A Törökszentmiklósi FC U-13 korosztályú csapata is megkezdte a bajnoki szereplést

Hirdetés


Fiataljaink az MLSZ I.osztály Dél-Keleti csoportjában szerepelnek 12 másik akadémiai vagy alközponti besorolású csapattal. Rögtön az első fordulóban a csoport egyik legerősebb csapatához a Békéscsabai Labdarúgó Akadémiához látogattunk. Helyzetünket nehezítette, hogy 4 játékos nem tudott a csapattal utazni, így az igen szűkös kerettel vágtunk neki a mérkőzésnek.

TFC összeállítása: Fehér-Hegyi, Hagymási, Bálint K. ,Hegedűs – Kiss Á., Pintér, Vona – Medgyessy, Szedlák, Mészáros
cserék: Bekker, Andrásik

A mérkőzés első félidejében jól tartottuk magunkat a hazaiak nagy labdabirtoklási fölénye ellenére. Két-három olyan ígértes kontratámadásunk volt, melyet ilyen szinten ki kellene tudni használni. Sajnos a hazaiak nagy nyomása és a kényszerű cserék miatt kissé felborult a csapategységünk, ráadásul a sorozatos játékvezetői tévedéseket (szabadrúgás, tizenegyes) a hazaiak ki is használták, így magabiztos előnyt szereztek a félidő végéig. Szünetben 4-0 volt az eredmény.

Mint ahogyan az várható volt, mind fizikálisan, mind fejben elfáradtunk, így a hazaiak tetszés szerint érték el góljaikat a második félidőben.

Békéscsabai LA-Törökszentmiklósi FC 13 – 1 (4 – 0)
Gólszerzőnk: Szedlák

Tarjányi Csaba: “A mérkőzés első félidejében mutatott hozzáállásunk és fegyelmezett játékunk alapján nem gondoltam, hogy ilyen súlyos vereséget szenvedünk. Sajnos nagyon szűk volt a keretünk, de ezeket a helyzeteket is meg kell tanulnunk jól kezelni. Az ilyen csapatokkal vívott mérkőzések mutatják meg azt, hogy mi az amiben jók vagyunk és amire építeni lehet, illetve melyek azok a technikai és taktikai elemek amiben sokat kell fejlődnünk.”

Facebooktwittergoogle_plusmail

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük