Szecsei József-el beszélgettünk a bajnokságra való felkészülésről.

Törökszentmiklósi FC téli felkészülési időszak 2012/13-as tavaszi szezonra

Felnőtt csapat

 

A Törökszentmiklós FC felnőtt csapatának edzőjével Szecsei József-el beszélgettünk a bajnokságra való felkészülésről.

Mi történt csapat háza táján, a decemberi utolsó őszi bajnoki mérkőzés óta?
A következő héttől bő egy hónapos pihenőt kaptak a játékosok egészen január 14-ig, amikor is kezdődött a hivatalos felkészülési időszak a tavaszi szezonra.Zárásként még december 2-án megtartottuk az egyesület sportbálját ahol értékeltük a csapatokat és megjutalmaztuk mind a felnőtt és az ifjúsági csapatunkból is az  elmúlt bajnokságban legjobbat nyújtó játékosokat, ez a felnőtt csapatnál Gergely Mátyás,Gusztafik Péter és Hagyó Csaba volt. 

Kanyarodjunk vissza a csapathoz, milyen változások történtek a felnőtt csapat keretében? 
Természetesen mindig vannak mozgások, változások ilyenkor átigazolási időszakban. Vannak új játékosaink: Horváth Sanyi és Fekete Gabi Túrkevéről igazolt hozzánk, akik már az őszi szezonban félig Törökszentmiklóshoz tartoztak, hiszen a miklósi futsal csapatban játszottak. Visszatért fél év kihagyás után Rab Jani valamint Szedlák Zoli-t és Váradi Vili-t igazoltuk a támadósorunk erősítésére. Távozóink is voltak, Rupa Robi Tiszasasra  gazolt, Balogh Zsolt pedig Szászberekre, Kozák Máté munkahelyi elfoglaltság miatt felhagyott a nagypályás játékkal.

Hogyan alakult a felkészülési program?
Mint már említettem január 14-én kezdtük az edzéseket a pályán heti négy edzéssel, februártól edzőmeccsekkel kiegészítve, amelyből néhány elmaradt az időjárás, ill. pályaviszonyok miatt. De így is tudtunk játszani Mezőtúrral, Tiszasassal, Karcaggal, Szászberekkel, Kunhegyessel és Gyomával, amelyeket a karcagi döntetlent kivéve győzelemmel zártuk.

Milyen célkitűzéssel indul neki a tavaszi szezonnak, bajnokságnak a felnőtt csapatunk? Az őszi szezont jól kezdtük, de amikor elfogytak a támadó típusú játékosaink az eredményességben is megmutatkozott, és sok nem várt döntetlent játszottunk. Ebben akarunk előbbre lépni, hogy az ilyen mérkőzéseken nyerni tudjunk ezért is hoztunk több támadó típusú játékost és szeretnénk a dobogóra fellépni a szezon végén!

Ehhez kívánunk sok sikert

Köszönöm a beszélgetést.

Molnár Sándor