U12 – Tisztességgel helytállt csapatunk

Hirdetés


U12 csapatunk a tavaszi első bajnoki mérkőzését Békéscsabai LA ellen játszotta.

Ellenfelünk – veretlenül vezeti a bajnokságot és az ősszel összesen 4 gólt kapva és nagyon sokat lőve – nagyon ügyes gyerekekből áll. A mérkőzés nagy részében a védekezéssel voltunk elfoglalva, Nem tudtuk kihozni a labdát passzaink pontatlanok, erőtlenek voltak. Ellenfelünk gondolkodásban sokkal gyorsabb volt nálunk. Ennek ellenére védekezésünk csapatként működött és gól nélküli döntetlennel zártuk a félidőt. A második játékrészben, ha lehet a Békéscsaba még nagyobb fokozatra kapcsolt és ennek gól lett a vége 0-1 oda. A középkezdésből szinte azonnal egyenlítettünk. Egy felpasszolt labdát Bózsó Bálint nagyszerűen fedezett le és egy kis versenyfutás végén kb 20 m-ről gyönyörűen lőtt a hosszú sarokba. 1:1. A végére elfáradtunk és egy szögletből valamint egy sakk-matt helyzetből ellenfelünk gólt szerzett. A vége 1-3.
A történethez hozzátartozik, hogy az ősszel nagyon kikaptak a srácok ettől a csapattól! Ha ezen a meccsen mutatott játékot tudják hozni a következő mérkőzéseiken sok szép eredményük lesz még.

Törökszentmiklósi FC – Békéscsaba Labdarúgó Akadémia 1-3 (0-0)

Törökszentmiklósi FC: Péter Gábor Imre, Bakos Dominik, Szabó Márk Attila, Pljesovszki Gergő, Sülye Benjámin, Gelénesi Richárd, Finta Milán, Bózsó Bálint, Bózsó Bence
Csere: Rupa János, Tarjányi Milán, Ladányi Adrián, Pató Zalán
Gólszerző: Bózsó Bálint

Pintér Zoltán edző: “Gratulálok a fiúknak nagyszerűen megoldották a mai feladatot. Ma védekezni kellett és ez többé-kevésbé sikerült. Kíváncsian várom a következő fordulókat ahol a támadójátékunkból kell valamit mutatni. Külön öröm számomra, hogy a 3 fiatal Tarjányi, Ladányi, Pató nagyon ügyesen helytállt ezen a mérkőzésen.”

Facebooktwittermail

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük