Double Pass audit

2020. szeptember 25-én pénteken nagy megtiszteltetés érte a klubunkat.
Az MLSZ felkérésére a világ legnevesebb analizáló, auditáló cége a belga tulajdonú Double Pass  képviselője tett látogatást Törökszentmiklóson.

A képen Herczeg Gábor a Double Pass vezető menedzser, Zacsovics István az MLSZ munkatársa, Erdős László elnökhelyettes, Szecsei József szakmai vezető
Tovább olvasom “Double Pass audit” Facebooktwittermail

Újabb MÁV neveléssel erősödtünk

Debreczeni Milán túrkevei fiatalember a Szolnoki MÁV neveltje, de éveket töltött a Diósgyőri Labdarúgó Akadémián is.

Télen mutatkozott be a MÁV felnőtt  csapatában, az egymás elleni mérkőzésünkön, ott figyeltünk fel a teljesítményére és azóta nyomon követtük pályafutását. Több poszton is bevethető, fiatal, dinamikus játékossal erősödött a keretünk.

Facebooktwittermail

Új igazolás

Az első nyári igazolásunk a 2-szeres megyei bajnok Vadas Gergő. Több poszton is kitűnő teljesítményre képes játékossal  Kinyik mester variációs lehetőségei jelentősen bővültek.
Facebooktwittermail

Kiemelkedő utánpótlásnevelés a megyében.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a sok éves alázatos munkát a megyei vezető hírportál is észrevette. A TFC továbbra is elkötelezett az utánpótlás nevelés mellett, és mindent meg fog tenni a jövőben is, hogy minél több gyerek tudjon kiváló feltételek között sportolni.
TFC számára mindig is az utánpótlás nevelés fog az első helyen állni, természetesen mellette szeretnénk minél erősebb felnőttcsapatot is, de hiszünk hogy a két dolog egymás mellett, egymást erősítve tud sikeresen működni.

Hajrá TFC!!!

Tovább olvasom “Kiemelkedő utánpótlásnevelés a megyében.” Facebooktwittermail

Papírforma győzelem Jászkisér ellen

A megyei bajnokság 19. fordulójában a sereghajtó Jászkisér érkezett Törökszentmiklósra és mivel a Magyar Labdarúgó Szövetség a kormány rendkívüli döntését követően az összes magyarországi labdarúgó-mérkőzés zárt kapus megrendezését rendelte el, így ez a találkozó is nézők nélkül zajlott le.

Tovább olvasom “Papírforma győzelem Jászkisér ellen” Facebooktwittermail

Tájékoztatás!

Tisztelt Sportolók és Hozzátartozók!

Tekintettel a járványügyi helyzetre Egyesületünk nevében az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket:

A szabadtéri események megtartásra kerülnek: edzések, mérkőzések, tornák, versenyek is, amíg a központi utasítás tovább nem szigorodik.

A következő szabályok lépnek életbe visszavonásig:

1. Az edzésre érkező gyerekeket a szülők maximum az öltözőépület ajtajáig kísérjék, az öltözőépületbe ne lépjenek be. Kérjük az edzők közreműködését is!

2. A gyermekek edzőknek történő átadása után az edzések időtartama alatt: az autóval érkező szülők, kísérők a parkolóban, a nem autóval érkezők pedig a lelátón tartózkodjanak

3. Minden sportolónkat kérjük, hogy az külföldi utazásaikat jelezzék az edzőknek. Fenntartjuk a jogot, hogy a külföldi utazáson résztvevőket megkérjük, hogy a hazaérkezéstől számított 14 napig ne látogassák az edzéseket, versenyeket. Ugyanez az eljárás vonatkozik edzőinkre is.

4. Minden sportolónak hívjuk fel a figyelmét, hogy megérkezéskor és edzések után is alaposan mossanak kezet.

5. A Sportolók NE IGYANAK EGYMÁS UTÁN ugyanabból az üvegből!

Amit közösen tehetünk még:

– rendszeresen és alaposan mosson mindenki kezet vízzel és szappannal, vagy tisztítsa megkezét kézfertőtlenítő szerrel – https://www.youtube.com/watch?v=MXpYOz5Q03M

– köhögéskor, tüsszentéskor takarja el mindenki a száját behajlított könyökével vagy egy zsebkendővel, majd azonnal dobja ki a zsebkendőt,

– kerülje mindenki a szemhez, szájhoz, archoz nyúlást,

– koronavírusfertőzésre utaló legkisebb jel esetén (láz, szárazköhögés, légszomj) mindenkitájékoztassa háziorvosát és maradjon otthon

– mindenki mellőzze a kézfogást. Az egyesület vezetése is figyeli folyamatosan a híreket, és ha lesznek szükséges egyéb lépések, azonnali tájékoztatást adunk.

Kérjük a sportolók, hozzátartozók és edzők együttműködését!

2020.03.14.
Törökszentmiklósi FC vezetősége

Facebooktwittermail

Az országos bajnokságokban is helytállnak a miklósi tizenévesek

Hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt években a Törökszentmiklósi FC. Idén nyáron új pályát avattak, az utánpótláscsapatok közül pedig négyen is az országos bajnokságban szerepelnek. Szecsei József utánpótlás szakmai vezető mutatta be a hátteret, és beszélt a sikerekről. – írta rólunk a szoljon.hu

Tovább olvasom “Az országos bajnokságokban is helytállnak a miklósi tizenévesek” Facebooktwittermail

Pályavilágítás-átadó – felkészülési mérkőzés

Az elmúlt évek során a Törökszentmiklósi Sporttelepen több beruházás is megvalósult a Magyar Labdarúgó Szövetség TAO-programjának támogatásával. Ezúttal pályavilágítás kivitelezése történt meg, melynek eredményeként a “B” pálya világítása a jövőben lehetővé teszi edzések és edzőmérkőzések rendezését a késő-őszi is a kora-tavaszi időszakban is.

Tovább olvasom “Pályavilágítás-átadó – felkészülési mérkőzés” Facebooktwittermail

A Törökszentmiklósi FC stratégiai céljai

A TFC mindig is híres utánpótlás-nevelő klub volt, amelynek legfontosabb célja, a magyar futball számára minőségi utánpótláskorú labdarúgók kinevelése.

Szolnok, mint megyeszékhely mellett a második legnagyobb város Törökszentmiklós a régióban. A mi feladatunk a környék kisebb településein található tehetségek felkutatása és a képzési rendszerünkbe való bevonása. A Bozsik tornákat, fesztiválokat minden esetben mi szervezzük 120-140 fős létszámmal, így már a legkisebb kortól kezdve monitorozni tudjuk a tehetségeket. Célunk egy 170-200 fős bázis kialakítása, és minél magasabb szinten való versenyeztetése (ha lehet országos bajnokságokban).

A tehetségek előtt két utat próbálunk felvázolni: az egyik a magasabb szintre jutás – Szolnoki MÁV FC, illetve Akadémiák -, a másik a TFC felnőtt csapatában való szereplés. Szerencsére mindkét opció megvalósulására van számos példa. A felnőtt csapat 70 %-át saját nevelésű játékos alkotja.

A felnőtt csapat sajnos régóta nem volt megyei bajnok, így esélye sem volt NB III-ban szerepelni, pedig a 60-70-80-90-es években rendszeres résztvevője volt a harmadik vonalnak.

2015-től egy rendkívül tudatos jövőbe mutató fejlesztési programot hajtunk végre, amely mind infrastrukturálisan ( pályák öntöző rendszerrel való ellátása, öltöző felújítás, fedett lelátó építése, villanyvilágítás kivitelezése stb.), mind sportszakmailag előremutató és eredményes.

A felnőtt csapat stratégiai célja az NB III-ba való feljutás és a stabilan ott szerepelés, esetlegesen a Szolnoki MÁV FC  NB II-es csapatával partneri kapcsolat kiépítése.

Nagyon fontosnak tartjuk a TFC mint klub megítélésének erősítését. Sajnos a városban óriási a konkurencia, hiszen 2 komoly NB-s kézilabda klub mellett birkózó és egyéb nagy létszámú egyesületek működnek még.

Rendkívüli módon nyitottak vagyunk az új módszerekre, minden esetben támogatjuk az edzőink továbbképzéseinek a lehetőségét, sőt saját szervezésű edzői előadásokat is szervezünk.

Facebooktwittermail

Törökszentmiklósi FC jövőképe

Törökszentmiklós városában 1913-tól van jelen a futball. Az Alföld közepén található 300 éves város mindig is vezető helyet töltött be a régió labdarúgásában.

Elég sok néven és formában szerepelt a különböző bajnokságokban. A jelenlegi TFC azaz Törökszentmiklósi Football Club nevet 2006 óta viseli.

A TFC küldetése a közösség építés mellett, a sportemberek nevelése, akik nem feltétlen csak a futballpályán állják meg a helyüket, hanem a privát életben is egészséges felnőtt emberekként élik életüket.

Sportszakmai szempontból a TFC elsősorban utánpótlásnevelő klub. Nagyon fontos a klub magyarországi viszonyok között megfelelő helyre való pozicionálása (ne gondolja hogy több, mint ami), illetve kiemelt figyelmet szeretnénk fordítani az utánpótlásképzésre, hogy  minél nagyobb számban neveljük ki a jövő Boda Imréit, Bukta Csabáit.

Facebooktwittermail