U13 – Sikerült visszajönnünk a meccsbe és ez egy pontot eredményezett

Hirdetés


A 4. fordulóban Gyula ellen szereztük meg első pontunkat

Törökszentmiklósi FC – Gyulasport Nonprofit Kft.  2 – 2 (0 – 2)
TFC: Fehér- Mészáros, Bálint, Andrások, Kiss Á.- Vona, Földi, Bozsó- Medgyessy, Szedlák,Hegedűs
Cserék : Pintér, Hegyi,Bekker, Kiss L.
Gólszerzők: Földi, Medgyessy

Az első percekben sikerült nyomást gyakorolnunk a vendég csapatra, aminek következtében védelmük sok labdát eladott, azonban ezeket a hibákat nem tudtuk kihasználni.
Ahogy teltek a percek a gyulaiak folyamatosan átvették a játék irányítását és az első támadásukból meg is szerezték a vezetést. Sajnos mi továbbra is kapkodva, sok hibával játszottunk, így nagyon helyzetet sem tudtunk kialakítani a vendégek pedig egy pontrúgást követően kétgólosra növelték az előnyüket.
A szünetet követően egy teljesen más felfogásban játszó miklósi csapat jött ki a pályára és gyorsan sikerült egyenlíteni, sőt akár a vezetést is megszerezhettük volna. A véghajrá ismét a vendégeké volt azonban gólt szerezni már ők sem tudtak, így maradt döntetlen az eredmény.

Tarjányi Csaba: “Sajnos az első félidőben kapkodva sok hibával játszottunk, valamiért senki nem találta középpályán és elől a helyét. A második félidőben láthatóan feljavult a játékunk aminek köszönhetően sikerült kiegyenlítenünk. Egy ilyen színvonalú bajnokságban minden szerzett pontot meg kell becsülni, de nekem az a legfontosabb, hogy látom a fejlődést és látom azt, miben kell nagyon sokat fejlődni annak érdekében hogy NB-s szintű felnőtt játékosokat tudjunk kinevelni Törökszentmiklóson.”

Facebooktwittergoogle_plusmail

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük