U13 – megvan az első győzelem!

Hirdetés


A bajnokság 8. fordulójában a sereghajtó Cegléd csapatát fogadtuk

Nagyon jól kezdtük a meccset, hisz Földi nagyszerű kiugratásából Medgyessy rögtön az 1. percben gólt szerzett és ez megnyugtatta a csapatot.
Egy-két technikai hibától eltekintve próbáltuk azt játszani amit hetek óta gyakorolunk és edzéseken már elég jól nézett ki.
A félidő közepetáján Hegedűs baloldali beadása ide-oda pattogott a kapu előtt, amire Kiss Lőrinc csapott le és a kapu jobb oldalába tekerte a labdát. Megnyugtató előnnyel mentünk szünetre.


A 2. félidő elején kissé leült a játékunk és szinte a semmiből szépített az ellenfél. A vendégek góljuk után bátrabban léptek előre, így ki is nyíltak hátul, melyet kihasználva Medgyessy egy kontra támadás végén gólra váltott.

Törökszentmiklósi FC – Cegléd VSE 3 – 1 (2 – 0)

Törökszentmiklósi FC: Fehér Balázs – Mészáros Ármin ,Hagymási Milán, Bálint Kevin, Kiss Áron – Hegyi Adrián, Földi Dávid, Vona Ferenc – Andrásik Rémó, Szedlák Zoltán, Medgyessy Máté

Cserék: Kiss Lőrinc, Pintér Dávid, Bekker Bence, Bózsó Áron, Hegedűs Bence

Gólszerzők: Medgyessy Máté, Kiss Lőrinc

Tarjányi Csaba: Lélektanilag nagyon sokat számít a mai győzelem a játékosoknak, amit nagyon megérdemeltek már a srácok. Ma mindenki fegyelmezett volt és azt csinálta amit megbeszéltünk. Sikerült rengeteg helyzetet kialakítanunk elöl, ami főleg a jó középpályás játékunknak volt köszönhető.
Gratulákok a játékosaimnak.

Facebooktwittermail

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük