Kunszentről is 3 pont

Hirdetés


A megyei labdarúgóbajnokság 22. fordulójában hat másik meccs mellett, KUTE-TFC mérkőzést rendeztek.

A 90. perc alatt végig a TFC fölény érvényesült, a hazaiak ahogy tudták lassították a játékot, 9-10 mezőnyjátékossal védekeztek. Kinyik György csapata rendületlenül próbálkozott, távoli lövésekkel, pontrúgás utáni közeli fejessel, sőt 2 alkalommal sikerült is bevenni a hazai kaput, ám mivel lesállás előzte meg őket, a játékvezető nem adta meg a gólokat. Kétségtelenül a legnagyobb helyzet a félidő hajrájában adódott. Egy Koncz Tamás elleni büntetőterületen belüli szabálytalanság miatt 11-est ítélt a játékvezető. A büntetőt Kardos Norbert végezte el, félmagas lövését hárította a hazai kapus. 0-0 a félidő.

A második félidő is hasonló képet mutatott, mint az első: egészenb a 60. percig Héder Róbert labdája Ladányi Dánielt találta meg, Ladányi egy csel után a kapu elé érkező Kiss Csabához továbbított, aki a hálóba passzolt. 0-1.

A 66. percben a csereként beálló Szombati Balázs növelhette volna az előnyt, de pontatlna volt. A 75 .percben Ladányi lövését a hazai kapus állította meg. 2 perccel később Kiss Csaba fejelhetett 6 méterről, de a labda nem jutott túl a gólvonalon.

Az utolsó negyedórában már a Kunszentmártonnak is sürgős lett, de nem tudtak gólt szerezni, így a végeredmény egygólos miklósi győzelem.

0 - 1
végeredmény
Facebooktwittermail

Start a Conversation

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük