1796791 606822859436523 1344422974 o

Március 15. én Szentesre utaztunk U9, csapatunkkal, ahol is 6 csapat részvételével teremlabdarúgó tornát rendeztek. Csongrád, Szarvas, Kiskunfélegyháza Szentes A és B csapata valamint a mi legényeink körmérkőzéssel döntötték el a kupa sorsát. Csapatunk kapus nélkül nyolc mezőnyjátékossal érkezett meg a tornára. Az öltőzőben megbeszéltük, hogy felváltva mindenki védeni fog legalább egy félidőt. Az első meccsen kicsit álmosan kezdtük, talán a kapus hiányának köszönhetően, félve bátortalanul játszottunk ennek sajnos egy vereség lett az eredménye.  A mérkőzés után az öltözőben megbeszéltük, hogy nem kell félni, azért mert mezőnyjátékos van a kapuban segítsünk neki vegyük be a játékba és lesz ami lesz bátran játszunk. Ez olyannyira bejött, hogy a hátralévő négy mérkőzést megnyerve 2. helyen végeztünk.

A csapat tagjai: Nagy Zoltán, Hoppál Milán, Czégény Bence, Kovács Henrik, Szedlák Zoltán, Pintér Dávid, Földi Dávid, Fehér Balázs

TFC - Kiskunfélegyháza                2:7

TFC - Csongrád                 4:2

TFC - Szentes Junior B   4:0

TFC - Szentes JuniorA   3:2

TFC -  Szarvas                    4:1

Külön dicséretet érdemel Földi Dávid, Hoppál Milán, Pintér Dávid, Kovács Henrik, akik kapus hiányában, felváltva remekül helytálltak a kapuban. 

A torna legjobb játékosának Pintér Dávidot választották.

Gratulálok a csapatnak.

2014 Marc. 01-én Szolnokon jártunk ahol a XI. Kolláth Béla emlékverseny küzdelmein vettünk részt U8 csapatunkkal. A tornán 2005 Dec.01 után született gyerekek szerepelhettek. A 8 csapat 2 csoportra osztva vágott neki a mérkőzéseknek. Az előző heti tornához hasonlóan a csoportküzdelmek gyakorlatilag tét nélküliek voltak, mert mindenki továbbjutott. A mi csoport ellenfeleink a Szolnoki MÁV, Jászberény és a Mészöly Focisuli volt. A Máv ellen egy nagyon jó iramú, küzdelmes meccset játszva 1:1 döntetlent értünk el. Második mérkőzésünket a Jászberény csapatával 2:0 vereséggel zártuk. A csoport utolsó meccsét a már csoportgyőztes Mészöly Focisuli -val játszottuk és bár sokáig döntetlenre álltunk a végén kicsit elfáradva 3:1 es vereséget szenvedtünk, így a másik csoport első helyezettjével a debreceni Olasz Focisuli csapatával kellett a továbbjutást eldöntő mérkőzést lejátszanunk. Ellenfelünk kétszer hosszabb kispaddal rendelkezett minden csoportmeccsét sokgólos győzelemmel zárta, ennek ellenére a lelkesedésünknek köszönhetően a mérkőzés első felében még 1:1re ált csapatunk, utána viszont a folyamatos sorcserékkel nem tudtunk mit kezdeni elfáradtunk és egy nagy verésbe szaladtunk bele. A torna szinvonalára jellemző,hogy sok nagyhírű csapat búcsúzott a kieséses szakasz első meccsein. Ezen a tornán egyértelműen megmutatkozott, hogy amíg más csapatok 10-12 fővel utaznak egy- egy tornára addig mi örülünk ha 1 esetleg két cserével tudunk elmenni.

Gratulálok a csapat tagjainak tisztes helytállásért.

A csapat tagjai: Földi Dávid, Pintér Dávid, Medgyessy Máté, Fehér Balázs, Bekker Bence, Budai Rómeó, Tóth Balázs.

Pintér Zoltán

XI: Kolláth Béla emléktorna Abony.

A hétvégén Abonyban jártunk ahol a XI. Kolláth Béla emlékverseny küzdelmein vettünk részt U9 csapatunkkal. A tornán 2004 Dec.01 után született gyerekek szerepelhettek. A 12 csapat 3 csoportra osztva vágott neki a mérkőzéseknek. A csoportküzdelmek gyakorlatilag tét nélküliek voltak, mert mindenki továbbjutott, a csoportmeccsek után kezdődött az igazi torna, mert minden vesztes csapat mehetett haza. Az egyenes kieséses szakaszban először a Lurkó Focimánia csapatát győztük le majd a Monor csapatával egy nagyon izgalmas döntetlen után büntetőkkel jutottunk a hármas döntőbe ott a jászapáti és az Abony csapata várt ránk. A döntőben Abonytól kikaptunk Jászapáti ellen nyertünk így a 2. helyet szereztük meg.

A Torna legjobb Játékosának Földi Attilát választották.

Gratulálok a csapatnak az elért eredményért.

Pintér Zoltán

1781378 596776323774510 1321660993 o

VI. Szarvas kupán jártunk

2014.01.18-án Szarvasra voltunk hivatalosak ahol U9 korosztályunk egy 8 csapatos tornán vett részt. A szarvasi sportcsarnokban a csapatok két 4-es csoportba osztva küzdöttek a legjobb eredmény elérése érdekében. Első mérkőzésünket a Tisza Volán SC (szeged) „a” csapatával játszottuk. A szokásos első meccses álmosságunk sajnos egy nagyon rossz eredményhez 6 gólos vereséghez vezetett. Második mérkőzésünket a Mezőberényi Gyermek FC csapata ellen játszottuk. A mérkőzés végig nagy irammal nagy küzdelemben zajlott, de a végén bekellett érnünk egy döntetlennel. Az utolsó csoportmeccsünket a vendéglátó csapat Szarvas ifjú legényei ellen játszottuk, és két gólos győzelemmel zártuk. A megszerzett pontjaink alapján végig reményünk volt a továbbjutásra de sajnos a 0-6-os vereségünk csoport 3. helyhez volt elég. Így az 5.-6. helyért játszottunk helyosztót. A másik csoportból mellénk került csapat Békéscsaba UFC (akik a másik csoport nagy esélyesei voltak végig, csak a körbeverések miatt nem jutottak tovább) sokkal nagyobb lendülettel lelkesedéssel kezdtek neki a mérkőzésnek. Ennek sajnos megint egy 4-1 vereség lett a vége, így a VI. szarvasi tornát 6. helyen zártuk.
Ezen a tornán neves csapatok utánpótlás gyerekeivel találkoztunk, ahol egyértelműen megmutatkozott hogy milyen úton kell tovább haladnunk az edzéseken.

Játékosok:

Czégény B.,Földi D., Hoppál M., Kökény N., Medgyessy M., Nagy Z., Pintér D., Szedlák Z., Tóth B.,

TFC – Tisza Volán SC 0-6

TFC – Berényi Gyermek FC 1-1 gól: Kökény N.

TFC – Szarvasi FC 2-0 gól: Czégény B., Földi D.

TFC – Békéscsaba FC 1-4 gól: Földi D.

Gratulálok a csapatnak: Pintér Zoltán

100 éves Törökszentmiklós sportja

100 éves Törökszentmiklós sportja rendezvény keretein belül utánpótlás labdarugó tornát rendeztünk a városi sportpályán. A következő csapatok fogadták el meghívásunkat: Hajdúszoboszló, Szanda focisuli, Tiszafüred, Pilis, Kengyel, Szajol, így két csoportban négy, négy csapat részvételével folytak a küzdelmek. Sajnos Szajol a torna napján lemondta a részvételt ezért a mi kis csapatunkat két felé kellet osztani . A TFC sárga és a TFC piros csapata remekül helytállva a hatodik és a harmadik helyen végezve nagy örömet okozott szülőknek és az egyesületnek egyaránt. Legjobb hazai játékosnak Szedlák Zoltánt választották!

TFC piros csapat tagjai : Bakos Dominik, Medgyessy Máté, Pintér Dávid, Szedlák Zoltán ( III hely.)
TFC sárga csapat tagjai: Mozsár Ernő, Tóth Balázs, Péter Gergő, Bekker Bence (VI. hely)

Gratulálok a csapatnak!

Pintér Zoltán

DSCF3824

 

DSCF3849

Abonyi torna!

Julius 1-én Abonyba utaztunk U7 csapatunkkal a III Abonyi Kid Kupa utánpótlás labdarugó fesztiválra. A tornára 16 csapat nevezett így négy pályán négyes csoportokban zajlottak a küzdelmek. Nekünk a Sülysáp, Szanda Focisuli SE, Abonyi KID FC jutott ellenfélül. Első meccsünk Sülysáp legényei ellen kicsit álmosan kezdődött így a végén be kellett érnünk egy 3-3as döntetlennel. Következő ellenfél Szanda csapata volt, akikkel mindig remek meccseket játszottunk eddig és kiszámíthatatlan volt a végeredmény, de borítékolható volt, hogy a győztes, csoportelső lesz. A srácok remekül helytálltak és jó játékkal 7-2re nyertek. A csoport utolsó meccsén Abony ellen 9- 0ra nyerve csoportelsők lettünk, így biztosan bent voltunk a legjobb négyben. A döntőbejutásért Békéscsaba csapatát kaptuk és talán a nap legjobb játékával 2-2es döntetlen után büntetőrúgásokkal sajnos alul maradtunk, így a bronzéremért játszhattunk tovább. A bronz meccsen kicsit megfogyatkozva, talán hitehagyottan is játszva 4-3ra kikaptunk a Kecskemét csapatától ezért a negyedik helyen végeztünk. Összességében 16-csapat közül a negyedik hely nagyszerű eredmény főleg annak tükrében, hogy az első három helyen NB II csapatok utánpótlás legényei végeztek. A csapat legjobbjának Medgyessy Mátét választották.

A csapat tagjai Bakos Dominik, Bekker Bence, Földi Dávid, Medgyessy Máté, Pintér Dávid, Szána Márk.

Gratulálok a csapatnak!

Pintér Zoltán

DSCF3756

 

DSCF3756

U-6 korosztály első tornája!!!

X. KOLLÁTH BÉLA EMLÉKTORNA U-6 ÉVES KOROSZTÁLY 2013. MÁRCIUS 10.

Egyből a mélyvízbe! U-6 gyerekekkel  a hétvégén Szandaszőlősre utaztunk a  X. KOLLÁTH BÉLA EMLÉKTORNA küzdelmeire.  2007 jan 01 után született gyerekek  első tornája  rögtön egy 10 csapatos  nagyhírű teremtorna volt.

Csapatunk a Szolnoki MÁV, Kecskemét, Szentes, és a Szandai focisuli csapataival került egy csoportba. A csoport meccseket két vereséggel kezdtük, amihez hozzátartozik hogy ezek a gyerekek első tornájukon vettek részt, és néha, néha  a taktikai elképzelésembe beleszólt a gyerekek  ijedsége (sírása), de ezzel nem volt semmi probléma mert a cserepadon mindig voltak tetrekész legények…
A következő két meccset megnyertük, így várakozásaimon felül, csoport harmadikként az 5-6. helyért játszhattunk.
A helyosztón a Ceglédi VSE  csapata várt ránk és egy igazán izgalmas mérkőzésen, néha egy fejjel nagyobb gyerekek ellen 6:3 vereséget szenvedtünk, így a 6. helyen végeztünk.

A csapat tagjai:Urbán Patrik(2006) Bakos Dominik(2007)Budai Milán(2007)Szabó Márk Attila(2007)Sülye Benjamin(2007) Tarjányi Milán(2008)Urbán Roland (2009)

A csapat házi gólkirálya Bakos Dominik  9 góllal.

A csapat legjobb játékosa díjat Urbán Roland kapta

Teljes mértékben elégedett vagyok a srácok teljesítményével, és gratulálok az elért eredményhez!!!

Pintér Zoltán

882468 429824660439185 601262221 o

X. KOLLÁTH BÉLA EMLÉKTORNA U-7 ÉVES KOROSZTÁLY 2013. MÁRCIUS 09.

U-7 csapatunk Szandaszőlősön vett részt a  X. KOLLÁTH BÉLA EMLÉKTORNA küzdelmein. A tornára jellemző, hogy rengeteg csapat ( 18) két helyszínen szinte reggeltől estig jelen van és ehhez képest viszonylag kevés mérkőzést játszanak. Csapatunk hibátlanul minden csoportmeccsét megnyerve került az egyenes kieséses körbe, ahol az örök riválisunk nevezetesen a Szolnoki MÁV csapatával kellet megküzdenie a továbbjutásért.

 A mérkőzés  úgy kezdődött ahogy mindig játszani szoktunk támadtunk, támadtunk és támadtunk… és úgy folytatódott ahogy szokott kaptunk két gólt. 0: 2 oda…A srácok nem adták fel szinte a kapujukhoz szorítva ellenfelünket  nagy küzdelemben csak bedaráltak egy gólt 1:2 oda… ezután volt minden ami egy jó focihoz kell, kaptunk még egy gólt, 1:3 oda, kihagytunk egy büntetőt, volt egy meg nem adott gólunk, de a vége előtt pár másodperccel kiegyenlítettünk 3:3. Következtek a büntetők, amit a MÁV nyert meg. Így az 5 győzelmünkkel és az 1 döntetlenünkkel jöhettünk haza. Csapatunk az ötödik helyen végzett.

Az elért V. helyért gratulálok a csapat tagjainak ; Bakos Dominik, Földi Dávid, Medgyessy Máté, Péter Gergő, Pintér Dávid, Szána Márk.

A torna után csapatunkkal egy kis kajálással összekötött programmal búcsúztattuk a telet.

Legközelebb már füves pályán meccsezünk…

Pintér Zoltán

20130309224  20130309226  DSCF3005

Teremtorna a Székácsban!

Márc. 02. én újabb teremtornát rendeztünk U-7 csapatok részvételével. Az előzetesen kiküldött meghívók alapján nyolc csapat részvételére számítottunk, sajnos az influenzajárvány közbeszólt és az utolsó pillanatban három csapat is lemondta a részvételt. A tornát ezért egy csoportban körmérkőzésekkel játszottuk, majd keresztbejátszással döntöttünk a helyezésekről. U-7 csapatunk a döntőig menetelt, itt Pilis csapatával hatalmas csatában 0:0 lett az eredmény. Büntetőrúgásokkal 3:1 re nyertük a mérkőzést és ezzel együtt a tornát is.

A gólkirályi címet Földi Dávid szerezte meg 7góllal!

A legjobb hazai játékosnak Szána Márkot választották.

A csapat tagjai Bakos Dominik, Bekker Bence, Földi Dávid, Péter Gergő, Pintér Dávid, Szána Márk Nagy Marcel.

Gratulálok a csapatnak!

Pintér Zoltán

DSCF2993  DSCF2998

VIII. Martfűi Téli Teremtorna.

 

Február 23. án U7 csapatunkkal teremtornára utaztunk Martfűre. A tornára 12 csapat érkezett és négy csoportra osztva kezdték meg a mérkőzéseket.Mi a Szolnoki MÁV Ovi , valamint a Kecskemét Lc csapatával kerültünk egy csoportba. Mind a két mérkőzést megnyerve, kapott gól nélkül jutottunk az elődöntőbe ahol a Szolnoki MÁV várt ránk.A nap mérkőzését játszva óriási küzdelemben kaptunk ki 1:0- ra, úgy, hogy ziccerek sokaságát hagytuk ki és a neves ellenfelünk talán egyszer jutott el a kapunkig azt viszont könyörtelenül kihasználta. A különbség egyértelműen az volt a két csapat közt , hogy mi csere nélkül játszottuk végig a 15 percet míg a Máv folyamatosan tudott cserélni azonos képességű gyerekeket küldve a pályára.Vereségünkkel a harmadik helyért játszottunk Rákóczifalvával, amit 3: 0 megnyertünk így harmadikként zártuk a napot. Azt már mondanom sem kel, hogy a torna legtechnikásabb játékosának Földi Dávidot választották. Külön szeretném még kiemelni Medgyessy Máté, Pintér Dávid, és Bakos Dominik elévülhetetlen szerepét az elért eredményben, valamint a türelmet, a kevesebbet játszó gyerekeknek Bekker Bence, Péter Gergő és Szána Márk.
A torna végén rengeteg gratulációt, elismerő szót kaptunk a jelenlévő edzőktől valamint szülőktől, ami talán a kupánál is jobban eset a csapat tagjainak. És a végén még egy köszönet: a Szülőknek, akik a torna leghangosabb szurkolótábora díjat kaphatták volna

Gratulálok a csapatnak!

Pintér Zoltán

 DSCF2923 DSCF2936

<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>
1. oldal / 2