Edzőmérkőzések

Hirdetés


A felkészülés összeállításakor 5 edzőmeccset tervezett a szakmai stáb, ebből már 3 mérkőzésen túl vagyunk.

Az elsőt július 18-án játszottuk a Pest Megyei I. osztály egyik élcsapatával Pilisen. Rendkívül nagy iramú, nagyon hasznos mérkőzésen 3-0-ás vereséget szenvedtünk, a mind létszámban, mind felkészülési stádiumban előttünk járó Pilis ellen. Köszönjük a meghívást és a szívélyes vendéglátást.

Július 22-én szerdán Újszász csapatát fogadtuk hazai pályán, szintén jó iramú, változatos mérkőzésen Gusztafik 11-esből volt eredményes, illetve Debreczeni és Buru 1-1 góljával 3-0-ra győztünk.

Július 25-én voltunk hivatalosak az NB III-ban is komoly célokért küzdő Jászberény otthonában. A mérkőzés első félidejében nagyon jól tartottuk magunkat, az utolsó másodpercben kapott góllal 2-0-lal vonultunk a pihenőre. A második félidőben kiütközött a tudás, és felkészültségbeli különbség és végül 6-0-lal zárult a mérkőzés.

Mindhárom edzőmeccs, nagyon jól szolgálta a csapat felkészülését a Magyar Kupa és a bajnokság küzdelmeire. Azt látni kell, hogy Kinyik mesternek még egyszer sem állt rendelkezésére a teljes keret, de ebben az időszakban az eredmény másodlagos. Ami külön öröm számunkra, hogy két saját nevelésű játékosunk, a 2003-as születésű Képes Gergő és 2002-es Kada Dániel sok játékpercet tudott a pályán tölteni.

Facebooktwittermail

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük