U12 – Nem várt vereség Karcagon

Hirdetés


U12-es csapatunk Karcagon lépett pályára, ahol az eddig nagyon kevés pontot gyűjtögető hazaiak sok borsot törtek játékosaink orra alá.


Sajnos ezen a mérkőzésen nyoma sem volt a múltheti nagyszerű játékunknak. A hazai csapat végig uralta a mérkőzést. Párharcokat elveszítettük, elképzelés nélkül játszottunk. Első félidő 0-0-ás állása után a második játékrész elején kaptunk egy szerencsétlen gólt ezzel szerzett vezetést ellenfelünk. Kiegyenlíteni sajnos nem tudtunk így 1-0 ás vereséget szenvedtünk.

Karcagi SE – Törökszentmiklósi FC  1 – 0 (0 – 0)

Törökszentmiklósi FC:  Péter Gábor Imre, Bakos Dominik, Gelénesi Richárd, Buzás Mihály, Bózsó Bálint, Székely Levente, Finta Milán, Demeter Botond, Pljesovszki Gergő

Csere: Bózsó Bence, Szabó Márk

Pintér Zoltán edző: “Nehéz megmagyarázni a mai teljesítményünket. Minden területen alul maradtunk ellenfelünkkel szemben. Párharcokat elvesztettük, passzaink pontatlanok voltak, és azt a kevés lehetőséget sem tudtuk kihasználni amik adódtak a mérkőzésen. Bízom benne, hogy sok munkával visszatalálnak a srácok arra az útra amin eddig haladtak és két vereségünk után győzelmek is jönnek.”

Facebooktwittermail

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük