U13 – Nagy akarásunknak köszönhetően egyenlítettünk

Hirdetés


A Szolnoki MÁV UP. FC csapatát láttuk vendégül a 18. fordulóban

Mindkét csapat nagyon sokat dolgozott a győzelem megszerzéséért, de a végén meg kellett elégedniük az 1-1 ponttal. A vendég szolnokiak az első félidőben pontosabbak voltak a mienknél, a vezetést is meg tudták szerezni, nekünk volt két-három kontratámadásunk azonban nem igazán éltünk a kínálkozó lehetőséggel. A második félidőben nagy akarásunknak köszönhetően sikerült egyenlítenünk és a végéig a döntetlen eredményt kiharcolnunk.

Törökszentmiklósi FC – Szolnoki MÁV UP. FC 1 – 1 (0 – 1)

Törökszentmiklósi FC: Fehér Balázs – Kiss Áron, Bálint Kevin, Polyák Dávid, Hegyi Adrián – Bekker Bence, Földi Dávid, Bózsó Áron – Mendler Márk, Szedlák Zoltán, Mészáros Ármin

Cserék: Pintér Dávid, Hegedűs Bence, Andrásik Rémó, Medgyessy Máté

Gólszerző: Andrásik Rámó

Tarjányi Csaba edző: “Az első félidőben túlságosan is tiszteltük ellenfelünket és nem igazán mertünk játszani. Voltak olyan lehetőségeink amelyekből többet kihozhattunk volna, majd ezeken próbálunk javítani a következő hetekben. A második félidőben ismét bizonyította a csapat, hogy sokkal több van bennünk és ha harcosan és felszabadultan játszunk, akkor egy jobb képességű játékosokból álló ellenféllel szemben is bármire képesek lehetünk. Gratulálok a csapatnak a mai napon nyújtott teljesítményért.”

Facebooktwittermail

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük