Sorsoltak a Magyar Kupában

Hirdetés


A 6. fordulóban már az OTP Bank Liga csapatai is pályára lépnek.

A csapatokat Dunai Antal olimpiai bajnok, többszörös magyar bajnok és Magyar Népköztársasági Kupa győztes labdarúgó húzta ki.

Az OTP Bank Liga és Merkantil Bank Liga csapatai még kiemeltek voltak a sorsoláson, tehát egymással nem kerülhettek össze.

A párharcok pályaválasztói az alacsonyabb osztályú együttesek. Azonos osztály esetén az elsőnek kihúzott csapat játszik hazai pályán.

A Magyar Kupa 6. fordulójában a Budafoki MTE (NBII) csapatát kaptuk, mely jelenleg vezeti a bajnokságot. A fővárosi csapatot erősíti jelenleg Filkor Attila (6 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban,  10 évet légióskodott: Máltán, Olaszországban és Franciaországban játszott). Romic Danijel, Kulcsár Kornél, Vaszicsku Gergő NBI-es csapatokban is szerepeltek korábban. Edzőjük pedig a szintén korábbi válogatott labdarúgó Csizmadia Csaba, aki osztrák, olasz, horvát bajnokságban is szerepelt, itthon pedig többek között a Ferencvárosi TC játékosa volt 

A továbbjutás egy mérkőzősen dől el; ha ez nem sikerül a rendes játékidőben, kétszer 15 perc hosszabbítás, majd tizenegyesek következnek.

A mérkőzés időpontja: 2019. szeptember 22. (vasárnap) 15:00

forrás: mlsz.hu

Facebooktwittermail

Start a Conversation

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük