U-19 – Vereség a rangadón

Hirdetés


2018. 09. 16-án Fegyvernekre utaztunk szomszédvári rangadóra, a mérkőzés képe teljesen megfelelt ennek, mivel egy nagyon kiélezett és végig nyílt mérkőzésen szenvedtünk vereséget.


Az első félidőben a Fegyvernek csapata kezdett jobban, amit a félidő közepén egy góllal is megmutattak, aztán a mi játékunk is feljavult, sőt túlnőtt az ellenfél játékán mivel a 39. (Lakatos) és 42.  percben (Fátyol K.)  is gólt szerezve átvettük a vezetést. A játékrész utolsó percében egy ártatlannak tűnő pontrúgásból az ellenfél szép gólt fejelt, ezzel az első félidő 2-2-es döntetlennel zárult.
A második 45 percben csapatom nagyon jó felfogásban érkezett a pályára ennek köszönhetően az 50. percben (Lengyel) révén újra vezettünk, sajnos nem sokáig örülhettünk, mert az ellenfél újra egyenlített az 56. percben.
Kiegyenlített játék folyt a mezőnyben, itt-ott helyzetek, ami viszont ezután történt, megpecsételte a sorsunkat.  Egy gyönyörű támadás után szerzett szabályos gólunkat érvénytelenítette a játékvezető, pedig már talán a hazaiak is elkönyvelték a gólt. A 87. percben a Fegyvernek utolsó támadásából újabb gól született, így sajnos 4-3 arányban alulmaradtunk a rangadón.

Fegyvernek VSE – Törökszentmiklósi FC  4 – 3 (2 – 2) 
Matúz
Győrki, fekete, Kecskeméti, Kada
Kovács, Szombati
Mága, Lakatos, Fátyol K (Vékás )
Lengyel
Jók: AZ EGÉSZ CSAPAT!

Héder Róbert edző: “Azt gondolom inkább érdemeltünk volna 1 pontot, mint egyet sem. Tudom, hogy nem jó dolog a játékvezetőket minősíteni, de azt gondolom, ilyen nagy hibát nem lehet Megye I. osztályú szinten véteni. A srácokat így is nagy dicséret illeti küzdeni tudásból jelesre vizsgáztunk!”

Facebooktwittermail

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük