Pályavilágítás-átadó – felkészülési mérkőzés

Hirdetés


Az elmúlt évek során a Törökszentmiklósi Sporttelepen több beruházás is megvalósult a Magyar Labdarúgó Szövetség TAO-programjának támogatásával. Ezúttal pályavilágítás kivitelezése történt meg, melynek eredményeként a “B” pálya világítása a jövőben lehetővé teszi edzések és edzőmérkőzések rendezését a késő-őszi is a kora-tavaszi időszakban is.

A beruházás növeli a Sporttelep értékét, valamint nagymértékben segíti a Törökszentmiklósi FC eddig is kiemelkedőnek mondható utánpótlás-nevelésének még magasabb szintre emelését.
Köszönet illeti Törökszentmiklós Város önkormányzatát az önerő biztosításáért és a Magyar Labdarúgó Szövetséget, a fejlesztési elképzelések támogatásáért.

Révi Attila Törökszentmiklós alpolgármestere, Marosvári Csaba a MLSZ JNSZ Megyei Igazgatóságának társadalmi elnöke, Albert László az Albert Elektro tulajdonosa, mint kivitelező és Dr. Wyszoczky Ferenc a TFC elnöke ünnepélyes szalagátvágással adták át a beruházást.

A hivatalos események után a Törökszentmiklósi FC – Szolnoki MÁV FC felkészülési mérkőzés következett, melyen a magasabb osztályban szereplő vendégcsapat 3 gólos győzelmet aratott.

Facebooktwittermail

Start a Conversation

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük