállításban tudtunk felállni. Az első félidőben szinte végig mi domináltunk és a mezőnyfölényünknek köszönhetően több gólszerzési lehetőségünk is adódott, azonban a vendégek kapusa remek napot fogott ki, így nem tudtuk bevenni a kapuját. A második félidő elején érthetetlen módon visszavettünk a tempóból és jött számunkra a hideg zuhany. Egy baloldali nagy bedobásnál védelmünk aszisztál és a Fürediek a hálóba kotorták a labdát. A bekapott gól felébresztett minket és szerencsére Ladányi révén sikerült gyorsan egyenlíteni. Az utolsó 20 percre láthatóan mindkét csapat  elfáradt, így nem alakult ki folyamatos játék. Ívelgetésekkel, hosszú indításokkal és egyénieskedésekkel szétesett a játékunk, aminek nem nagyon örültem. Amikor már mindenki a végső sípszót várta sikerült egy büntetőt kiharcolnunk, amelyet a sértett Suki értékesíteni tudott.
Az első félidőben látottak alapján akár nagyobb arányú győzelemre is lehetett számítani, de a második félidőben mutatott játékunk  miatt csak szerencsével tudtuk  itthon tartani a három bajnoki pontot. Akadnak játékosok akiktől a mai teljesítmény és hozzáállás nagyon kevés lesz ahhoz, hogy a bajnokság végére jó eredményt érjen el a csapat, illetve egyénileg a lehető legtöbbet fejlődjön.
Karcagi SE-Törökszentmiklósi FC   4-2     (4-1)
 
TFC: Oláh-Bíró,Sipos,Györki,Szabó-Antal,Ladányi-Kánya (Szombati),Molnár,Mozsár (Gelei)-Suki (Stáhl)
 
Gólszerző: Ladányi,Molnár
 
Jók: Ladányi,Biró,Molnár
 
Tarjányi Csaba: Hetek óta több sebből vérzünk és ma ez egy jó ellenféllel szemben ki is domborodott. Nehéz úgy játszani hétről hétre, hogy a kapuba mezőnyjátékosnak kell beállnia, ami érzésem szerint kissé megtöri a csapatot lelkileg. Sajnos az első félidőben rendkívül hite hagyottan és gyámoltalanul játszottunk. Mezőnyben a párharcok nagy részét elveszítettük hátul pedig rengeteg helyezkedési hibát követtünk el amit az ellenfél gólokkal büntetett. A második félidőben több helyen változtattam és a csapat is nagyobb elszántsággal lépett pályára. Sikerült is gyorsan szépítenünk ami meg is fogta a hazaiakat. Volt még két óriási helyzetünk amit sajnos nem tudtunk gólra váltani. Az igaz, hogy elveszítettünk egy rangadót, de a csapatnak tanulnia kell ebből a vereségből. A következő hetekben több elszántságra nagyobb alázatra lesz szükség, hogy sikeresek legyünk.
TFC: Molnár-Györki,Fekete,Sipos Z.,Szabó-Antal,Ladányi-Kánya,Buru,Mozsár (Biró)-Horváth
 
Gólszerző: Kánya 2,Horváth 2,Buru,Antal,Ladányi
 
Jók: Buru,Horváth,Antal,Ladányi
 
Tarjányi Csaba: Remek első félidőt produkáltunk, amelynek eredményeként hat gólt tudtunk szerezni. A második félidőben vissza esett a játékunk és a szűkös keret miatt frissíteni sem tudtam. Meg kell tanulnia mindenkinek, hogy ezt a játékot nem csak lábbal hanem ésszel is játsszák és akkor nem esünk olyan hibába, hogy egy második félidőt elveszítünk egy ilyen fölényes első félidő után. Győzelmünk nem forgott veszélyben, de vannak hibák amelyeken javítani kell.
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
1. oldal / 13