Bozsik Program III.forduló

A III.forduló ismét a Törökszentmiklósi sporttelepen került megrendezésre.
Résztvevő egyesületek: Törökszentmiklósi FC

                                               Túrkeve

                                               Kenderes

                                               Fegyvernek

                                               Kétpó

Az időjárás is megfelelő volt abban, hogy minden rendben lezajlódjon. A legkisebb korosztályban fesztivál jellegű foglalkozások voltak több állomáson ismerkedtek a labdarúgással a gyerekek

1

A miklósi csapat legkisebb korosztályunk a 6 éves ezúttal is nagyon lelkesen játszottak minden mérkőzést és hatalmas örömet okoztak minden rúgott góljukkal. A Csapat tagjai: Urbán Patrik, Urbán Roland, Budai Milán, Tarjányi Milán, Papp Levente, Sülye Benjámin, Az U9 –es korosztályban ezúttal is lét csapattal vettünk rész a TFC 2005 és TFC 2006 elnevezéssel ahol Pintér Zoli és Héder Attila irányította őket.

Csapataink :

TFC 2005.

Fehér Balázs, Czégény Bencze, Hoppál Milán, Nagy Miron, Mozsár Gergő, Szána Márk,

TFC 2006:

Bakos Dominik, Medgyessy Máté, Péter Gergő, Földi Dávid, Szedlák Zoltán, Pintér Zoltán, Becker Bencze,

2

Mindkét csapatunk nagyszerűen szerepelt csapatunk, Az U11 korosztály: Csongrádi Dávid, Ágoston Máté, Kardos Márk, Gyáni Tamás, Burai Richárd, Fehér András, Kovács Henrik, Pató Milán, Földi Attila,
 Edző: Szecsei József

3

Gratulálunk a különdíjasainknak és minden játékosnak, aki részt vett a tornán
A következő korcsoportos Torna: December 1-én a Székács Csarnokban, Téli Bozsik torna

Törökszentmiklósi FC - Újszász: 1-0

TFC: Hagyó –-Héder A,GERGELY,Tóth N,Héder R –POLGÁR -Lólé F,(Lólé B)SZECSEI P.,Nagy D,(Fehér) RUPA,-Erdei(Váradi).
A keretünkből hiányzott Földi Attila sérülés Medgyessy piros lapos eltiltás miatt. A mérkőzést első percétől kezdve átvettük az irányítást és igen sűrűn kerültünk a vendégek kapuja elé. Erdei Gabi többször is veszélyeztette a vendégek kapuját, de gólt nem sikerült elérnünk. A vendégek támadásaiban főleg Balogh és Sipos játékában volt veszély. A 40.percben Rupa cselezte be magát a 16-os belűre ahol szabálytalankodtak az újszászi védők 11-es, Ezúttal is Nagy Dani állította le a labdát a büntetőpontra, de bal alsó sarokba tartó lövését Szaszkó kiütötte.
A második félidőben is több veszélyes támadást vezettünk előbb Erdei majd Nagy Dani lövése szállt a kapu mellé. 65.percben Váradi kapott jó átadást, amit a kapusra vezetett, eltolta a kifutó kapus mellett, de a vendégek kapusa belekapott a labdába így odalett a helyzet. 75.percen Polgár került helyzetben, de les címén megállították. 80. percben Rupa cselezte be magát az ötösig, majd a hosszú sarokba gurított 1-0 Ezután a vendégek kockáztattak az egyenlítésért ,főleg szögletekből veszélyeztettek, egyik mentés közben Héder Robi megsérült ,így emberhátrányba kerültünk az utolsó pár percre. De még a végén a fellazuló vendégek között Váradi lépett ki jobb oldalon bevezette a labdát egészen az ötösig, de a hosszú sarok mellé gurított, a kirúgásra pedig már nem maradt idő Így nehezen tudtunk nyerni - főleg ki hagyott helyzetek és 11-es miatt - szervezett Újszász ellen, de a 3 pont nagyon fontos volt számunkra.

A héten, szombaton szomszédvár ellen, Túrkevére utazunk.

Jászárokszállás-Törökszentmiklósi FC 1-2

2013.11.03.

TFC: Hagyó –-Medgyessy,GERGELY,Tóth N(Váradi),Héder R –Lólé F,(Polgár)Héder A( Rab J)SZECSEI P.,NAGY D,Rupa,-Erdei(Fehér)

Ezen a vasárnapon Jászárokszállásra utaztunk. A keretünkből hiányzott Földi Attila és Lólé Béla sérülés miatt. A mérkőzést minkét csapat nagy iramban kezdte a hazaiak főleg kontrákra építettek a miklósi csapat próbálta felépíteni a támadásait Erdei Gabi többször is helyzetbe került, de vagy a hazaiak kapusa védett, vagy a védők mentettek. Középpályát irányítottuk Nagy Dani és Szecsei Peti jóvoltából, de a pontos lövések még hiányzottak a játékunkból.
A második félidő elején a csúszós talajon hibáztunk hátul és a kitörő Hájost, Medgyessy buktatta, amiért a játékvezető egyből pirosat adott, így emberhátrányba kerültünk, amit a hazaiak egy hiba után Kaszab révén ,rögtön ki is használtak 1-0 Nehéz helyzetbe kerültünk, de a csapat jól reagált, mert mindenki többet tett azért, hogy ne vesztesen távozzunk a mérkőzésről, ami igen fontos volt számunkra a felzárkózás szempontjából. A félidő felénél kockáztatnunk kellett és átalakítottuk a felállást és friss támadókat hoztunk be Polgár és Váradi személyében. 80.percben Szecsei Peti cselezte be magát baloldalon egészen a 16-on belűre, majd kilőtte a hosszú sarkot. 1-1 Ekkor már igen hektikus volt a találkozó mindkét csapat szeretett volna győzni, de ez egy gyors kontra után nekünk sikerült. 88.percben Váradi kapott jó labdát a baloldalon, amit bevezetett a büntetőterültre majd az előző góhoz hasonlóan a labdát hosszú sarokba lőtte. 1-2 Nem sok idő volt ekkor hátra, a hazaiak már nem tudtak érdemleges támadást vezetni. Csapatunk teljesítménye dicséretes , ember és gólhátrányból fordítani igen becsületes munka volt, amiből minden játékosunk kivette a részét.
A jövő héten, szombaton fontos mérkőzésen az Újszász csapatát fogadjuk.

Törökszentmiklósi FC-Jászberény: 1-2

2013.10.26.

TFC: Hagyó –-Fehér(Gergely),Medgyessy,Tóth N,Héder R –HÉDER A-Polgár(Lólé F),SZECSEI P.,Nagy D,RUPA-,Földi (Váradi)

A következő hazai mérkőzésünkön a bajnokesélyes Jászberény csapatát fogadtuk. A keretünkből hiányzott piros lapos eltiltás miatt Erdei Gabi és Rab Jani. Mérkőzés második percében a vendégek bedobást végeztek, Szanyi hatalmas bedobását védőink rosszul reagálták le és a hosszú saroknál üresen maradt Németh a kapu jobb oldalába fejelt 0-1 Kellett pár perc mire magunkhoz tértünk és felvettük a játék ritmusát, főleg a széleken Rupa és Polgár révén többször zavarva hoztuk a Berényiek védelmét, de gólt nem tudtunk szerezni. 30. perceben Földi Atillával szabálytalankodtak, aki rosszul ért talajt és térdsérülést szenvedett, le is kellett cserélni, Váradi lépett a pályára. A félidő hajrája már egyértelműen a mienk volt, több szöglet után egy kifejelt labdát Rupa lekezelte majd a kapu jobb oldalába lőtte 1-1 44. percben újra baloldalon kerültünk a védők mögé, aminek végén szabályosnak tűnő gólt szeretünk, de a partjelző tévesen megállította a támadást.
A második félidőt sajnos ugyanolyan hibából hátrányba kerültünk, bal oldali bedobás után a labda Németh elé került, aki a kifutó Hagyó mellett elgurította a labdát 1-2. Ezután a miklósiak nagy energiát mozgósítottak az egyenlítés érdekében, többször kerültünk a Berényiek kapuja elé, Rupa előtt már ajtó-ablak helyzet volt, de a kapufa mellé csavart. Sajnos nem sikerült az egyenlítés, Berényi csapat van olyan jó, hogy két ilyen védelmi hibát kihasználva elvitte a három pontot.

Martfű - Törökszentmiklósi FC 2-2

2013.10.19.

TFC: Hagyó –-FEHÉR,Erdei,Medgyessy,(Ferge) Tóth N,-POLGÁR,Szecsei P.,NAGY D,Rupa- Váradi,(Gergely),Földi.

A következő idegenbeli mérkőzésünket Martfűn játszottuk. A keretből Rab Jani eltiltás miatt, Lólé Béla sérülés miatt a Héder testvérek családi elfoglaltság miatt hiányoztak. A mérkőzést minkét csapat óvatosan kezdte, próbálták a másik gyengéit megtalálni. Ez Martfűnek sikerült, először amikor egy előre ívelt labdára későn reagáltunk és a kifutó Hagyó Fehérrel ütközött, de a labda ott maradt a 16-son belül, amit Székely az üres kapuba gurított 1-0 Ezután még nehezebb helyzetbe kerültünk, hiszen Erdei Gabi két belépő után a kiállítás sorsára jutott. Így a visszamaradó 60percben emberhátrányban kellett lejátszanunk. De a csapat szerencsére jól reagálta le ezt a helyzetet és nagyobb erőfeszítéssel egyensúlyozta ezt a hátrányt. 35. percben a kilépő Földi Attila szabálytalanul szerelték.11-es! A büntetőt Nagy Dani biztosan értékesítette 1-1 A szünetig azonban még volt fordulat a meccsben. Kevéssel a szünet előtt egy bal oldali Marfűi támadás végén a hazai csatár visszahúzta a védőnket, a játékvezető továbbintett, Szilágyi tovább vitte a labdát beadását a hosszú saraknál érkező csatár a labdát bal sarokba rúgta. 2-1
Szünet után rendeztük a védelmünket a kiállított Erdei helyét Gergely vette át, valamint Medgyessy Helyére Ferge érkezett. Mezőnyfölényt alakítottunk ki de a Marfűi csapat kontrái veszélyesek voltak. A mérkőzést végig nyílt maradt és már úgy nézett ki, hogy a hazaiak megtartják előnyüket, de a 90.percben Polgár ismét lefutotta a védőket átemelte a kifutó Tóth Mellett a labdát, aki elütötte Zolit. 11-es! A Büntető mögé ismét Nagy Dani állt és ismét magabiztosan értékesítette azt, 2-2 Amikor korán emberhátrányba kerültünk az behatárolta a lehetőségeinket, de a csapat komoly erőfeszítéssel megdolgozott az 1 pontért.

Törökszentmiklósi FC - Kisújszállás: 2-2

TFC: Hagyó –-FEHÉR,Héder A Tóth N,HÉDER R,-POLGÁR,SZECSEI P.,Nagy D,Rupa Váradi,(Rab),Erdei(Medgyessy)
Hazai környezetben fogadtuk a jó erőkből álló Szomszédvár Kisúj. csapatát. Kiváló időjárás mellett szépszámú közönség előtt minden adott volt egy jó mérkőzéshez. A csapatok ennek megfelelően nagy becsvággyal vetették magukat a küzdelembe. Minkét kapu előtt adódtak helyzetek majd a 14. percben egy véleményes játékvezetői ítélet után a vendégek 18 méterről rúghattak szabadrúgást ami Kui a sorfal fölött a jobb sarokra csavart Hagyó csak beleütni tudott így a labda a sarokba pattant 0-1. Ezután sem fogta vissza magát a csapatunk és nagy elánnal próbálkoztunk,Rupa többször is a vendégek jobb oldali védelme mögé került, de a befejezésekben mindig hiba csúszott. 35. percben Héder Robi keresztlabdájára Polgár Zoli jó ütemben érkezett és egy átvétel utána kifutó Láng fölött a kapuba emelt 1-1 Lendületben maradtunk és többször hoztuk nehéz helyzetben a vendégek védelmét, 40.percben ismét Polgár került a védők mögé és mintaszerű beadását Rupa a léc alá rúgta 2-1 Szünet előtt még tovább növelhettük volna az előnyünket a szemmel láthatóan megfogott Kisújjal szemben.
Szünet után ugyanolyan jó iramú és izgalmas mérkőzést láthattak a nézők. A vendégek gyors csatáraiban bízott, míg a miklósi csapat ügyes kombinációkkal került helyzetbe. Előbb Erdei hibázott tiszta helyzetben majd Szecsei Peti futotta le a komplett kisúji védelmet, de lövése mellé ment. Majd váratlanul egyenlített a Kisúj., Láng hosszú kirúgására a haza védők későn reagáltak Németh beindult és a későn kilépő Hagyó mellett elpöckölte a labdát, ami a bal sarokba gurult 2-2 Ezután mindkét csapat győzni akart, de döntő csapást egyik sem tudta bevinni, ellenben a túlzott harci szellem egy páros kiállítást eredményezett tőlünk Rab Jani a vendégektől a Németh kapott piros lapot dulakodásért, így 5 perc hosszabbítás következett, de játék már nem alakult ki.
Az őszi szezon egyik legjobb játékunkért ma csak 1 pont járt, amihez elég volt egy- két figyelmetlenség ,de a játék és a hozzáállás dicsérhető.

Ezen a szombaton, a nyáron átalakult és rutinos játékosokkal teletűzdelt Martfű otthonába látogatunk.

Mezőtúr - Törökszentmiklósi FC 1-3

TFC: Hagyó –-Rab,(POLGÁR),Héder A Tóth N(Ferge),HÉDER R,-ERDEI,Szecsei P.,NAGY D,Rupa Váradi,(Fehér),Földi. A mezőtúri center pálya felújítás miatt nem állt rendelkezésre így a kisfüves ideiglenes pályán került megrendezésre a mérkőzés, ami elég egyeletlen talajú és kisméretű, de ehhez kellett alkalmazkodni.Ez valójában a Mezőtúriaknak sikerült, mert ez első valamire való támadásukból gólt szereztek, egy hosszú indításra rosszul helyezkedtek a védőink így Nádudvari kilépett a labdával és centerezése Gólt eredményezett. 1-0 Szerencsére támadásban maradtunk, de helyzeteinket nagyvonalúan elszórtuk vagy a hazaiak kiválóan védő kapusa hárította.28. percen azonban már ő is tehetetlen volt, amikor Nagy Dani 25 méterről nagyszerűen bombázott a jobb felső sarokba. 1-1
Szünet előtt még volt egy két ígéretes támadásunk, de gólt már nem tudtunk elérni.
56.percben ismét nehéz helyzetbe hoztuk magunkat, a 16-oson belüli kavarodás után a labda Héder Attila kezére pattant a játékvezető a 11-es pontra mutatott. A hazaiak játékosa a labdát nagy erővel fölé vágta. Ezután több támadásunk is volt, az egyik végén Polgár Zoli cselezett befelé, amikor buktatták, ez is 11-es. A labda mögé Nagy Dani állt és a kapu jobb alsó sarkába lőtt 1-2 Ezután egyre jobban kidomborodott a fölényünk többször már csak Török Imi tartotta a hazaiakban a reményt.
De a 80.percben már ő is tehetetlen volt, amikor a Polgár Zoli a hosszú sarokba lőtt 1-3. A hajrában még voltak gólszerzési lehetőségünk, de nem éltünk vele így az eredmény nem változott. Jövő szombaton a dobogón álló Kisújszállást fogadjuk hazai környezetben.

Törökszentmiklósi FC nyári felkészülési időszak 2013/14-es őszi

szezonra

Felnőtt csapat

tfccimer

A Törökszentmiklós FC felnőtt csapatának edzőjével Szecsei József-el beszélgettünk a bajnokságra való felkészülésről.

Mi történt csapat háza táján, a júniusi utolsó tavaszi bajnoki mérkőzés óta?
Júniusban megünnepeltük közösen az egyesület 100 éves évfordulóját egy egész napos rendezvényen keresztül, emléktáblát avattunk a régi pálya helyszínén, mai Székács iskola, onnan lefutottunk a sportpályára, ott különböző versenyeken vettünk részt, majd megjutalmaztuk a tavaszi szezon három legjobban teljesítő játékosunkat, Gergely Mátyást, Horváth Sándort, és Rab Jánost. A játékosok egy hónapos pihenőt kaptak, egészen július 08-ig, amikor is kezdődött a hivatalos felkészülési időszak az új bajnoki szezonra.

Kanyarodjunk vissza a csapathoz, milyen változások történtek a felnőtt csapat keretében?
Természetesen mindig vannak mozgások, változások ilyenkor átigazolási időszakban. Vannak (régi) új játékosaink: Nagy Dániel és Héder Róbert Hajdúszoboszlón játszottak az elmúlt bajnokságban, onnan sikerült visszaigazolnunk őket, Erdei Gabi Szajolból tért vissza, Rupa Robi és Lólé Feri, és Béla Tiszasasról, valamint a tavalyi ifjúsági csapatból Ferge István immár a felnőtt keret tagja. Távozóink közül elsőként említeném meg a csapat kapitányát, Gergely Mátyást, aki az utolsó bajnoki mérkőzésen felhagyott az aktív labdarúgással, a 21 év felnőtt csapatnál eltöltött időszak, szép teljesítménynek mondható. Horváth Sándor az NB II -es Ceglédre igazolt, Gusztafik Péter Csépára, Szedlák Zoli és Fekete Gábor Fegyvernekre.

Hogyan alakult a felkészülési program?
Mint már említettem Július 08-án kezdtük az edzéseket a pályán heti négy edzéssel, amik a második hét után kiegészültek, felkészülési mérkőzésekkel, tudtunk játszani Mezőtúrral, Karcaggal, Hajdúszoboszlóval, Kisújszállással, a Megyeválogatottal, valamint az NB II –es Dunaújvárossal is Ezek az edzőmérkőzések igen jól szolgálták azt a célt, hogy kialakítsuk a csapatot, amiben a fent leírtak is bizonyítják igen sok volt a változás.

Milyen célkitűzéssel indul neki a2013/14-es új bajnokságnak a felnőtt csapatunk?
Elsődleges cél hogy egy olyan csapatot tudjunk kialakítani, hogy minden mérkőzésen ütőképes, és felkészültek legyünk, bárki legyen is az aktuális fordulóban az ellenfél, valamint meg kell találni az új játékosoknak a helyét a csapatszerkezetben. Természetesen szeretnénk a mezőny első felében végezni, ami nem lesz könnyű feladat, de sok munkával elérhető.

Mi újság a felnőtt csapat hátterét adó ifjúsági csapatunknál?
Ők is elkezdték a munkát július közepén Tarjányi Csaba irányításával, ott is voltak változások, a keretet elsősorban saját nevelésű fiatal játékosok töltöttük fel, hiszen a tavasz csapatból voltak, akik a felnőtt csapatunkhoz kerültek vagy más csapathoz igazoltak. Hogy sikerül e nekik, az a páratlan bravúr, hogy sorozatban harmadszorra is elhódítsák, a bajnoki címet még most nem tudjuk, de dolgozunk rajta.

Minkét csapatnak sok sikert kívánunk az új bajnoki szezonban

Köszönjük a tájékoztatást.

2013.08.15.

Molnár Sándor

3 

Nyári Focitábor 2013

Július 1. én reggel a sportpályán volt a gyülekező a gyerekek számára, akik jelentkeztek az idei focitáborunkra. 53 gyerek jelentkezett és vett rész a programokban, ami az idén is igen gazdag volt.
A gyerekeket 4 csoportra osztottuk ahol egy edző és egy segítő irányításával megkezdődtek az edzések.

I.csoportba a legkisebbek tartoztak Sülye Attila vezetésével.
II.csoportban a 7-8 évesek és itt voltak lányok is a csapatban Pintér Zoli vezette az edzéseket.
III.csoportban a 9-11 évesek kerültek Szecsei József irányításával végezték a kiszabott feladatokat.
IV.csoport a legnagyobbak 12-15 évesig bezárólag Tarjányi Csaba felügyeltek az edzéseket.

A tábor résztvevői két edzést végeztek naponta, kivéve, amikor délutáni programban fürdőzés és homokfoci szerepelt a városi standfürdőben. A harmadik napon kirándulást szerveztünk Sástóra a helyi kalandparkba ahol a gyerekek rengeteg féle Játékot és egyéb ügyességi próbákat tehettek, lengőhíd, pin-ball, humoros kerékpárok, labirintus, zuhanó hinta, tricikli, bob pálya mind- mind szerepelt a programban, nagy élményekkel és kellően kifáradva érkeztünk vissza késő délután Törökszentmiklósra.
Pénteki napon délelőtt kerékpártúra következett, az Óballára, ahová még két lovas hintó is szállította a kisebb gyerekeket, akik nem tudták vállalni a biciklitúrát, valamint még egy lovas elkísért bennünket és ott bárki lovagolhatott kedvére.
Szombat délután családi napot tartottunk, amelynek keretében, sorversenyt rendeztünk a gyereknek a szülőkkel együtt ahol óriási harcot vívtak a feladatokkal.
Légvár volt felállítva a tábor területén ahol a gyerekek szabadon játszhattak, valamint elkezdődött a bográcsban való főzés is vacsorára, előtte megtartottuk az edzők – gyerekek mérkőzést ahol nagy közönség előtt nagy csata alakult ki.

Este sátorállítás következett és a szalonnasütéssel zártuk a napot, másnap reggel volt a tábor zárása. Mindenki sok élménnyel gazdagodva és a fociból sokat megismerve térhetett haza.

2013.07.10.

1

2
 

Törökszentmiklósi FC-Szajol: 7 - 1
 
G:Földi(3),Rupa(2),Váradi,Tóth N
 
TFC:Hagyó-Rab,(Lólé B),MEDGYESSY,Tóth N,HÉDER R,-Lólé F(Polgár),Fehér,NAGY D,RUPA,-Váradi,(Ferge),FÖLDI,
 
Szecsei József:A Szajol csapata az első percben még ránk ijesztett, de a gyors egyenlítés után végig irányítottuk a mérkőzés menetét,sok helyzetet kidolgozva és azokból szép számmal értékesítve fölényesen győztünk .
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>
1. oldal / 7