U-21 bajnoki mérkőzés
 
TFC: Fekete-Györki,Oláh,Sipos(Kánya),Horváth-Ladányi,Antal-Suki,Pásztor,Molnár (Mozsár)-Buru
 
Gólszerzők: Ladányi,Suki
 
Jók: Oláh,Horváth,Ladányi,Buru
 
Tarjányi Csaba:A szombatra lelesett rengeteg eső miatt, a tartalék pályán kényszerültünk lejátszani a Tiszafüred elleni meccset. Igaz még mindig "vészkapussal", de érzésem szerint a legerősebb összeállításban tudtunk felállni. Az első félidőben szinte végig mi domináltunk és a mezőnyfölényünknek köszönhetően több gólszerzési lehetőségünk is adódott, azonban a vendégek kapusa remek napot fogott ki, így nem tudtuk bevenni a kapuját. A második félidő elején érthetetlen módon visszavettünk a tempóból és jött számunkra a hideg zuhany. Egy baloldali nagy bedobásnál védelmünk aszisztál és a Fürediek a hálóba kotorták a labdát. A bekapott gól felébresztett minket és szerencsére Ladányi révén sikerült gyorsan egyenlíteni. Az utolsó 20 percre láthatóan mindkét csapat  elfáradt, így nem alakult ki folyamatos játék. Ívelgetésekkel, hosszú indításokkal és egyénieskedésekkel szétesett a játékunk, aminek nem nagyon örültem. Amikor már mindenki a végső sípszót várta sikerült egy büntetőt kiharcolnunk, amelyet a sértett Suki értékesíteni tudott.
Az első félidőben látottak alapján akár nagyobb arányú győzelemre is lehetett számítani, de a második félidőben mutatott játékunk  miatt csak szerencsével tudtuk  itthon tartani a három bajnoki pontot. Akadnak játékosok akiktől a mai teljesítmény és hozzáállás nagyon kevés lesz ahhoz, hogy a bajnokság végére jó eredményt érjen el a csapat, illetve egyénileg a lehető legtöbbet fejlődjön.
Karcagi SE-Törökszentmiklósi FC   4-2     (4-1)
 
TFC: Oláh-Bíró,Sipos,Györki,Szabó-Antal,Ladányi-Kánya (Szombati),Molnár,Mozsár (Gelei)-Suki (Stáhl)
 
Gólszerző: Ladányi,Molnár
 
Jók: Ladányi,Biró,Molnár
 
Tarjányi Csaba: Hetek óta több sebből vérzünk és ma ez egy jó ellenféllel szemben ki is domborodott. Nehéz úgy játszani hétről hétre, hogy a kapuba mezőnyjátékosnak kell beállnia, ami érzésem szerint kissé megtöri a csapatot lelkileg. Sajnos az első félidőben rendkívül hite hagyottan és gyámoltalanul játszottunk. Mezőnyben a párharcok nagy részét elveszítettük hátul pedig rengeteg helyezkedési hibát követtünk el amit az ellenfél gólokkal büntetett. A második félidőben több helyen változtattam és a csapat is nagyobb elszántsággal lépett pályára. Sikerült is gyorsan szépítenünk ami meg is fogta a hazaiakat. Volt még két óriási helyzetünk amit sajnos nem tudtunk gólra váltani. Az igaz, hogy elveszítettünk egy rangadót, de a csapatnak tanulnia kell ebből a vereségből. A következő hetekben több elszántságra nagyobb alázatra lesz szükség, hogy sikeresek legyünk.
TFC: Molnár-Györki,Fekete,Sipos Z.,Szabó-Antal,Ladányi-Kánya,Buru,Mozsár (Biró)-Horváth
 
Gólszerző: Kánya 2,Horváth 2,Buru,Antal,Ladányi
 
Jók: Buru,Horváth,Antal,Ladányi
 
Tarjányi Csaba: Remek első félidőt produkáltunk, amelynek eredményeként hat gólt tudtunk szerezni. A második félidőben vissza esett a játékunk és a szűkös keret miatt frissíteni sem tudtam. Meg kell tanulnia mindenkinek, hogy ezt a játékot nem csak lábbal hanem ésszel is játsszák és akkor nem esünk olyan hibába, hogy egy második félidőt elveszítünk egy ilyen fölényes első félidő után. Győzelmünk nem forgott veszélyben, de vannak hibák amelyeken javítani kell.
Túrkevei VSE-Törökszentmiklósi FC 2-4 (2-2)
 
TFC: Pócs-Györki,Sipos Z.,Fekete,Szabó-Ladányi,Antal-Kánya (Gelei),Biró (Mozsár),Molnár-Horváth
 
Gólszerző: Kánya,Horváth,Mozsár, Simon (öngól)
 
Jók: Ladányi,Molnár
 
Tarjányi Csaba:  Nagyon megilletődötten és rosszul kezdtük a mérkőzést. Mezőnyben a párharcokat elveszítettük, a védelmünk óriási helyezkedési hibákat követett el, így a hazaiak 15 perc játék után kettő gólos előnyre tettek szert. Kétgólos hátrányt követően felébredtünk és sorra alakítottuk ki a helyzeteket. A 23.perceben Kánya szépített, majd a 33. percben Horváth góljával már egyenlíteni tudtunk. Egyenlítésünket követően kissé visszább vettünk a tempóból, de mezőnyfölényünk továbbra is megmaradt.
 
A szünetet követően a kapuja elé beálló hazaiakon nehezen tudtunk helyzetet kialakítani, átlövéseink pedig pontatlanok voltak. A 60.perceben Mozsár kapott remek labdát aki nem hibázott megszerezve ezzel a vezetést. A hazaiak a vezető találatunkat követően lélekben teljesen feladták, így futószalagon gyártottuk a nagyobbnál nagyobb helyzeteket, de gólt már csak a 70. perceben tudtunk szerezni, amikor is Molnár húzott befelé a jobb oldalon és a középre belőtt labdája egy védőről a kapuba kötött ki.
 
Rengeteg energiánkat felőrölt az, hogy kétgólos hátrányból felálljon a csapat, így a végjátékban már eléggé pontatlanok voltunk a befejezéseknél. Sokat kell javuljunk a párharcokban, mert több játékosom a párharcainak nagyobb részét elveszíti és ez majd döntő lehet egy -egy mérkőzés végkimenetelében a jövőben.
Sikerült győzelemmel rajtolni!
 
Törökszentmiklósi FC-Martfű VSE        3-0  (1-0)
 
TFC: Pócs-Szabó,Sipos Z.,Fekete,Oláh (Gelei)-Antal,Ladányi-Györki,Pásztor (Kánya),Molnár-Horváth (Mozsár)
 
Gólszerzők: Molnár,Györki,Kánya
 
 
Jók: Szabó,Ladányi,Molnár
 
Tarjányi Csaba: A mai nappal kezdetét vette a 2014/15 bajnoki szezon. Az elmúlt években elért eredményeink alapján és a keret összetételét figyelembe véve idén is a dobogó elérését tűztük ki célul. Rögtön a nyitó meccsünkön egy örök rivális Martfű látogatott hozzánk, de a céljaink elérése érdekében hazai pályán a rangadókat meg kell nyernünk.  Kissé óvatosan kezdtük a mérkőzést és többnyire a pályaközepén birtokoltuk a labdát, veszélyt csak a baloldalon tudtunk kialakítani. A vezetőgólunkat is Molnár Márk szemfülességének volt köszönhető, miután Szabó jobbról keresztbe ívelt labdájára hamarabb oda ért mint a vendégek kapusa, megszerezve a vezető gólunkat.
A félidőt követően rengeteg hibával játszottunk, de szerencsére a vendégekben nem sok átütőerő maradt a második félidőben. A cserék némileg felélénkítették a játékunkat és előbb Györki Ladányi remek labdájából szerzett gólt, majd a lefújás előtt Kánya egyéni akciója révén tudta növelni előnyünket.
Úgy gondolom, hogy a mai győzelmünket nem fenyegette veszély, de nagyon sokat kell javulnunk játékban. Voltak jó szereléseink és szép támadásaink, de minden csapat részünk rengeteg hibával játszott a mai nap. Fontos lesz, hogy minden játékos tanuljon a hibákból és edzésről edzésre arra koncentráljon, hogy minél többet fejlődjön.
 
Gratulálok a csapatnak a győzelemhez.
U-14 bajnoki mérkőzés
 
TFC: Nagy-Karancsi (Szombati),Suki N.,Kada-Bojtok T.(Lengyel),Stáhl,Bukta,Kovács (Fátyol D.)-Polgár(Hornyik)
 
Gólszerzők: Bukta 3,Stáhl,Bojtok,Polgár,Fátyol D.
 
Jók: Bukta,Stáhl,Suki N.,Bojtok
 
Tarjányi Csaba: Az első félidőben a játékunk kissé döcögött, de a második félidőben kidolgozott helyzeteinkből gólokat tudtunk szerezni, így nagy fölénnyel tudtunk nyerni.
U-21 bajnoki mérkőzés
 
TFC: Gőz-Szecsei D. (Biró).Murvai,Fekete,Sipos Z.-Antal,Györki-Kánya (Mozsár)Tóth,Köteles(Horváth)-Buru
 
Gólszerzők: Buru 4, Antal 3,Tóth 2,Mozsár 2,Kánya, Horváth
 
Jók: Buru,Tóth,Antal,Horváth
 
Tarjányi Csaba: Jól játszottunk középpályán és szerintem ez volt a kulcsa a mai nagyarányú győzelmünknek. Örülök, hogy a mai nap több újonc is jól mutatkozott be az u-21 csapatba. Az elmúlt mérkőzéseken mutatott játék alapján megérdemelnék, hogy dobogós helyen végezzünk, de ez már sajnos nem csak rajtunk múlik.
U-14 bajnoki mérkőzés
 
1498784 624381530991411 3390935302225627592 oSzanda-Focisuli SE-Törökszentmiklósi FC
 
TFC: Nagy-Szombati (Karancsi),Suki N.,Kada(Fátyol K.)-Bojtok T. (Kovács),Stáhl,Suki Zs.,Bukta (Lengyel),Fátyol (Polgár)(Hornyik)
 
Gólszerzők: Bojtok 2, Bukta 2
 
Jók: Kada,Bojtok,Bukta,Suki Zs.,Suki N.
 
Tarjányi Csaba: Rendkívül jó iramú, küzdelmes mérkőzésen sikerült bebiztosítani a bajnoki címünket. Jó lenne hétről hétre ilyen mérkőzéseket játszani, mert ez szolgálni csak igazán a gyerekek fejlődését. Az első félidő nagyon kiegyenlített volt a játék mezőnyben, volt két három szép támadásunk, de a kapu előtt kissé határozatlannak tűntünk.
A második félidőben nagyobb elánnal tudtunk kijönni és rögtön az elején Bojtok Tamás meg is szerezte a vezetést. A 44.percben kapott gólunk kissé hideg zuhanyként ért minket, de a csapat rátett még egy lapáttal és sorra alakítottuk ki a helyzeteket, aminek a végén 4-1 győzelemmel zártuk a mérkőzést.
Gratulálok a csapatnak, nagyszerű győzelmet arattak a jó képességű Szandai csapat ellen.
10368365 624379590991605 4409252567385627287 o
 
U-21 bajnoki mérkőzés
 
TFC: Pócs-Biró (Tóth),Murvai,Oláh,Sipos (Kánya)-Ladányi,Farkas,Dányi,Györki,Horváth (Pásztor)-Buru
 
Gólszerzők: Buru 5,Tóth 2,Györki,Horváth,Pásztor
 
Jók: Buru,Tóth,Ladányi
 
Tarjányi Csaba: A mérkőzés elejétől fogva mi birtokoltuk többet a labdát, de sajnos rendkívül pontatlanul játszottunk. A támadó harmadban sem hoztunk jó döntéseket, így igazából nagy gólszerzési lehetőséget sem tudtunk kidolgozni.
A 32.percben Ladányi adott nagyszerű labdát Györkinek, aki jól vette maga elé és szépen rúgta el a hosszúba. A szünetet követően Horváth csapott le egy labdára és két gólosra növelte az előnyünket. Az 57. perctől teljesen megváltozott a meccsképe, hisz Buru és Tóth vezérletével átgázoltunk  vendégeken, sorra alakítottuk ki a helyzeteket és szebbnél szebb gólokat tudtunk elérni. Van még némi kis remény arra, hogy dobogón végezünk és ezért fontos hogy a hátra lévő meccseket megnyerjük. Nem lesz könnyű feladatunk jövőhéten, de ha Újszászon győzni tudnánk akkor nagyobbak lennének az esélyeink.
U-21 bajnoki mérkőzés
 
TFC: Pócs-Fekete,Murvai,Farkas,Sipos Z.-Antal,Ladányi (Molnár)-Györki (Szabó),Tóth (Kánya),Oláh (Horváth)-Buru
 
Jók: Murvai,Sipos Z.
 
Tarjányi Csaba: A bajnok csapat otthonában egy jó iramú mérkőzést játszottunk örülnék ha hétről hétre ilyen színvonalas meccseket játszanánk. Úgy érzem a játékvezető a hazaiak részére megítélt tizenegyessel kissé "belenyúlt a meccsbe", Nem hiszem, hogy ilyen segítségre szüksége van ebben az osztályban a Jászberényi csapatnak, de ennek ellenére gratulálok a csapatomnak, hisz végig volt tartásunk és tisztességgel helytálltunk.
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
1. oldal / 13