Elkezdődött a szezon serdülő csapatunk számára is

Hirdetés


Kunhegyesre látogattak az első fordulóban fiataljaink, ahol szemre is tetszetős, látványos gólokban gazdag mérkőzésen gyűjtötték be a 3 bajnoki pontot!

A 16 fős keret minden tagja játéklehetőséget kapott. Nagy örömünkre szolgál, hogy csapatunkban be tudott mutatkozni négy 2005-ös születésű játékos is! Végig irányítva a mérkőzést lendületesen, fegyelmezetten játszottak fiataljaink. Gratulálunk nekik!

 

Kunhegyesi ESE U-16 – Törökszentmiklósi FC U-16   0-10
Törökszentmiklósi FC: Képes-Papp N, Mózer, Kardos, Lévai(Ramos) – Nagy,(Tamasi) Papp E, Poczai, Kutus(Falusi) – Balogh(Erdei), Puporka(Földi)

Gólszerzők : Balogh 3, Földi 2, Falusi 2, Poczai, Erdei, Tamasi

Gustafik Péter edző: “Felkészülésünk alatt jó létszámban tudtunk készülni a szezonra aminek nagyon örültem. Remélem a lelkesedés kitart a szezon során végig! Meg kell még tanulnunk sok mindent, de egyet már megtanultunk tisztelni a sportot, az ellenfelet. Gyengébb játékerőt képviselt az ellenfél, de mindenki maximális komolysággal játszotta végig a mérkőzést. Gratulálok a nagy arányú győzelemhez játékosaimnak, de még sokat kell dolgoznunk céljaink eléréséhez.”

Facebooktwittermail

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük