Hazai pályán szenvedett vereséget az U-13-as csapatunk

Hirdetés


A bajnokság 2. fordulójában az a Kiskunhalas látogatott hozzánk, aki győzelemmel kezdte a bajnokságot.

Törökszentmiklósi FC – Kiskunhalasi Szilády RFC  1 – 2  (1 – 1)
TFC: Fehér- Hegyi, Hagymási, Bálint, Bekker- Kiss, Bózsó, Földi- Medgyessy, Szedlák, Vona
Cserék: Pintér, Andrásik, Hegedűs, Veres, Mészáros, Kiss

Gólszerző: Szedlák

A mieink kicsit megilletődve kezdték a mérkőzést rengeteg átadási hiba volt a játékunkban, azonban ennek ellenére némi mezőnyfölény kezdett kirajzolódni. A 13.perceben az ellenfél szinte először jutott el a kapunkig amit ki is használt és vezetést szerzett.
Szerencsére gyorsan jött a válasz Földi Dávid passzából Szedlák Zolika szépségdíjas gólt szerezve egyenlített.
Egyenlítő gólunk után szinte futószalagon jöttek a helyzetek, de döntő szituációkban rossz döntéseket hoztunk így a vezetés elmaradt.
A második félidőben még nagyobbnak tűnt a mezőnyfölényünk, azonban a kialakított lehetőségekből nem sikerült gólt szereznünk.
Sajnos az 52. percben megszerezték a vezetést a vendégek, mivel a kapusunkról kipattanó labdára a kiskunhalasi támadó eszmélt a leghamarabb.

Tarjányi Csaba: “a mérkőzés összképe alapján ez a meccs a mi győzelmünkkel is záródhatott volna. A futball örök törvénye, hogy győztesen az a csapat hagyja el a pályát, aki többet tesz érte. Voltak jó periódusaink ezekre próbálunk a jövőben építeni. Fájó egy ilyen meccsen veszíteni, de ha a hibákat kijavítjuk akkor annak hamarosan meglesz az eredménye.”

Facebooktwittergoogle_plusmail

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük