U12 – Vereség Szolnokon

Hirdetés


Sajnos verességgel folytattuk a bajnoki sorozatunkat.


A kezdés után szinte rögtön vezetést szerzett ellenfelünk. A gól védelmi hibából született, kapusunk és egy védőnk nem értette meg egymást és ezt rögtön kihasználta a MÁV. A folytatásban csapatunk jól játszott nagyszerűen építettük támadásainkat viszont a befejezéseknél mindig becsúszott egy kis hiba, így nem sikerült gólt szereznünk.
A második félidő megint rosszul kezdődött. Egy eladott labdára lecsapott ellenfelünk és gólt szerzett. Ezután átszerveztük a csapatot támadóbb felállásban folytattuk a mérkőzést. A félidő közepén a kapusunkat sérülés miatt le kellett cserélni, ez a párperces kényszerszünet sem zavart meg bennünket, de gólt nem sikerült szereznünk. Kétgólos vereséggel hagytuk el a pályát.

Szolnoki MÁV UP. FC – Törökszentiklósi FC  2 – 0 (1 – 0)
Törökszentmiklósi FC:
Péter, Bakos, Pljesovszki, Sülye, Búzás, Gelénesi, Finta, Székely, Demeter
Csere: Szabó, Bózsó Bence, Bózsó Bálint

Pintér Zoltán edző: “Jól játszottunk, a srácok azt játszották amit megbeszéltünk, járatták a labdát, széleken sikerült végig vinni a támadásainkat, a befejezésekkel volt ma gond. Két hibánkból ellenfelünk gólt szerzett, nekünk nem sikerült! Kapusunk sajnos megsérült a vizsgálatok szerint nincs komoly sérülése. Jobbulást, minél hamarabbi gyógyulást kívánok neki. Vereségünk ellenére elégedett vagyok a mai játékkal mindenki ügyes volt.

Facebooktwittermail

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük