Törökszentmiklósi FC-ből Kiemelt Akadémiára és Tehetség Központba!

Hirdetés


Egyesületünk továbbra is szem előtt tartja azt, hogy a kiemelkedő teljesítményt nyújtó fiataloknak megadja a lehetőséget a magasabb szinten való kibontakozásra. A nyári átigazolási szezonban két tehetséges játékosunk Urbán Roland és Bíró Tibor a Debreceni Labdarúgó Akadémiához, 3 játékosunk pedig – Kiss Attila Lőrinc és Finta Milán (Szolnoki MÁV), Pljesovszki Gergő (Kecskeméti Labdarúgó Akadémia) – Tehetség Központba került.

Urbán Roland 5 éves kora óta nevelkedett egyesületünkben és járta végig a korosztályos csapatokban a lépcsőfokokat. Bíró Tibor egy évvel ezelőtt került hozzánk és az elmúlt szezon bajnoki mérkőzésein nyújtott kiváló teljesítményének köszönhetően figyeltek fel rá Debrecenben.

Urbán Roland
Bíró Tibor

Finta Milán és Kiss Attila Lőrinc 4 évvel ezelőtt igazolt egyesületünkhöz, amikor is klubunk újabb mérföldkőhöz érve először nevezte be utánpótlás csapatait Országos bajnokságba. Az akkor meghozott döntésük azt bizonyítja, hogy a váltás sikeres volt részükről.

Finta Milán
Kiss Attila Lőrinc
Pljesovszki Gergő

Pljesovszki Gergő ugyancsak 4 éve klubunk játékosa és az u14-es csapatunkban tavasszal nyújtott remek teljesítményének köszönhetően igazolta le Kecskemét.

További sok sikert kívánunk!

Facebooktwittermail

Start a Conversation

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük