Megnyertük a szuperrangadót!

Hirdetés


A 23. forduló, de alighanem a szezon csúcsrangadóját játszotta egymással Tiszaföldvár és Törökszentmiklós, hiszen a tabella első és második helyezettje mérte össze tudását.

A meccs elején a TFC volt aktívabb, 2 alkalommal is a hazai kapusnak kellett menteni, de a Tiszaföldvár is igyekezett a helyzetek kialakításáaval. Aztán a 18. percben egy szögletrúgás után Gerhát középre ütötte a labdát, Szecsei kapuralövésébe Ágoston Kristóf belebólintott, megszerezve ezzel a miklósi vezetést.

A 42. percben egyenlíthettek volna a vendégek, de Borgulya lövés fölé ment.

0-1-nél cseréltek térfelet a csapatok.

A második félidő elején Kóródi estében lőtt fölé, majd bő 5 perccel később egy labdaejtés után a felívelést egy hazai játékos fejelte el, de a határozatlan Buraitól Szecsei Péter megszerezte a labdát és az elvetődő Gerhát mellett a kapu jobb oldalába lőtt. 0-2 az 53. percben.

Az 58. percben gyors kontrából szépíthetett volna a Földvár, de a labda elkerülte Szabó kapuját.

A 63. percben Szecsei 3 gólosra növelhette volna a miklósi előnyt, de Gerhát ezúttal elcsípte a labdát. 3 perccel később gólt szerzett a hazai csapat: Kriska vette át jól a labdát, áttette a jobb lábára majd kilőtte a jobb alsót. 1-2.

A 79. percben ismét Szecsei-Gerhát párharc amit ezúttal Szecsei nyert meg, megszerezte második gólját. 1-3.


A lefújásig a játékvezetőnek többször is fegyelmezni kellett, de az eremény már nem változott. A Tiszaföldvár – Törökszentmiklós szuperrangadó 1-3. Ezzel egy újabb lépést tett a TFC a bajnoki cím felé.

1 - 3
végeredmény
Facebooktwittermail

Start a Conversation

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük