Sikerült győzelemmel rajtolni!
 
Törökszentmiklósi FC-Martfű VSE        3-0  (1-0)
 
TFC: Pócs-Szabó,Sipos Z.,Fekete,Oláh (Gelei)-Antal,Ladányi-Györki,Pásztor (Kánya),Molnár-Horváth (Mozsár)
 
Gólszerzők: Molnár,Györki,Kánya
 
 
Jók: Szabó,Ladányi,Molnár
 
Tarjányi Csaba: A mai nappal kezdetét vette a 2014/15 bajnoki szezon. Az elmúlt években elért eredményeink alapján és a keret összetételét figyelembe véve idén is a dobogó elérését tűztük ki célul. Rögtön a nyitó meccsünkön egy örök rivális Martfű látogatott hozzánk, de a céljaink elérése érdekében hazai pályán a rangadókat meg kell nyernünk.  Kissé óvatosan kezdtük a mérkőzést és többnyire a pályaközepén birtokoltuk a labdát, veszélyt csak a baloldalon tudtunk kialakítani. A vezetőgólunkat is Molnár Márk szemfülességének volt köszönhető, miután Szabó jobbról keresztbe ívelt labdájára hamarabb oda ért mint a vendégek kapusa, megszerezve a vezető gólunkat.
A félidőt követően rengeteg hibával játszottunk, de szerencsére a vendégekben nem sok átütőerő maradt a második félidőben. A cserék némileg felélénkítették a játékunkat és előbb Györki Ladányi remek labdájából szerzett gólt, majd a lefújás előtt Kánya egyéni akciója révén tudta növelni előnyünket.
Úgy gondolom, hogy a mai győzelmünket nem fenyegette veszély, de nagyon sokat kell javulnunk játékban. Voltak jó szereléseink és szép támadásaink, de minden csapat részünk rengeteg hibával játszott a mai nap. Fontos lesz, hogy minden játékos tanuljon a hibákból és edzésről edzésre arra koncentráljon, hogy minél többet fejlődjön.
 
Gratulálok a csapatnak a győzelemhez.
U-14 bajnoki mérkőzés
 
TFC: Nagy-Karancsi (Szombati),Suki N.,Kada-Bojtok T.(Lengyel),Stáhl,Bukta,Kovács (Fátyol D.)-Polgár(Hornyik)
 
Gólszerzők: Bukta 3,Stáhl,Bojtok,Polgár,Fátyol D.
 
Jók: Bukta,Stáhl,Suki N.,Bojtok
 
Tarjányi Csaba: Az első félidőben a játékunk kissé döcögött, de a második félidőben kidolgozott helyzeteinkből gólokat tudtunk szerezni, így nagy fölénnyel tudtunk nyerni.
U-21 bajnoki mérkőzés
 
TFC: Gőz-Szecsei D. (Biró).Murvai,Fekete,Sipos Z.-Antal,Györki-Kánya (Mozsár)Tóth,Köteles(Horváth)-Buru
 
Gólszerzők: Buru 4, Antal 3,Tóth 2,Mozsár 2,Kánya, Horváth
 
Jók: Buru,Tóth,Antal,Horváth
 
Tarjányi Csaba: Jól játszottunk középpályán és szerintem ez volt a kulcsa a mai nagyarányú győzelmünknek. Örülök, hogy a mai nap több újonc is jól mutatkozott be az u-21 csapatba. Az elmúlt mérkőzéseken mutatott játék alapján megérdemelnék, hogy dobogós helyen végezzünk, de ez már sajnos nem csak rajtunk múlik.
U-14 bajnoki mérkőzés
 
1498784 624381530991411 3390935302225627592 oSzanda-Focisuli SE-Törökszentmiklósi FC
 
TFC: Nagy-Szombati (Karancsi),Suki N.,Kada(Fátyol K.)-Bojtok T. (Kovács),Stáhl,Suki Zs.,Bukta (Lengyel),Fátyol (Polgár)(Hornyik)
 
Gólszerzők: Bojtok 2, Bukta 2
 
Jók: Kada,Bojtok,Bukta,Suki Zs.,Suki N.
 
Tarjányi Csaba: Rendkívül jó iramú, küzdelmes mérkőzésen sikerült bebiztosítani a bajnoki címünket. Jó lenne hétről hétre ilyen mérkőzéseket játszani, mert ez szolgálni csak igazán a gyerekek fejlődését. Az első félidő nagyon kiegyenlített volt a játék mezőnyben, volt két három szép támadásunk, de a kapu előtt kissé határozatlannak tűntünk.
A második félidőben nagyobb elánnal tudtunk kijönni és rögtön az elején Bojtok Tamás meg is szerezte a vezetést. A 44.percben kapott gólunk kissé hideg zuhanyként ért minket, de a csapat rátett még egy lapáttal és sorra alakítottuk ki a helyzeteket, aminek a végén 4-1 győzelemmel zártuk a mérkőzést.
Gratulálok a csapatnak, nagyszerű győzelmet arattak a jó képességű Szandai csapat ellen.
10368365 624379590991605 4409252567385627287 o
 
U-21 bajnoki mérkőzés
 
TFC: Pócs-Biró (Tóth),Murvai,Oláh,Sipos (Kánya)-Ladányi,Farkas,Dányi,Györki,Horváth (Pásztor)-Buru
 
Gólszerzők: Buru 5,Tóth 2,Györki,Horváth,Pásztor
 
Jók: Buru,Tóth,Ladányi
 
Tarjányi Csaba: A mérkőzés elejétől fogva mi birtokoltuk többet a labdát, de sajnos rendkívül pontatlanul játszottunk. A támadó harmadban sem hoztunk jó döntéseket, így igazából nagy gólszerzési lehetőséget sem tudtunk kidolgozni.
A 32.percben Ladányi adott nagyszerű labdát Györkinek, aki jól vette maga elé és szépen rúgta el a hosszúba. A szünetet követően Horváth csapott le egy labdára és két gólosra növelte az előnyünket. Az 57. perctől teljesen megváltozott a meccsképe, hisz Buru és Tóth vezérletével átgázoltunk  vendégeken, sorra alakítottuk ki a helyzeteket és szebbnél szebb gólokat tudtunk elérni. Van még némi kis remény arra, hogy dobogón végezünk és ezért fontos hogy a hátra lévő meccseket megnyerjük. Nem lesz könnyű feladatunk jövőhéten, de ha Újszászon győzni tudnánk akkor nagyobbak lennének az esélyeink.
U-21 bajnoki mérkőzés
 
TFC: Pócs-Fekete,Murvai,Farkas,Sipos Z.-Antal,Ladányi (Molnár)-Györki (Szabó),Tóth (Kánya),Oláh (Horváth)-Buru
 
Jók: Murvai,Sipos Z.
 
Tarjányi Csaba: A bajnok csapat otthonában egy jó iramú mérkőzést játszottunk örülnék ha hétről hétre ilyen színvonalas meccseket játszanánk. Úgy érzem a játékvezető a hazaiak részére megítélt tizenegyessel kissé "belenyúlt a meccsbe", Nem hiszem, hogy ilyen segítségre szüksége van ebben az osztályban a Jászberényi csapatnak, de ennek ellenére gratulálok a csapatomnak, hisz végig volt tartásunk és tisztességgel helytálltunk.
U-14 Bajnoki mérkőzés
  
TFC:Nagy Sz.-Suki,Szombati (Karancsi)-Bojtok (Hornyik),Stáhl,Bukta,Kada (Kovács)-Polgár,(Fátyol),Suki Zs. (Lengyel)
 
Gólszerzők:Suki Zs.,2, Bojtok T. 2, Bukta
 
Jók: Suki Zs. 2,Bojtok,Kada
 
Tarjányi Csaba:A mérkőzés elején rendkívül lazán és gyámoltalanul kezdtünk, aminek következtében a vendég csapat két gólos előnyre tett szert. A 25. perctől kezdtünk el éledezni, mindkét szélen aktívabbak lettünk és ennek köszönhetően  a 30 percben Suki és Bukta összjátékát követően sikerült szépíteni, majd a félidő végén egy szögletrúgást követően egyenlíteni . A második félidőben sokat javultunk játékban és átvettünk az irányítást. Bojtok két szemfüles góljának köszönhetően a vendégek feladták, így a végén ha kicsit jobban oda figyelünk akkor akár több gólt is szerezhettünk volna még.
Kemény héten vagyunk túl, de kellenek az ilyen mérkőzések a srácoknak. Tudjuk, hogy hol vannak hiányosságaink, ezért a közeljövőben ezekre kell koncentrálnunk. Jövőhéten fontos mérkőzésünk lesz a Szanda Focisuli ellen és remélem egy jó iramú harcos meccset fogunk vívni ellenlábasunkkal.
U-14 bajnoki mérkőzés
  
TFC:Nagy-Szombati(Karancsi),Suki N.-Bojtok (Hornyik),Stáhl (Kada),Bukta-Fátyol D. (Kovács)-Polgár-Suki Zs. (Lengyel)
 
Gólszerzők: Suki Zs. 3,Bukta 4,Fátyol D. 2, Polgár,Bojtok,Hornyik
 
Jók: Bukta,Polgár,Kada,Szombati
 
Tarjányi Csaba: Szinte végig mi birtokoltuk a labdát, de voltak periódusok amikor kissé lassú vontatott volt a játékunk. A második félidőben rengeteg helyzetet elkönnyelműsködtünk, ezekre sokkal jobban oda kell figyelnünk a jövőben. Örülök, hogy a 2002-es születésűek is jó teljesítményt tudtak mutatni a második félidőben.
U-21 bajnoki mérkőzés

TFC:Pócs-Fekete (Biró),Murvai,Farkas,Sipos-Antal (Horváth),Ladányi-Györki,Tóth (Köteles),Pásztor (Molnár)-Buru
 
Gólszerzők: Buru 2,Ladányi
 
Jók: Buru,Murvai,Farkas,Ladányi
 
Tarjányi Csaba: Jól kezdtük a mérkőzést rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, azonban a lehetőségeket nem tudtuk kihasználni. A rengeteg kihagyott helyzet kissé megbénított minket és sajnos a szélső játékunk is nagyon passzív volt a félidő végéig. A második félidő 11.percében a játékvezető a megérkező vihar miatt félbeszakította a mérkőzést és közel 35 percet kellett kényszerpihenőre mennünk. Miután folytatódott a mérkőzés a mély csúszós pályán ismét mi domináltunk, azonban gólt továbbra sem tudtunk szerezni. a 71.percben kettős cserével próbáltam szélső játékunkat felélénkíteni, amelynek később meg is lett az eredménye. Buru a 78. és 84.percben, míg Ladányi a 80.percben talált az ellenfélkapujába. A mai győzelmünkkel még életben tudjuk tartani dobogós álmainkat, de ahhoz a jövőhéten bravúrt kell végrehajtanunk.
U-14 bajnoki mérkőzés 
TFC: Nagy-Karancsi (Fátyol K.),Szombati-Bojtok T.,Stáhl,Suki N.,Hornyik (Suki Zs.)-Polgár (Lengyel)-Bukta 
Gólszerzők: Bukta,Suki N.,Suki Zs.2,Polgár,Bojtok T. 
Jók: Polgár,Suki N.,Bojtok T.
 
Tarjányi Csaba:   Mély talajú pályán nehezen tudtuk feltörni a kapuja elé betömörülő vendég védelmet.A mérkőzés elején rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de a kapu előtt rendkívül határozatlanok voltunk. Az első félidőben a hátsó alakzatunk is több esetben bizonytalannak tűnt, de a második félidőre rendeztük sorainkat, így az ellenfél nem tudott már helyzetet kialakítani.Bár győzelmünk nem forgott veszélyben és mi domináltunk szinte végig, azért nem vagyok túl elégedett a látottakkal, mivel helyenként kényelmesen és sok rossz passzal játszottunk.
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
1. oldal / 12