U-13-as csapatunk továbbra is pont nélkül

Hirdetés


Ismét nehéz mérkőzés várt csapatunkra, hisz az eddig veretlen Kecskeméti Akadémia csapatával kellett megmérkőznünk idegenben.

KTE Labdarúgó Akadémia-Törökszentmiklósi FC 3 – 0 (2 – 0)
TFC: Fehér – Mészáros, Hagymási, Bálint, Hegyi-Kiss Á. , Földi, Bózsó – Medgyessy , Szedlák, Vona
Cserék: Kiss A., Hegedűs, Pintér, Bekker, Andrásik

A mérkőzés első perceiben a hazaiak beszorítottak minket a kapunk elé, de jó védekező munkáknak köszönhetően nem tudták támadásaikat góllal befejezni. Miután elhittük, hogy mi sem vagyunk rosszabb csapat mezőnyben kiegyenlítődött a játék. Sajnos a 19. percben Hagymási sérülést szenvedett így az addig jól működő védelmünk kissé megbomlott. Ezt kihasználva a hazaiak a 20. majd a 26.percben gólt szereztek, így magabiztos előnnyel zárták a félidőt. A második félidőben egyre több veszélyes támadást tudtunk vezetni, azonban sajnos gólt nem sikerült szereznünk, így ismét pont nélkül maradt csapatunk.

Tarjányi Csaba edző: “Vereségünk ellenére én továbbra is bizakodó vagyok, hisz ezen a mérkőzésen már sok mindent visszaláttam abból, amit az elmúlt másfél hónapban gyakoroltunk. Az erőviszonyokat tekintve nagyon jó csapatokkal kellett kezdenünk és nem sok sikerélménye volt a gyerekeknek, de hiszek benne, hogy a következő hetekben az elvégzett munka pontokban is meg fog mutatkozni.”

Facebooktwittergoogle_plusmail

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük