U-12 – 3 pont a Kecskeméti Labdarúgó Akadémia vendégeként

Hirdetés


Kecskemétre utaztunk szombat délelőtt soron következő bajnoki mérkőzésünkre. Csapatunk a nagynevű ellenfélre készülve védekező felállással óvatosabb játékkal készült a mérkőzésre.


Az első percek játéka bebizonyította, hogy Kecskeméten nagyon komoly utánpótlás-nevelő munka folyik. Folyamatos letámadásukkal, agresszív, de ugyanakkor technikás játékukkal odaszorítottak bennünket a kapunkhoz. Kellett  pár perc mire felvettük a játék ritmusát. A gyerekek ügyesen járatták a labdát, türelmesen passzolgattak és a nyolcadik percben ennek meg lett az eredménye. Egy hosszú kiugratást követően Székely Levente 1 az 1-ben vitte kapusukra a labdát és megoldva a feladatot megszerezte a vezetést csapatunknak. A gól minket megnyugtatott, ellenfelünket kicsit összezavarta. kiegyenlítődött a játék, helyzetek itt is ott is. A 17. percben lemásoltuk első gólunkat, kiugratás, Székely elfutott, majd gólt lőtt 0-2 ide. Székelynek az első félidőben még két hasonló ajtó-ablak helyzete volt, sajnos nem sikerült gólra váltania.
Kétgólos előnnyel, de nem nyugodtan mehettünk pihenőre.
A második játékrészben sajnos nem tudtuk ugyanazt játszani mint az elsőben, inkább csak védekeztünk. Ellenfelünk folyamatosan támadott, de küzdeni tudásból jelesre vizsgáztunk. Mindig volt egyjátékosunk aki odaért, becsúszott, tisztázott és még a kapusunk is kitett magáért. Ellenfelünk nyomásának meg lett az eredménye, sajnos gólt kaptunk.
Gól után érdekes módon megnyugodott a csapat okosabban játszottunk, de már nem változott az eredmény.

KTE Labdarúgó Akadémia – Törökszentmiklósi FC 1 – 2 (0 – 2)
Gól: Székely 2

Törökszentmiklósi FC:
Péter, Bakos, Tarjányi, Pljesovszki, Sülye, Búzás, Gelénesi, Finta, Székely
Csere: Demeter, Szabó, Kinyik Bence

Facebooktwittermail

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük