U12 – Csapatként hatalmasat küzdöttünk

Hirdetés


A 18. fordulóban a Szolnoki MÁV UP. FC csapatát fogadtuk

Harcosan és helyenként jól játszó csapatunk a mérkőzés elején két szép góllal megszerezte a vezetést amit a vendégek még a szünet előtt kiegyenlítettek. Küzdöttek hajtottak a srácok, segítették egymást, és a győzelemre is megvoltak a lehetőségeink. Finta, Székely, és Bózsó Bálint előtt is adódott lehetőség a második félidőben, ám ezek sajnos kimaradtak. A vége izgalmasra sikerült, de kapusunk Péter hatalmasat védve tartotta meg a döntetlent.

Törökszentmiklósi FC – Szolnoki MÁV UP. FC 2 – 2 (2 – 2)

Törökszentmiklósi FC: Péter Gábor, Pljesovszki Gergő, Gelénesi Richárd, Bakos Dominik, Buzás Mihály, Bózsó Bálint, Finta Milán, Tarjányi Milán, Székely Levente

Csere: Demeter Botond, Bózsó Bence, Ladányi Adrián, Szabó Márk Attila

Gólszerző: Székely Levente 5′ , 17′

Pintér Zoltán edző: “Jól játszottunk ma! Csapatként hatalmasat küzdöttünk. Rúgtunk két szép gólt az elején amit sajnos egyéni hibáinkat kihasználta ellenfelünk, és egy kis szerencsével még a szünet előtt visszajött a meccsbe. A második félidőben megvoltak a helyzeteink, közel álltunk a győzelemhez, ha kicsit jobban koncentrálnak a befejezés előtt, akkor talán sikerül gólt szerezni. Azért a végén kellett Péter hatalmas védése hogy maradjon a döntetlen. Szeretném, ha minden mérkőzésen ezt az akaratot, lendületet, harcosságot hoznák a srácok, akkor lesznek még szép eredményeink. Gratulálok fiúk!”

Facebooktwittermail

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük