U13 – Lecsúsztunk a pontszerzésről

Hirdetés


Ezen a hétvégén a bajnokság másik Akadémiai csapata a Kecskemét látogatott hozzánk.

A vendégek rögtön a mérkőzés elején átvették a játék irányítását, nagy nyomást próbáltak gyakorolni ránk. Védekezésünk ma is igen jól működött, jól zártuk a területeket, viszont a szerzett labdákból nem igazán sikerült támadásokat szövögetni. A kecskemétiek egy átlövésből tudták megszerezni a vezetést, mely gólt úgy, ahogy az előző meccseken is, elkerülhettük volna.
A második félidőben a játék képe valamelyest megváltozott hisz több olyan támadásunk volt melyből gólokat szerezhettünk volna. Az egyenlítő gólunkat egy szögletrúgást követően sikerült Bózsó révén megszerezni. Néhány perccel később Mendler a vezetést is megszerezhette volna, azonban ziccerét a vendégek kapusa hárította.
Sajnos a végén ismét jött a dráma és egy szélről elvégezett szabadrúgásból a vendégek szerezték meg a győztes találatot.

Törökszentmiklósi FC – KTE Labdarúgó Akadémia 1 – 2 (0 – 1)

Törökszentmiklósi FC: Fehér Balázs-Kiss Lőrinc,Bálint Kevin, Polyák Dávid, Kiss Áron-Bózsó Áron, Pintér Dávid, Hegyi Adrián-Mendler Márk, Szedlák Zoltán, Hegedűs Bence

Cserék:Bekker Bence, Medgyessy Máté, Mészáros Ármin, Andrásik Rémó

Gólszerző: Bózsó Áron

Tarjányi Csaba edző: “Sajnálom a srácokat, mivel a második félidei játékunk alapján akár mi is nyerhettünk volna a bajnokság 2. helyén álló Kecskemét ellen. Nagy szüksége lenne a sikerre, és már meg is érdemelné a sikert a csapat, de azért a pici plusszért ami a pontszerzéshez kell, hétköznapokon sokkal többet kell tennünk. Amint ez így lesz, a győzelem sem fog elmaradni.”

Facebooktwittermail

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük