Változik a keret az új szezonra

Hirdetés


Mint minden szezon előtt, úgy idén is lehet változásokkal számolni a felnőtt csapat keretét illetően. 2019/2020 szezon eddigi játékosmozgásairól tájékoztatjuk a szurkolókat.

Távozott: Angyal Csaba, Szedlák Zoltán, (Tiszapüspöki), Lakatos Kirill (DEAC), Polgár Zoltán (Mezőtúr).

Érkezők:
Benedek Nándor (Csépa). A 30 éves játékos Csépáról érkezett, az előző szezonban 14 mérkőzésen szerepelt, 8 gólt szerzett. Korábban a Tiszafüred csapatát erősítette, de a leggólerősebb idénye 2014/2015-ös volt, amikor 35 meccsen 36 gólt rúgott.

Benedek Nándor


Kovács Tamás (Újszász). 20 éves. Tavaly 28 bajnokin szerepelt Újszászon, 16 alkalommal volt eredményes. A Szolnoki MÁV utánpótlás-csapataiban nevelkedett.

Kovács Tamás


Szabó Gergő (Nagykáta). A Pest megye bajnokságát 3. helyen záró Nagykáta kapusa 20 éves. Az elmúlt idényben szerepelt elsőként felnőtt csapatban, 12-szer volt kezdő, 1 meccsen csereként lépett pályára. Utánpótlás játékosként Tápiószele, Szolnoki MÁV, Cegléd csapataiban védett.

Szabó Gergő


Koncz Tamás (Tápiószőlős). A 23 éves labdarúgó szintén Pest megyéből érkezett. Korábban Tápiószentmárton és Nagykáta csapatában játszott, de megfordult az MTK-nál is

Koncz Tamás


Lengyel Rudolf (Törökszentmiklósi FC utánpótlás). A 16 éves játékos is a felnőtt kerettel készül. Az elmúlt szezonban már 1 alkalommal csereként pályára lépett a felnőttek között. Az U19-es bajnokságban 11 góljával csapata legeredményesebb tagja volt. AZ MLSZ Adatbank szerint pályafutása során 99 gólt szerzett eddig.

Lengyel Rudolf
Facebooktwittermail

One comment

Join the Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük