Törökszentmiklósi FC-ből Kiemelt Akadémiára és Tehetség Központba!

Egyesületünk továbbra is szem előtt tartja azt, hogy a kiemelkedő teljesítményt nyújtó fiataloknak megadja a lehetőséget a magasabb szinten való kibontakozásra. A nyári átigazolási szezonban két tehetséges játékosunk Urbán Roland és Bíró Tibor a Debreceni Labdarúgó Akadémiához, 3 játékosunk pedig – Kiss Attila Lőrinc és Finta Milán (Szolnoki MÁV), Pljesovszki Gergő (Kecskeméti Labdarúgó Akadémia) – Tehetség Központba került.

Continue reading “Törökszentmiklósi FC-ből Kiemelt Akadémiára és Tehetség Központba!” Facebooktwittermail

A 2021/22-es szezonban változik az utánpótlás-bajnokságok rendszere

A Magyar Labdarúgó Szövetség a következő szezonra kimondottan szakmai szempontokat figyelembe véve változtatott az utánpótlás-bajnokságok rendszerén. A cél az, hogy kiegyenlítettebbé váljanak az országos bajnokságok.

Azzal, hogy a Törökszentmiklósi FC Körzetközponti státuszt kapott, csapatainkra óriási kihívás vár, hisz minden korosztályban neves utánpótlásnevelő klubokkal kell megküzdenünk hétről-hétre.

Continue reading “A 2021/22-es szezonban változik az utánpótlás-bajnokságok rendszere” Facebooktwittermail

NBIII, és ami mögötte van

A törökszentmiklósi labdarúgás évtizedek óta nem volt olyan magas szinten, mint most. 34 év után megyertük a megyei bajnokságot, majd a szerencsés sorsolás folytán osztályozó nélkül jutottunk az NBIII-ban való indulás jogához. A klub vezetésének mérlegelése után az a döntés született, hogy megmérettjük magunkat a magasabb osztályban. Erdős László elnökhelyettes ad betekintés az elmúlt hetek történéseibe.

Continue reading “NBIII, és ami mögötte van” Facebooktwittermail

Edzőmérkőzések

Az edzések mellett, felkészülési mérkőzések is lesznek a bajnoki rajtig.

július 07. szerda 17:00 – Törökszentmiklósi FC-Jászberényi FC (NBIII) 1 – 2 (0-2)
július 10. szombat 10:30 – Törökszentmiklósi FC – Hódmezővásárhelyi FC (NBIII)
július 17. szombat 10:00 – Pilisi LK (Megyei I.) – Törökszentmiklósi FC
július 21. szerda 18:00 – Törökszentmiklósi FC – Körösladányi MSK (Megyei I.)
július 24. szombat 17:00 – Törökszentmiklósi FC – Algyő SK (Megyei I.)

Facebooktwittermail

Védettségi igazolvánnyal látogathatók a labdarúgó mérkőzések

Sportrendezvényeken a védettségi kártyával rendelkezők részére enyhítéseket vezet be Magyarország Kormánya!

A védettségi igazolvánnyal rendelkező személy, valamint a felügyelete alatt lévő, tizennyolcadik életévét be nem töltött személy számára megnyílik a lehetőség a labdarúgómérkőzések nézőként való látogatására, amennyiben a megtekinteni kívánt sportrendezvény tervezett befejezési időpontja legkésőbb este 11 óra.

A sportrendezvény rendezéséért felelős sportszervezet köteles annak a nézőnek a beléptetését megtagadni, valamint a belépését megakadályozni, aki a koronavírus elleni védettségét vagy az életkorát e rendeletben meghatározott módon (védettségi igazolvány /oltási igazolás nem elegendő!/, illetve életkort igazoló okmány felmutatása) nem igazolja.

Facebooktwittermail

Gyászol a TFC család

Ismét gyászol a TFC család.

Mély fájdalommal, őszinte megrendüléssel értesültünk, hogy egyesületünk szertárosa, mindenese Virág Mihály az égi futballpályák szertárjába igazolt.

Az egyesület és a pálya volt az élete, óriási űrt hagyott maga után.

Emlékét megőrizzük!
Nyugodj békében Misi bá!

Facebooktwittermail

Minden csapatunk szezonja véget ért…

Bár az MLSZ elnöksége – a csapatok kérését is figyelembe véve – 2020. november 11-i döntése értelmében a bajnokságok folytatásáról döntött, ennek ellenére a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben egyesületünknek nem maradt más választása, mint hogy a felnőtt csapat mellett az összes korosztályos csapat idényét lezártnak tekintsük.

Continue reading “Minden csapatunk szezonja véget ért…” Facebooktwittermail

Double Pass audit

2020. szeptember 25-én pénteken nagy megtiszteltetés érte a klubunkat.
Az MLSZ felkérésére a világ legnevesebb analizáló, auditáló cége a belga tulajdonú Double Pass  képviselője tett látogatást Törökszentmiklóson.

A képen Herczeg Gábor a Double Pass vezető menedzser, Zacsovics István az MLSZ munkatársa, Erdős László elnökhelyettes, Szecsei József szakmai vezető
Continue reading “Double Pass audit” Facebooktwittermail

Újabb MÁV neveléssel erősödtünk

Debreczeni Milán túrkevei fiatalember a Szolnoki MÁV neveltje, de éveket töltött a Diósgyőri Labdarúgó Akadémián is.

Télen mutatkozott be a MÁV felnőtt  csapatában, az egymás elleni mérkőzésünkön, ott figyeltünk fel a teljesítményére és azóta nyomon követtük pályafutását. Több poszton is bevethető, fiatal, dinamikus játékossal erősödött a keretünk.

Facebooktwittermail

Új igazolás

Az első nyári igazolásunk a 2-szeres megyei bajnok Vadas Gergő. Több poszton is kitűnő teljesítményre képes játékossal  Kinyik mester variációs lehetőségei jelentősen bővültek.
Facebooktwittermail

Kiemelkedő utánpótlásnevelés a megyében.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a sok éves alázatos munkát a megyei vezető hírportál is észrevette. A TFC továbbra is elkötelezett az utánpótlás nevelés mellett, és mindent meg fog tenni a jövőben is, hogy minél több gyerek tudjon kiváló feltételek között sportolni.
TFC számára mindig is az utánpótlás nevelés fog az első helyen állni, természetesen mellette szeretnénk minél erősebb felnőttcsapatot is, de hiszünk hogy a két dolog egymás mellett, egymást erősítve tud sikeresen működni.

Hajrá TFC!!!

Continue reading “Kiemelkedő utánpótlásnevelés a megyében.” Facebooktwittermail

Papírforma győzelem Jászkisér ellen

A megyei bajnokság 19. fordulójában a sereghajtó Jászkisér érkezett Törökszentmiklósra és mivel a Magyar Labdarúgó Szövetség a kormány rendkívüli döntését követően az összes magyarországi labdarúgó-mérkőzés zárt kapus megrendezését rendelte el, így ez a találkozó is nézők nélkül zajlott le.

Continue reading “Papírforma győzelem Jászkisér ellen” Facebooktwittermail

Tájékoztatás!

Tisztelt Sportolók és Hozzátartozók!

Tekintettel a járványügyi helyzetre Egyesületünk nevében az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket:

A szabadtéri események megtartásra kerülnek: edzések, mérkőzések, tornák, versenyek is, amíg a központi utasítás tovább nem szigorodik.

A következő szabályok lépnek életbe visszavonásig:

1. Az edzésre érkező gyerekeket a szülők maximum az öltözőépület ajtajáig kísérjék, az öltözőépületbe ne lépjenek be. Kérjük az edzők közreműködését is!

2. A gyermekek edzőknek történő átadása után az edzések időtartama alatt: az autóval érkező szülők, kísérők a parkolóban, a nem autóval érkezők pedig a lelátón tartózkodjanak

3. Minden sportolónkat kérjük, hogy az külföldi utazásaikat jelezzék az edzőknek. Fenntartjuk a jogot, hogy a külföldi utazáson résztvevőket megkérjük, hogy a hazaérkezéstől számított 14 napig ne látogassák az edzéseket, versenyeket. Ugyanez az eljárás vonatkozik edzőinkre is.

4. Minden sportolónak hívjuk fel a figyelmét, hogy megérkezéskor és edzések után is alaposan mossanak kezet.

5. A Sportolók NE IGYANAK EGYMÁS UTÁN ugyanabból az üvegből!

Amit közösen tehetünk még:

– rendszeresen és alaposan mosson mindenki kezet vízzel és szappannal, vagy tisztítsa megkezét kézfertőtlenítő szerrel – https://www.youtube.com/watch?v=MXpYOz5Q03M

– köhögéskor, tüsszentéskor takarja el mindenki a száját behajlított könyökével vagy egy zsebkendővel, majd azonnal dobja ki a zsebkendőt,

– kerülje mindenki a szemhez, szájhoz, archoz nyúlást,

– koronavírusfertőzésre utaló legkisebb jel esetén (láz, szárazköhögés, légszomj) mindenkitájékoztassa háziorvosát és maradjon otthon

– mindenki mellőzze a kézfogást. Az egyesület vezetése is figyeli folyamatosan a híreket, és ha lesznek szükséges egyéb lépések, azonnali tájékoztatást adunk.

Kérjük a sportolók, hozzátartozók és edzők együttműködését!

2020.03.14.
Törökszentmiklósi FC vezetősége

Facebooktwittermail

Az országos bajnokságokban is helytállnak a miklósi tizenévesek

Hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt években a Törökszentmiklósi FC. Idén nyáron új pályát avattak, az utánpótláscsapatok közül pedig négyen is az országos bajnokságban szerepelnek. Szecsei József utánpótlás szakmai vezető mutatta be a hátteret, és beszélt a sikerekről. – írta rólunk a szoljon.hu

Continue reading “Az országos bajnokságokban is helytállnak a miklósi tizenévesek” Facebooktwittermail

Pályavilágítás-átadó – felkészülési mérkőzés

Az elmúlt évek során a Törökszentmiklósi Sporttelepen több beruházás is megvalósult a Magyar Labdarúgó Szövetség TAO-programjának támogatásával. Ezúttal pályavilágítás kivitelezése történt meg, melynek eredményeként a “B” pálya világítása a jövőben lehetővé teszi edzések és edzőmérkőzések rendezését a késő-őszi is a kora-tavaszi időszakban is.

Continue reading “Pályavilágítás-átadó – felkészülési mérkőzés” Facebooktwittermail