Felálltunk a padlóról

Hirdetés


A megyei bajnokság 8. fordulójában az előző idény bajnoka érkezett a Puskás Ferenc útra.A bátran kezdő vendégek alaposan megleptek bennünket, már a 6. percben megszerezték a vezetést: Donkó Krisztián 30 m-ről ívelt a kapunk felé, amit a szél is megtámogatott. Kapusunk szemmel kísérte a labdát, ami a kapufa tövéről a hálóba pattant.

A 9. percben tovább nőtt a Szajol előnye: Gyors támadás végén Szentmiklósi kapott jó indítást, majd bár rosszul találta el, a felpattanó labda a kilépő Tóth felett a kapunkba hullott.

A 22. percben ismét Szentmiklósi volt eredményes. A térfelünk közepéről végezhettek el szabadrúgást a vendégek. A védőink mögül kibújó Szentmiklósi pedig zavartalanul fejelhetett a kapuba. 0-3

0-3-nál történt a térfélcsere

A második félidőben az eredmény tartására törekedtek a szajoliak, igyekeztünk feltörni a védelmüket, melynek a 76. percben lett eredménye. A jobb szélről Buru adott be, amit a támadással felfutó Gusztafik a Szajol kapujába fejelte. 1-3

Ismét szépítés! A 82. percben Kinyik labdáját Nagy Péter terelgette a a szajoli 16-oson, majd ballal a kapu felé ívelt. A kapufa (és a szél) ezúttal minket segített: a vasról a hálóba pattant a labda. A 82. percben 2-3.

Az elmúlt idényben még a Szajol színeiben játszó Angyal is bevette korábbi csapatának kapuját. A 89. percben Kinyik végezhetett el szabadrúgást, Buru felfejelte a labdát ami éppen így volt jó Angyalnak, aki egalizálta a mérkőzés állásást.

A hátralevő időben akár a győzelmet is megszerezhettük volna de nem sikerült élni a lehetőséggel, így maradt a 3-3.


Interjú:

Facebooktwittergoogle_plusmail

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük