U12 – A padlóról felállva, nagyon jó iramú meccsen szenvedtünk vereséget hazai pályán

Hirdetés


U12-es csapatunk a bajnokságban még veretlen Ceglédet fogadta vasárnap délután.


A mérkőzés rémálom szerűen kezdődött! A 18. percben már 0-4 volt az eredmény. Álmosan, kicsit félve fociztak a gyerekek. Ellenfelünknek volt két nagyon ügyes támadója akik ellen nem találtuk a védekezés kulcsát. Négygólos hátrányban átszerveztük a csapatot a cserék is sokat segítettek, talán az ellenfelünk is elbízta magát, de egy teljesen más mérkőzés folytatódott a pályán. Harcosabbak lettünk jól járatták a labdát, védelmünk minden támadásukat hatástalanított és ha mégis eljutottak a kapunkig akkor a remek napot kifogó kapusunk állta útjukat! Küzdelmes, remek játékunknak köszönhetően többet volt ellenfelünk kapujánál a labda és ennek meg is lett az eredménye. Egy büntetőterületen belüli kezezésért a játékvezető a 11-es pontra mutatott, amit Finta értékesített. Megvolt a szépítés!

A második játékrészben nagyszerűen folytattuk a játékot. Az első tíz percben egy kis szerencsével kiegyenlíthettünk volna, de vagy a kapufa vagy a kapusuk volt segítségükre. Végig támadva és közben nagyszerűen védekezve, további két gólt szerezve felálltunk a padlóról.

Szokták mondani “ha van még 5 perc akkor…” sajnos nem volt, így egy nagyszerű ellenfél ellen 1 gólos vereséget szenvedtünk!

Törökszentmiklósi FC – Ceglédi VSE 3 – 4 (1 – 4)
Törökszentmiklósi FC:
Péter Gábor Imre, Bakos Dominik, Gelénesi Richárd, Buzás Mihály, Sülye Benjamin, Tarjányi Milán, Székely Levente, Finta Milán, Demeter Botond

Csere:
Bózsó Bence, Bózsó Bálint.

Gól:
Finta Milán, Gelénesi Richárd, Bakos Dominik

Pintér Zoltán edző: “Katasztrófa volt az első negyedóra! Sajnos ezek a gyerekek már nézegetik az eredményeket és kicsit megijedtek a veretlen Ceglédtől. Ennek négygólos hátrány lett az eredménye. 0-4 után átszerveztem a csapatot és ettől kezdve egy nagyon jó mérkőzést láthattak nézőink. Ami nagyon tetszett, az az összetartás ami ma segített bennünket hogy ne egy nagy vereségbe szaladjunk bele. A szünetben egymást biztatva egymást túlbeszélve lelkesen és magabiztosan beszélték meg hogy nincs veszve semmi, meg lehet fordítani az eredményt. Ennek szellemében egy küzdelmes jó játékú második félidőt játszottak és nem sok hiányzott az egyenlítéshez sem. Ügyesek voltatok srácok! Gratulálok!”

Facebooktwittermail

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük