U-19 Szolnoki MÁV-Törökszentmiklósi FC 3-1 (1-0)

U-19 Szolnoki MÁV-Törökszentmiklósi FC  3-1  (1-0)
 
TFC: Lengyel G.-Ferge,Murvai,Ladányi,Sipos B.(Dányi)-Kontra (Buru),Medgyessy (Suki) Pásztor-Kiss B.,Farkas,Hevesi Tóth (Kovács Á.)
 
Gól: Buru
 
Tarjányi Csaba: Idei első felkészülési mérkőzésünket az NB  2-es bajnokságban játszó Szolnoki MÁV korosztályos csapata ellen  játszottuk a Tisza-ligeti műfüves pályán. Az első húsz perc teljesen a hazaiaké volt, rengeteg hiba csúszott az összjátékunkba. Sajnos egy hátul eladott labdából helyzetet alakított ki a Szolnok és a visszafutó Ladányiról a saját kapunkba került a labda. (1-0). A hazaiak vezető gólját követően magunkra találtunk és Farkas révén akár egyenlíthettünk is volna, de a kapussal szembeni ziccerét fölé rúgta.
A szünetben 3 fiatal Suki,Buru és Dányi szállt be és remekül felvették a mérkőzés ritmusát. Sőt Burunak és Sukinak 100 % helyzete adódott, de sajnos elkapkodták a gólszerzési lehetőségeiket és a kapu mellé gurítottak.
A 60. perc környékén azonban megtört a jég és Buru egy lecsorgó labdát kotort a kapuba (1-1). Az egyenlítő gólt követően Farkas,Kovács és Hevesi is kecsegtető helyzetbe került, de szolnoki védelem könnyedén szerelte le őket. Az utolsó 10 percre sajnos az addig jól működő védekezésünk szétesett és könnyedén szerzett két gólt a haza csapat, beállítva ezzel a 3-1 végeredményt.