U13 – A listavezetővel nyitottuk a tavaszt

Hirdetés


A tavaszi nyitányon a bajnokságot pontveszteség nélkül vezető Békéscsabai Akadémia látogatott hozzánk.

A mérkőzés elején látszódott, hogy az az agresszív letámadásos játék amit a vendégek alkalmaztak nem igazán ízlett nekünk, illetve azért a srácokban még ott volt az ősszel elszenvedett súlyos vereség emléke is. Ennek ellenére az első félidőben a csapat jól bírta a rá nehezedő nyomást és a kapott gólok ellenére küzdött tovább töretlenül.
A második félidőben is többet birtokolta a labdát a vendégcsapat és továbbra is agresszívan letámadott, illetve labda vesztésnél visszatámadott, azonban sokkal bátrabban játszottak a mieink is és sokkal több jó megoldás és kevesebb technikai hiba jellemezte a játékunkat. A második félidőben már nem esett gól, de így sem unatkozhattak a kilátogató szülők és nézők.

Törökszentmiklósi FC – Békéscsaba Labdarúgó Akadémia 0-4 (0-4)

Törökszentmiklósi FC: Fehér Balázs, Mendler Márk, Polyák Dávid, Bózsó Áron, Bálint Kevin, Kiss Áron, Medgyessy Máté, Mészáros Ármin, Földi Dávid, Pintér Dávid, Veres Dominik Lajos
Cserék: Kis Attila Lőrinc, Hegyi Adrián, Bekker Bence, Andrásik Rémó, Hegedűs Bence

Tarjányi Csaba edző: “Az első félidőben érezhető volt, hogy túlságosan is tiszteljük ellenfelünket, akik 4 góljukból hármat átlövésből szereztek. Nyilván ezek a kapott gólok elkerülhetőek lettek volna, de ekkora nyomás alatt sajnos kijönnek a hibák. Vereségünk ellenére én maximálisan elégedett voltam minden játékossal, hisz a második félidőben védekezésünk szinte hiba nélküli volt, ellenfelünk nem tudott már több gólt szerezni. A nagy nyomás ellenére szinte minden esetben megpróbáltuk a labdákat kihozni, ha labdát veszítettünk azonnal visszatámadni, de reálisan kell néznünk a dolgokat. Nekünk, mint kis egyesületnek a mai teljesítmény pozitív kell hogy legyen, hisz az őszi meccshez képest mentálisan és akaratban rengeteget fejlődtünk, illetve technikailag is faragtunk le hátrányunkból. Bízom benne, hogy fejlődésünk ugyanilyen töretlen marad és ez majd pontokban is meg fog mutatkozni a tavasszal.”

Facebooktwittermail

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük