Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 90

Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek!

A Törökszentmiklósi Football Club 2014 szeptemberétől ingyenes labdarúgó előkészítő foglalkozásokat szervez 2008-2009-2010-ben született lányok és fiúk részére.

A foglalkozások célja: mozgás, játék, öröm, kikapcsolódás, épp test és ép lélek, minőségi időtöltés.
Foglalkozásainkon szeretnénk megalapozni a mozgás szeretetét, de ezt nem az azonnali direkt, edzésszerű foglalkozásokkal, hanem a gyermekek életkori és egyéni sajátosságainak szem előtt tartásával, játékokkal, játékosan.
Elkötelezett hívei vagyunk annak az általános, véleménynek, hogy már óvodás korban biztosítanunk kell gyermekeinknek a megfelelő sportolási lehetőségeket. Nagyon fontos ebben az életkorban (4-7 év) az egészséges életmódra való nevelés, és a sportolási igény megfelelő kialakítása, megteremtése.
Az előkészítő foglalkozásokon nemcsak focizni szerető gyerekek részvételére számítunk, várunk mindenkit aki szeretné ,hogy gyermeke szervezett keretek között mozogjon játsszon.
Foglalkozásainkat ősszel és tavasszal Törökszentmiklósi Football Club székhelyén Törökszentmiklós Puskás Ferenc út 14 (sportpálya), téli időszakban, tornateremben tartjuk.

Érdeklődni:

Személyesen :  Augusztus 20. után kedd 16:30, péntek 16:30

Törökszentmiklósi Football Club Törökszentmiklós Puskás Ferenc út 14 (sportpálya)

Telefonon:         Pintér Zoltán     70-3340991

                               Szecsei József   30-3730845

2014 Marc. 01-én Szolnokon jártunk ahol a XI. Kolláth Béla emlékverseny küzdelmein vettünk részt U8 csapatunkkal. A tornán 2005 Dec.01 után született gyerekek szerepelhettek. A 8 csapat 2 csoportra osztva vágott neki a mérkőzéseknek. Az előző heti tornához hasonlóan a csoportküzdelmek gyakorlatilag tét nélküliek voltak, mert mindenki továbbjutott. A mi csoport ellenfeleink a Szolnoki MÁV, Jászberény és a Mészöly Focisuli volt. A Máv ellen egy nagyon jó iramú, küzdelmes meccset játszva 1:1 döntetlent értünk el. Második mérkőzésünket a Jászberény csapatával 2:0 vereséggel zártuk. A csoport utolsó meccsét a már csoportgyőztes Mészöly Focisuli -val játszottuk és bár sokáig döntetlenre álltunk a végén kicsit elfáradva 3:1 es vereséget szenvedtünk, így a másik csoport első helyezettjével a debreceni Olasz Focisuli csapatával kellett a továbbjutást eldöntő mérkőzést lejátszanunk. Ellenfelünk kétszer hosszabb kispaddal rendelkezett minden csoportmeccsét sokgólos győzelemmel zárta, ennek ellenére a lelkesedésünknek köszönhetően a mérkőzés első felében még 1:1re ált csapatunk, utána viszont a folyamatos sorcserékkel nem tudtunk mit kezdeni elfáradtunk és egy nagy verésbe szaladtunk bele. A torna szinvonalára jellemző,hogy sok nagyhírű csapat búcsúzott a kieséses szakasz első meccsein. Ezen a tornán egyértelműen megmutatkozott, hogy amíg más csapatok 10-12 fővel utaznak egy- egy tornára addig mi örülünk ha 1 esetleg két cserével tudunk elmenni.

Gratulálok a csapat tagjainak tisztes helytállásért.

A csapat tagjai: Földi Dávid, Pintér Dávid, Medgyessy Máté, Fehér Balázs, Bekker Bence, Budai Rómeó, Tóth Balázs.

Pintér Zoltán

XI: Kolláth Béla emléktorna Abony.

A hétvégén Abonyban jártunk ahol a XI. Kolláth Béla emlékverseny küzdelmein vettünk részt U9 csapatunkkal. A tornán 2004 Dec.01 után született gyerekek szerepelhettek. A 12 csapat 3 csoportra osztva vágott neki a mérkőzéseknek. A csoportküzdelmek gyakorlatilag tét nélküliek voltak, mert mindenki továbbjutott, a csoportmeccsek után kezdődött az igazi torna, mert minden vesztes csapat mehetett haza. Az egyenes kieséses szakaszban először a Lurkó Focimánia csapatát győztük le majd a Monor csapatával egy nagyon izgalmas döntetlen után büntetőkkel jutottunk a hármas döntőbe ott a jászapáti és az Abony csapata várt ránk. A döntőben Abonytól kikaptunk Jászapáti ellen nyertünk így a 2. helyet szereztük meg.

A Torna legjobb Játékosának Földi Attilát választották.

Gratulálok a csapatnak az elért eredményért.

Pintér Zoltán

1781378 596776323774510 1321660993 o

VI. Szarvas kupán jártunk

2014.01.18-án Szarvasra voltunk hivatalosak ahol U9 korosztályunk egy 8 csapatos tornán vett részt. A szarvasi sportcsarnokban a csapatok két 4-es csoportba osztva küzdöttek a legjobb eredmény elérése érdekében. Első mérkőzésünket a Tisza Volán SC (szeged) „a” csapatával játszottuk. A szokásos első meccses álmosságunk sajnos egy nagyon rossz eredményhez 6 gólos vereséghez vezetett. Második mérkőzésünket a Mezőberényi Gyermek FC csapata ellen játszottuk. A mérkőzés végig nagy irammal nagy küzdelemben zajlott, de a végén bekellett érnünk egy döntetlennel. Az utolsó csoportmeccsünket a vendéglátó csapat Szarvas ifjú legényei ellen játszottuk, és két gólos győzelemmel zártuk. A megszerzett pontjaink alapján végig reményünk volt a továbbjutásra de sajnos a 0-6-os vereségünk csoport 3. helyhez volt elég. Így az 5.-6. helyért játszottunk helyosztót. A másik csoportból mellénk került csapat Békéscsaba UFC (akik a másik csoport nagy esélyesei voltak végig, csak a körbeverések miatt nem jutottak tovább) sokkal nagyobb lendülettel lelkesedéssel kezdtek neki a mérkőzésnek. Ennek sajnos megint egy 4-1 vereség lett a vége, így a VI. szarvasi tornát 6. helyen zártuk.
Ezen a tornán neves csapatok utánpótlás gyerekeivel találkoztunk, ahol egyértelműen megmutatkozott hogy milyen úton kell tovább haladnunk az edzéseken.

Játékosok:

Czégény B.,Földi D., Hoppál M., Kökény N., Medgyessy M., Nagy Z., Pintér D., Szedlák Z., Tóth B.,

TFC – Tisza Volán SC 0-6

TFC – Berényi Gyermek FC 1-1 gól: Kökény N.

TFC – Szarvasi FC 2-0 gól: Czégény B., Földi D.

TFC – Békéscsaba FC 1-4 gól: Földi D.

Gratulálok a csapatnak: Pintér Zoltán

100 éves Törökszentmiklós sportja

100 éves Törökszentmiklós sportja rendezvény keretein belül utánpótlás labdarugó tornát rendeztünk a városi sportpályán. A következő csapatok fogadták el meghívásunkat: Hajdúszoboszló, Szanda focisuli, Tiszafüred, Pilis, Kengyel, Szajol, így két csoportban négy, négy csapat részvételével folytak a küzdelmek. Sajnos Szajol a torna napján lemondta a részvételt ezért a mi kis csapatunkat két felé kellet osztani . A TFC sárga és a TFC piros csapata remekül helytállva a hatodik és a harmadik helyen végezve nagy örömet okozott szülőknek és az egyesületnek egyaránt. Legjobb hazai játékosnak Szedlák Zoltánt választották!

TFC piros csapat tagjai : Bakos Dominik, Medgyessy Máté, Pintér Dávid, Szedlák Zoltán ( III hely.)
TFC sárga csapat tagjai: Mozsár Ernő, Tóth Balázs, Péter Gergő, Bekker Bence (VI. hely)

Gratulálok a csapatnak!

Pintér Zoltán

DSCF3824

 

DSCF3849

Abonyi torna!

Julius 1-én Abonyba utaztunk U7 csapatunkkal a III Abonyi Kid Kupa utánpótlás labdarugó fesztiválra. A tornára 16 csapat nevezett így négy pályán négyes csoportokban zajlottak a küzdelmek. Nekünk a Sülysáp, Szanda Focisuli SE, Abonyi KID FC jutott ellenfélül. Első meccsünk Sülysáp legényei ellen kicsit álmosan kezdődött így a végén be kellett érnünk egy 3-3as döntetlennel. Következő ellenfél Szanda csapata volt, akikkel mindig remek meccseket játszottunk eddig és kiszámíthatatlan volt a végeredmény, de borítékolható volt, hogy a győztes, csoportelső lesz. A srácok remekül helytálltak és jó játékkal 7-2re nyertek. A csoport utolsó meccsén Abony ellen 9- 0ra nyerve csoportelsők lettünk, így biztosan bent voltunk a legjobb négyben. A döntőbejutásért Békéscsaba csapatát kaptuk és talán a nap legjobb játékával 2-2es döntetlen után büntetőrúgásokkal sajnos alul maradtunk, így a bronzéremért játszhattunk tovább. A bronz meccsen kicsit megfogyatkozva, talán hitehagyottan is játszva 4-3ra kikaptunk a Kecskemét csapatától ezért a negyedik helyen végeztünk. Összességében 16-csapat közül a negyedik hely nagyszerű eredmény főleg annak tükrében, hogy az első három helyen NB II csapatok utánpótlás legényei végeztek. A csapat legjobbjának Medgyessy Mátét választották.

A csapat tagjai Bakos Dominik, Bekker Bence, Földi Dávid, Medgyessy Máté, Pintér Dávid, Szána Márk.

Gratulálok a csapatnak!

Pintér Zoltán

DSCF3756

 

DSCF3756

U-6 korosztály első tornája!!!

X. KOLLÁTH BÉLA EMLÉKTORNA U-6 ÉVES KOROSZTÁLY 2013. MÁRCIUS 10.

Egyből a mélyvízbe! U-6 gyerekekkel  a hétvégén Szandaszőlősre utaztunk a  X. KOLLÁTH BÉLA EMLÉKTORNA küzdelmeire.  2007 jan 01 után született gyerekek  első tornája  rögtön egy 10 csapatos  nagyhírű teremtorna volt.

Csapatunk a Szolnoki MÁV, Kecskemét, Szentes, és a Szandai focisuli csapataival került egy csoportba. A csoport meccseket két vereséggel kezdtük, amihez hozzátartozik hogy ezek a gyerekek első tornájukon vettek részt, és néha, néha  a taktikai elképzelésembe beleszólt a gyerekek  ijedsége (sírása), de ezzel nem volt semmi probléma mert a cserepadon mindig voltak tetrekész legények…
A következő két meccset megnyertük, így várakozásaimon felül, csoport harmadikként az 5-6. helyért játszhattunk.
A helyosztón a Ceglédi VSE  csapata várt ránk és egy igazán izgalmas mérkőzésen, néha egy fejjel nagyobb gyerekek ellen 6:3 vereséget szenvedtünk, így a 6. helyen végeztünk.

A csapat tagjai:Urbán Patrik(2006) Bakos Dominik(2007)Budai Milán(2007)Szabó Márk Attila(2007)Sülye Benjamin(2007) Tarjányi Milán(2008)Urbán Roland (2009)

A csapat házi gólkirálya Bakos Dominik  9 góllal.

A csapat legjobb játékosa díjat Urbán Roland kapta

Teljes mértékben elégedett vagyok a srácok teljesítményével, és gratulálok az elért eredményhez!!!

Pintér Zoltán

882468 429824660439185 601262221 o

X. KOLLÁTH BÉLA EMLÉKTORNA U-7 ÉVES KOROSZTÁLY 2013. MÁRCIUS 09.

U-7 csapatunk Szandaszőlősön vett részt a  X. KOLLÁTH BÉLA EMLÉKTORNA küzdelmein. A tornára jellemző, hogy rengeteg csapat ( 18) két helyszínen szinte reggeltől estig jelen van és ehhez képest viszonylag kevés mérkőzést játszanak. Csapatunk hibátlanul minden csoportmeccsét megnyerve került az egyenes kieséses körbe, ahol az örök riválisunk nevezetesen a Szolnoki MÁV csapatával kellet megküzdenie a továbbjutásért.

 A mérkőzés  úgy kezdődött ahogy mindig játszani szoktunk támadtunk, támadtunk és támadtunk… és úgy folytatódott ahogy szokott kaptunk két gólt. 0: 2 oda…A srácok nem adták fel szinte a kapujukhoz szorítva ellenfelünket  nagy küzdelemben csak bedaráltak egy gólt 1:2 oda… ezután volt minden ami egy jó focihoz kell, kaptunk még egy gólt, 1:3 oda, kihagytunk egy büntetőt, volt egy meg nem adott gólunk, de a vége előtt pár másodperccel kiegyenlítettünk 3:3. Következtek a büntetők, amit a MÁV nyert meg. Így az 5 győzelmünkkel és az 1 döntetlenünkkel jöhettünk haza. Csapatunk az ötödik helyen végzett.

Az elért V. helyért gratulálok a csapat tagjainak ; Bakos Dominik, Földi Dávid, Medgyessy Máté, Péter Gergő, Pintér Dávid, Szána Márk.

A torna után csapatunkkal egy kis kajálással összekötött programmal búcsúztattuk a telet.

Legközelebb már füves pályán meccsezünk…

Pintér Zoltán

20130309224  20130309226  DSCF3005

Teremtorna a Székácsban!

Márc. 02. én újabb teremtornát rendeztünk U-7 csapatok részvételével. Az előzetesen kiküldött meghívók alapján nyolc csapat részvételére számítottunk, sajnos az influenzajárvány közbeszólt és az utolsó pillanatban három csapat is lemondta a részvételt. A tornát ezért egy csoportban körmérkőzésekkel játszottuk, majd keresztbejátszással döntöttünk a helyezésekről. U-7 csapatunk a döntőig menetelt, itt Pilis csapatával hatalmas csatában 0:0 lett az eredmény. Büntetőrúgásokkal 3:1 re nyertük a mérkőzést és ezzel együtt a tornát is.

A gólkirályi címet Földi Dávid szerezte meg 7góllal!

A legjobb hazai játékosnak Szána Márkot választották.

A csapat tagjai Bakos Dominik, Bekker Bence, Földi Dávid, Péter Gergő, Pintér Dávid, Szána Márk Nagy Marcel.

Gratulálok a csapatnak!

Pintér Zoltán

DSCF2993  DSCF2998

VIII. Martfűi Téli Teremtorna.

 

Február 23. án U7 csapatunkkal teremtornára utaztunk Martfűre. A tornára 12 csapat érkezett és négy csoportra osztva kezdték meg a mérkőzéseket.Mi a Szolnoki MÁV Ovi , valamint a Kecskemét Lc csapatával kerültünk egy csoportba. Mind a két mérkőzést megnyerve, kapott gól nélkül jutottunk az elődöntőbe ahol a Szolnoki MÁV várt ránk.A nap mérkőzését játszva óriási küzdelemben kaptunk ki 1:0- ra, úgy, hogy ziccerek sokaságát hagytuk ki és a neves ellenfelünk talán egyszer jutott el a kapunkig azt viszont könyörtelenül kihasználta. A különbség egyértelműen az volt a két csapat közt , hogy mi csere nélkül játszottuk végig a 15 percet míg a Máv folyamatosan tudott cserélni azonos képességű gyerekeket küldve a pályára.Vereségünkkel a harmadik helyért játszottunk Rákóczifalvával, amit 3: 0 megnyertünk így harmadikként zártuk a napot. Azt már mondanom sem kel, hogy a torna legtechnikásabb játékosának Földi Dávidot választották. Külön szeretném még kiemelni Medgyessy Máté, Pintér Dávid, és Bakos Dominik elévülhetetlen szerepét az elért eredményben, valamint a türelmet, a kevesebbet játszó gyerekeknek Bekker Bence, Péter Gergő és Szána Márk.
A torna végén rengeteg gratulációt, elismerő szót kaptunk a jelenlévő edzőktől valamint szülőktől, ami talán a kupánál is jobban eset a csapat tagjainak. És a végén még egy köszönet: a Szülőknek, akik a torna leghangosabb szurkolótábora díjat kaphatták volna

Gratulálok a csapatnak!

Pintér Zoltán

 DSCF2923 DSCF2936

<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>
1. oldal / 2