Törökszentmiklósi FC-Kisújszállási SE 3-1 (1-1)

U-19 bajnoki mérkőzés
 
Törökszentmiklósi FC-Kisújszállási SE          3-1  (1-1)
 
TFC: Lengyel-Dányi (Kovács), Murvai, Ladányi, Sipos (Hevesi Tóth)-Farkas, Kontra, Pásztor(Suki)-Ferge,Buru (Seres), Kiss (Szecsei M.)
 
Gólszerző: Pásztor (14 perc),Murvai (56 perc), Kontra (78 perc)
sárga lap: Farkas
 
Jók: Ladányi,Kontra
 
Tarjányi Csaba: Az első tavaszi hazai mérkőzésünkön három új játékos mutatkozott be, Ladányi Tibor Kengyelről, Pásztor Csaba és Dányi Gergő Abádszalókról. Ladányi Tibor a mai nap rendkívül fegyelmezetten és magabiztosan játszott a védelem tengelyében, míg Pásztor Csaba góllal tudott bemutatkozni első Törökszentmiklósi mérkőzésén.
A Kisújszállás egy rendkívül masszív csapat benyomását keltette. Végig fegyelmezetten és saját térfelükre visszaállva védekeztek és a szerzett labdákból próbáltak meg kontratámadásokat vezetni. Az első tíz percben Kiss Balázs gyorsan eldönthette volna a mérkőzést viszont két nagy helyzetéből nem tudott gólt szerezni. Miután Pásztor révén a vezetést megszereztük érthetetlen módon rengeteg hiba és kevés futás jellemezte a játékunkat. Játékunk vissza esése azt eredményezte, hogy magunkra húztuk a vendégcsapatot. Ami ilyenkor lenni szokott a nagy semmiből egyenlített a Kisújszállás, S. Nagy Zsolt betekert szöglete a kapunkba kötött ki.
A szünetet követően változtatni kellett a támadósorban, mivel az első félidő utolsó 25 percében el sem tudtunk jutni az az ellenfél kapujáig. Hevesi Tóth játéka hozott némi lendületet elöl, viszont középpályán nagyon sok hibával kezdtünk játszani. Szerencsére egy jobb oldali szabadrúgást követően Murvai  a kapuba talált és ez megnyugtatta a csapatot. A 70 perc környékén ellenfelünk erőben teljesen elfáradt, mi viszont tudtunk frissíteni Seres és Kovács lendületet tudott adni a mérkőzés végére. A szerzett labdákból többször tudtunk kontratámadást vezetni ami eredményeként, Kontra László is betalált az ellenfél kapujába.
Örülök a megszerzett 3 pontnak, viszont játékban sokat kell javulnunk a következő mérkőzéseken.