Változik a keret az új szezonra

Hirdetés


Mint minden szezon előtt, úgy idén is lehet változásokkal számolni a felnőtt csapat keretét illetően. 2019/2020 szezon eddigi játékosmozgásairól tájékoztatjuk a szurkolókat.

Távozott: Angyal Csaba, Szedlák Zoltán, (Tiszapüspöki), Lakatos Kirill (DEAC), Polgár Zoltán (Mezőtúr).

Érkezők:
Benedek Nándor (Csépa). A 30 éves játékos Csépáról érkezett, az előző szezonban 14 mérkőzésen szerepelt, 8 gólt szerzett. Korábban a Tiszafüred csapatát erősítette, de a leggólerősebb idénye 2014/2015-ös volt, amikor 35 meccsen 36 gólt rúgott.

Benedek Nándor


Kovács Tamás (Újszász). 20 éves. Tavaly 28 bajnokin szerepelt Újszászon, 16 alkalommal volt eredményes. A Szolnoki MÁV utánpótlás-csapataiban nevelkedett.

Kovács Tamás


Szabó Gergő (Nagykáta). A Pest megye bajnokságát 3. helyen záró Nagykáta kapusa 20 éves. Az elmúlt idényben szerepelt elsőként felnőtt csapatban, 12-szer volt kezdő, 1 meccsen csereként lépett pályára. Utánpótlás játékosként Tápiószele, Szolnoki MÁV, Cegléd csapataiban védett.

Szabó Gergő


Koncz Tamás (Tápiószőlős). A 23 éves labdarúgó szintén Pest megyéből érkezett. Korábban Tápiószentmárton és Nagykáta csapatában játszott, de megfordult az MTK-nál is

Koncz Tamás


Lengyel Rudolf (Törökszentmiklósi FC utánpótlás). A 16 éves játékos is a felnőtt kerettel készül. Az elmúlt szezonban már 1 alkalommal csereként pályára lépett a felnőttek között. Az U19-es bajnokságban 11 góljával csapata legeredményesebb tagja volt. AZ MLSZ Adatbank szerint pályafutása során 99 gólt szerzett eddig.

Lengyel Rudolf
Facebooktwittermail

One comment

Join the Conversation

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük