Véget ért LV Select kupa.

Véget ért az Abonyi Széll Tamás által szervezett U-13 korosztály részére kiírt LV Select kupa. 
A tornán 8 csapat 4 hétvégén küzdött meg egymással Abonyi, Martfűi és Törökszentmiklósi helyszíneken. A fordulok során minden csapat kétszer játszott egymás ellen, kialakítva ezzel a végső sorrendet.
A mezőnyből igaz, hogy a Szolnoki MÁV FC mindkét csapat kiemelkedett, de voltak mérkőzések, ahol az ellenfelek megszorongatták őket és pontokat tudtak rabolni tőlük.  A  mi csapatunk több edzőkolléga véleménye szerint is, tetszetősen és jól játszott, viszont a kapu előtt nem igazán tudtunk eredményesek lenni és ennek köszönhetően sok pontot elhullajtottunk.
Bukta Csaba kivételével - aki a góllövő lista 3. helyezettje is lett 8 góllal - más szinte alig alig tudott a kapuba találni. Igaz, hogy az utolsó fordulóban mind a három mérkőzésünket megnyertük, de ez kevés volt, hogy a dobogó harmadik fokára oda érjünk, mivel a Cegléd csapata az utolsó mérkőzését magabiztosan nyerte meg és így vissza előzve minket ,1 ponttal előttünk tudtak végezni.
Lakatos Kirill Zolta játékosunk bekerült a torna válogatott csapatába. 
Összességében örülök, hogy neveztünk a tornára hisz sok mérkőzést tudtunk játszani hasonló képességű csapatok ellen, ami csak a fejlődésünket szolgálta.
 
Csapatunk tagjai: Nagy Szabolcs, Bojtok Tamás,Suki Norbert, Lakatos Kirill,Szombati Balázs,Tóth István,Pólyik Róbert,Bukta Csaba,Bojtok Balázs,Polgár Viktor,Stáhl György,Fátyol Dávid,Suki Zsolt
 
Tarjányi Csaba
dij atadas   
lakatos kirill torna valaogatott  u13 select kupa  
Tabella (1) 1
Gollovolista (1) 1
Eredmenyek (1) 1
Eredmenyek (1) 2
Eredmenyek (1) 3
Eredmenyek (1) 4