1 pontot hoztunk Újszászról

Hirdetés


A 20. fordulóban Újszászon lépett pályára a Törökszentmiklósi FC felnőtt csapata.

Nagy kedvvel kezdte a meccset a Kinyik csapat, melynek viszonylag hamar, már a 10. percben meg is lett az eredménye. Debreczeni a félpályánál harcolt meg a labdáért, Kóródi Dávidnak passzolt, aki az induló Fehér Ferencet hozta játékba. Motor a kapu felé indult, majd ballal a hálóba lőtt . 0-1.

Alig 3 perc múlva Fekete Pétert sérülés miatt le kellett cserélni. Rögtön a csere után nagy hazai helyzet, kimaradt. Hiába volt nyílt sisakos játék, az első félidőben nem változott az eredmény.

A második félidő elején is született gól, egy baloldali beadás után Rentler Szabó kapust is megelőzve fejelt a miklósi kapuba. 1-1 a 48. percben.

Hiába voltak ígéretes lehetőségek mindkét oldalon, nem rezdült a háló.

A 70. percben egy indításra Szabó Gergő kifutott a kapujából és ütközött a hazai játékossal. A játékvezető piros lapot adott, így létszámhátrányba került a TFC.

10 emberrel is tudott magasabb fokozatba kapcsolni a Kinyik György csapata, azonban a győzelmet nem tudta kiharcolni. Ráadásul Csikós Lajos is megsérült, őt is le kellett cserélni. A végeredmény Újszász-Törökszentmiklós 1-1.

1 - 1
végeredmény
Facebooktwittermail

Start a Conversation

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük