U12 – Eredményes, jó játék Hódmezővásárhelyen!

Hirdetés


U12-es csapatunk lelkes, jó játékkal hozta el a 3 pontot Hódmezővásárhelyről.

Az első percek tapogatózó játéka után az 5.percben egy a vendégkapu előtti kavarodást kihasználva szereztük meg a vezetést: Finta jókor volt jó helyen, 0-1 ide. A félidő hátralévő részében kiegyenlített volt a játék bár csapatunknak többször volt gólszerzési lehetősége ezeket nem sikerült kihasználni.
A második játékrészben ellenfelünk változtatott játékán, ami egy kicsit megzavart bennünket, védekezésüket teljesen feltolták amit előre rúgott labdákkal próbáltunk megoldani. Ettől kapkodó és pontatlan lett játékunk. Szerencsére ez nem tartott sokáig és Pljesovszki Gergő remek egyéni teljesítménye után növeltük előnyünket. Kétgólos előnyünk tudatában megnyugodtunk a tetszetősen járattuk a labdát folyamatosan vezettük támadásainkat és bár ezekből nem sikerült gólt szereznünk a hazai csapat ismét hozzásegített egy gólhoz bennünket. Történt ugyanis, hogy a kapusuknak hazaadott labdával nem tudtak mit kezdeni és Finta erőszakos játékával kiharcolta az újabb találatot.

Hódmezővásárhelyi FC – Törökszentmiklósi FC 0 – 3 (0 – 1)

Törökszentmiklósi FC:
Péter Gábor Imre, Bakos Dominik Marcell, Gelénesi Richárd, Buzás Mihály, Sülye Benjamin, Tarjányi Milán, Székely Levente, Finta Milán, Demeter Botond

Csere:
Bózsó Bence, Bózsó Bálint, Pljesovszki Gergő, Szabó Márk

Gól:
Finta Milán 2, Pljesovszky Gergő

Pintér Zoltán edző: “A mai napon ismét csapatként szerepeltünk jól a srácok segítették egymást küzdöttek és ennek győzelem lett az eredménye.”

Facebooktwittermail

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük