U13 – Karcagot is legyőztük!

Hirdetés


A hazai győzelem után idegenben is 3 pontot szereztünk

A mérkőzés első percétől kezdődően fegyelmezetten játszott a csapat. Mezőnyben mi birtokoltuk többet a labdát az ellenfél pedig kontratámadásokból próbált veszélyeztetni. Egy szép támadás végén Földi megszerezte a vezetést, ami arra kényszerítette az ellenfelünket, hogy hátul kissé kinyíljanak. Sajnos az első félidőben nem sikerült nagyobb helyzetet kialakítani, pedig a lehetőségeink megvoltak.


A második félidőben a hazaiak változtattak és a legjobbjukat feltolták a támadó sorba az egyenlítés reményében. Mi ezt kihasználtuk hisz ezzel a védelmük jelentős mértékben meggyengült és sorra alakítottuk ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket.

Karcagi SE – Törökszentmiklósi FC 0 – 5 (0 – 1)

Törökszentmiklósi FC: Fehér Balázs – Mészáros Ármin,Hagymási Milán, Bálint Kevin,Kiss Lőrinc – Kiss Áron, Pintér Dávid,Vona Ferenc – Andrásik Rémó, Földi Dávid, Medgyessy Máté

Cserék: Bekker Bence, Bózsó Áron, Hegyi Adrián, Hegedűs Bence

Gólszerzők: Földi Dávid, Medgyessy Máté, Vona Ferenc, Pintér Dávid, Bekker Bence

Tarjányi Csaba edző: “A játékosok a győzelemnek én pedig annak örülök, hogy azt a befektetett munkát amit elvégeztünk a srácokkal kezdem visszalátni a mérkőzéseken. Gratulálok a csapatnak!”

Facebooktwittermail

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük